Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til &Beyond Kwandwe

&Beyond Kwandwe Private Game Reserve

Great Fish River Lodge
Great Fish River Lodge ligger langs Great Fish Rivers...
Se mere og bestil her
&Beyond Kwandwe ligger i hjertet af Sydafrikas malariafrie del af Eastern Cape nær Grahamstown og er det perfekte sted at afslutte ferien efter at have rejst langs den berømte Garden Route. Kwandwe omfatter i alt ca. 22.000 ha land og huser tusinder af dyr, heriblandt løver, sorte og hvide næsehorn, bøfler, elefanter og geparder.
Ecca Lodge
Ecca Lodge er en safarilodge helt i særklasse. Vittig og...
Se mere og bestil her

Mød Sydafrikas nationalfugl i Kwandwe

Ordet Kwandwe betyder ”hjemsted for den blå trane” i Xhosa, og Kwandwe er et fristed for disse sjældne, udrydningstruede fugle, som er Sydafrikas nationalfugl.

&Beyond Kwandwe Private Game Reserve udgør også et tilflugtssted for andre truede dyrearter som fx Knysna-spætten, Cape gråbukken, den sorte gnu, ørne og større kattedyr.
Enestående natur i &Beyond Kwandwe

Enestående natur i &Beyond Kwandwe

Området er desuden en stor biologisk smeltedigel med megen forskellig vegetation, og når aloeplanten blomstrer om vinteren, åbner der sig et helt fantastisk farvesyn fra juni til august.

&Beyond Kwandwe omgiver både den nordlige og sydlige del af Great Fish River, som bugter sig 30 km gennem denne uberørte, private vildmark.
Denne side er udskrevet d. 8. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/det-oestlige-usa/liste-2/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.