Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Stockholm

Her kan du bestille dit fly til Stockholm i Sverige. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Stockholm.

Tips til at finde de billige fly til Stockholm

Normalt finder du de billige fly til Stockholm, hvis du ikke rejser på de mest populære rejsedage som typisk er udrejse om fredagen  og hjem søndag. Hvis du i stedet søger fly på ugens øvrige dage, vil du ofte få dit fly til en lavere pris.

Hvis du er fleksibel med hensyn til dine rejsedatoer, så prøv at søge fly til Stockholm på forskellige datoer. Prisen på fly svinger nemlig ofte meget fra dag til dag. Bestil dit fly til Stockholm i god tid og finder du en god pris, så skynd dig at slå til. De billige fly bliver ofte solgt hurtigt.

Prøv at indtaste din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg fly". Så vælger du blandt de bedste priser på fly til Stockholm.

Prisen på fly til Stockholm er inklusive skatter og afgifter

De totalpriser, som vi viser dig på fly til Stockholm i vores fly bestilling, er altid inklusive alle skatter og afgifter. Det betyder, at du undgår overraskelser i form af ekstra gebyrer, når du bestiller dit fly til Stockholm hos FDM travel.

Vælg flyselskaber og direkte fly til Stockholm

Foretrækker du til et bestemt flyselskab, så har du mulighed for kun at søge fly til Stockholm fra det pågældende selskab. Du har også mulighed for udelukkende at søge på de fly, der flyver direkte til Stockholm uden mellemlandinger.

Lufthavnen i Stockholm

Rejs med fly til Stockholms lufthavn Arlanda, der ligger ca. 40 km nord for Stockholm, og er meget lig Kastrup i både stil, størrelse og atmosfære.

Transport mellem Arlanda og Stockholm

Med tog
Der afgår en bred vifte af regionaltog fra Arlanda Station både til Stockholm og til resten af Sverige. Men hvis du skal til Stockholm, er det Arlanda Express, der står øverst på listen. Dette højhastighedstog køre cirka hvert kvarter og tager dig direkte ind til centrum på bare 20 minutter. Billetprisen er til gengæld i den dyre ende, men mageligheden og den korte rejsetid er pengene værd.

Bus

Foretrækker du bussen frem for toget kan du tage enten regionalbusser eller lufthavnsbussen. Igen er de direkte lufthavnsbusser at foretrække, hvis du skal til Stockholm centrum. Der er desuden lufthavnsbusser til Uppsala og Stockholms messecenter Älvsjö. Lufthavnsbusserne til Stockholm kører fra alle terminaler hvert 10. - 15. minut i dagtimerne og ca. hver halve time i nattetimerne. Turen, der tager ca. 45 minutter.

Taxi

Du har naturligvis også mulighed for at tage en taxi fra Arlanda lufthavn. Omkring 50 % af Arlandas taxier er miljøvenlige Ecotaxis, og hvis du kommer efter juni 2012 skulle det gerne være alle. Taxiholdepladsen finder du lige udenfor ankomsthallen.

Lejebil

Endelig har du også mulighed for billeje og køre selv. En lang række af de største biludlejningsfirmaer er repræsenteret i Arlanda lufthavn, men via vores samarbejdspartnere, kan vores salgskonsulenter arrangere en lejebil til en rigtig favorabel pris, der vil stå klar til dig, når du lander i Arlanda.
Søg billeje i Stockholm

Ferie i Stockholm

Ferie i Stockholm
Børn såvel som voksne i alle aldre kan finde masser af interessante ting at tage sig til i Stockholm, og skulle selve byen løbe tør for museer, butikker og restauranter, ligger der mil efter mil af vidunderlig natur lige udenfor bygrænsen. Især den Stockholmske skærgård er et besøg værd. Alle årstider er OK i Stockholm. Dog kan specielt sommerens lyse nætter og juletidens hygge anbefales.

Start nu! Det er let at bestille dit fly til Stockholm

Læs mere om rejser til Stockholm


Rejser til Stockholm
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.