Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til &Beyond Ngala

&Beyond Ngala Private Game Reserve

Ngala Tented Camp
Ngala Tented Camp Ngala Tented Camp er essensen af...
Se mere og bestil her
&Beyond Ngala ligger lige op til den verdenskendte Kruger National Park, Sydafrikas største vildtreservat. Grænsen til parken er uden hegn og det er derfor muligt at møde det spektakulære dyreliv i dets naturlige omgivelser, når dyrene bevæger sig rundt i det enorme vildnis. Her er der rig lejlighed til både at se elefanter, plettede hyæner, giraffer, bøfler og hvide næsehorn.


 

Løver, leoparder og geparder

Ngala betyder ”løve” på lokalsproget Shangaan og reservatet lever da også op til sit navn, idet her er adskillige pragteksemplarer af disse kraftfulde kattedyr. Men området er om muligt endnu mere kendt for de fantastiske muligheder for at se den mere sky og smukke leopard og i særdeleshed hunleoparder med deres unger. Og er man rigtig heldig, vil man også kunne se geparder og afrikanske vilde hunde, som regelmæssigt gæster reservatet.
Ngala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge Sydafrikas mystik og magi serveres...
Se mere og bestil her

Game drives om natten i Ngala

Ngala tilbyder desuden sine gæster natlige game drives, der giver et fascinerende glimt af aktiviteten blandt alle disse mægtige rovdyr, som er særdeles nataktive. Med sine 14.700 ha land giver Ngala sine gæster en helt speciel og intim naturoplevelse, hvor gæsterne på alle safariture ledsages af professionelle rangers og tracker teams.

Når man bor i Ngala Private Game Reserve, er man samtidig med til at støtte et af Afrikas mest innovative naturprojekter, da en vis procentdel af overskuddet fra Ngala går til National Parks Trust, der arbejder for yderligere dyrebeskyttelse i hele Sydafrika.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/mexico/mexico-city/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.