Billedet er fra Stockholm

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Lounge
  • Mødelokaler
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Scandic Sergel Plaza

Placering
Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central, men rolig beliggenhed på en gågade. Der er ikke langt til den smukke, gamle bydel. Desuden er der kun 300 m til metrostationen T-Centralen.
Indretning
På det luksuriøse byhotel er der udstillet talrige medaljoner, skulpturer og skitser af den kongelige billedhugger Johan Tobias Sergel. Fordelt på 7 etager råder hotellet over i alt 406 værelser, heraf 12 suiter. Herudover er der en storslået lobby. Bygningen rummer desuden en forretning, en frisørsalon, to barer og to restauranter med ikke-ryger område samt seks konferencerum. Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
Hotelværelse
De komfortabelt og smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, buksepresse, minibar/køleskab, skrivebord, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.
Sport/underholdning
Hotellet råder over en whirlpool, en sauna, et solarium og et fitness-studie. Mod betaling er der desuden mulighed for at få massage.
Forplejning
Morgenmaden serveres som buffet.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.