Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Amakhala Game Reserve

Vildtreservatet Amakhala Game Reserve ligger i Eastern Cape og har kun eksisteret siden 1999, Vildtreservatet omfatter 11 tidligere ejendomme på i alt ca. 7.500 ha land. Reservatet er ikke et af de største, men hvad det mangler i både historie og størrelse, har det så rigeligt af i skønhed, dyreliv og dramatiske landskaber.

Et vildreservat med skønhed, dyreliv og dramatiske landskaber

Amakhala Safari Lodge
Godt gemt af vejen i den tætte, frodige bush ligger...
Se mere og bestil her
Vildtreservatet Amakhala Game Reserve ligger i den malariafrie del af Eastern Cape og har kun eksisteret siden 1999, hvor seks lokale farmere slog sig sammen og oprettede reservatet. Alle var de efterkommere af de oprindelige bosættere for fem generationer siden tilbage i 1820. Oprindelig havde de alle levet af kvægdrift og fårehold, men alle havde et ønske om at bringe naturen og dyrelivet tilbage til dets oprindelse.

Med tiden tilsluttede flere farmere sig ideen, så vildtreservatet i dag omfatter 11 tidligere ejendomme på i alt ca. 7.500 ha land. Reservatet er ikke et af de største, men hvad det mangler i både historie og størrelse, har det så rigeligt af i skønhed, dyreliv og dramatiske landskaber.

En anderledes safari ad den snoede flod Bushman River

På safari i Amakhala Game Reserve
Det har taget tid og krævet mange udfordringer at føre naturen tilbage til dens oprindelse fra den langvarige kvægdrift og fårehold, men anstrengelserne har til fulde båret frugt. Området er fra naturens side beriget med de skønneste sletter, skovklædte skråninger og imponerende klippefremspring med udsigt over Bushmans River.

Har I lyst til en anderledes safari end den traditionelle i åbne Land Rovere, er det muligt at sejle ad Bushmans River på en afslappende tur ad den snoede flod og bare lade indtrykkene komme til jer, mens landskaberne stille glider forbi. Og er I rigtig heldige, kan I, foruden the Big Five, også se aber, giraffer, zebraer, antiloper, et rigt fugleliv og i sjældne tilfælde også hyæner.

Derudover ligger Amakhala Game Reserve kun 50 minutters kørsel nordøst for Port Elizabeth, som fint kan kombineres med en klassisk safarioplevelse.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/calgary/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.