Priserne inkluderer

 • Valgte værelseskategori
 • 3 daglige måltider
 • Drikkevarer (kaffe, te, soft drinks og husets vin)
 • Lodgens basis safariaktiviteter

Inkluderer ikke:
 • National Park Fee
 • Transfer til lodge
 • Drikkepenge

Tilbud:
Bo 3 eller flere nætter og få rabat i udvalgte perioder.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ngala Safari Lodge

Ngala Safari Lodge

Inspiration fra hele verden

 • Rovos Rail i Sydafrika
  Togturen Rovos Rail - The Pride of Africa - emmer af atmosfære fra en svunden tid, men med...
  11004 visninger
 • Ngala Tented Camp
  Her falder du i søvn til lyden af Sydafrikas dyreliv, for her bor du i telt ved bredden af...
  4941 visninger
 • Ngala Safari Lodge
  Her bor du i skyggen fra de enorme tambotitræer og i den rene luksus i en af de 20...
  6106 visninger
 • Kirkmans Kamp
  På Kirkmans Kamp bor du i historiske omgivelser på en original farm fra 20'ernes Transvaal...
  3855 visninger
 • Great Fish River Lodge
  På Great Fish River Lodge bor du i luksussuiter der alle har egen privat swimmingpool....
  1429 visninger
 • Ecca Lodge
  Indretningen på Ecca Lodge er som et trendy hotel i storbyen, men udenfor vinduerne er kun...
  1174 visninger
 • Mpala Safari Lodge
  Danskejet lodge i udkanten af Kruger Nationalpark med den sydafrikanske natur helt tæt på....
  33723 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
Ngala Safari Lodge

Sydafrikas mystik og magi serveres i en yderst luksuriøs indpakning hos Ngala Safari Lodge. Denne tidløse og elegante lodge har en aura af romantik, nostalgi og kolonial stemning, der indbyder til selvforkælelse og afslapning. Her har traditioner og moderne luksus fundet sammen i skøn forening og kreeret en skøn ramme om en uforglemmelig sydafrikansk safarioplevelse. Ngala Safari Lodge ligger i &Beyond Ngala Private Game Reserve i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park. Omkranset af den vilde natur er lodgen det perfekte udgangspunkt for en storslået safarioplevelse, hvor I kommer helt tæt på Sydafrikas fascinerende dyreliv.
Fra 3.810 kr.

pr. person pr. nat

Mere information om Ngala Safari Lodge

Hytte i Ngala Safari Lodge
Hytte i Ngala Safari Lodge
Aftenhygge i Ngala Safari Lodge
Aftenhygge i Ngala Safari Lodge
Afslapning i Ngala Safari Lodge
Afslapning i Ngala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge
Luksuriøs safariidyl
På bredden af Tibavati-floden ligger denne skønne oase, Ngala Safari Lodge, omkranset af Sydafrikas vilde bush. Den elegante lodge ligger i skyggen af en enorm baldakin af svajende tamboti træer, let skærmet mod vildnisset på den anden side. Sydafrikas mystik og skønhed omfavner jer på Ngala Safari Lodge. hvor den intime atmosfære, det kolonialt inspirerede interiør og elegante gårdhave emmer af safariidyl. Tankerne svæver nemt hen på Karen Blixens afrikanske eventyr og svundne tiders romantiske drømme. Ngala Safari Lodge er en vidunderlig ramme om jeres sydafrikanske safarioplevelse.

Midt i Sydafrikas vilde natur
Fra poolkanten i lodgens velplejede gæsteområde kan I betragte bushens vilde dyreliv rumstere rundt i horisonten og få eksotisk selskab af elefantflokkene, der bader i vandhullet lige ved siden af jer. Bushens forunderlige lyde vil lulle jer i søvn om natten og fuglekoret byde solen velkommen om morgenen. Ngala Safari Lodge ligger virkelig i hjertet af den sydafrikanske natur.

Middag under åben himmel
Mærk rusen ved at indtage en lækker morgenmad tilberedt over åben ild midt i bushen, mens solen langsomt indtager sin plads på himlen. Nyd den romantiske atmosfære, når I sidder under lanternernes skær i den smukke gårdhave eller en smagfuld aften i det indhegnede spiseområde bomaen, i bushen, hvor de nataktive dyr rumsterer rundt omkring jer. Uanset om I nyder jeres måltider i gårdhaven, i bushen eller i bomaen, så venter der en delikat kulinarisk oplevelse. hvor friske salater, traditionelle retter, mad tilberedt over åben ild og en fuldt udstyret bar vil forkæle sanserne.

Det lille ekstra
Hos Ngala Safari Lodge gør de alt for, at jeres ophold bliver en oplevelse for livet, og I får masser af unikke stunder. Måske er det en ginsmagning med udsigt over floden, der ligger badet i aftensolens orange nuancer. Eller måske får I mulighed for at se flodhestene plaske rundt, mens I sipper champagne. I ved aldrig præcis hvad Ngala Safari Lodge har forberedt til jer, men det bliver med garanti en oplevelse, I sent vil glemme.

Safarioplevelser i særklasse
&Beyond Ngala Private Game Reserve ligger i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park, Sydafrikas største vildreservat. I dette fantastiske naturområde kan I opleve Sydafrikas mest fascinerende skabninger, der lever i det enorme vildnis. Her er der gode muligheder for at møde the Big Five (næsehorn, vandbøfler, løver, elefanter og leoparder), men også giraffer, hyæner og geparder i deres naturlige omgivelser. Med et ophold på Ngala Safari Lodge vil dygtige rangers sørge for, at I kommer helt tæt på parkens rige dyreliv og får en safarioplevelse for livet.

Oplev Sydafrikas smukkeste skabninger på Game Drives
I står op før daggryet, når bushens dyr så småt begynder at røre på sig. Den alt for tidlige morgen forsødes af lækre kager, varm chokolade, friskbrygget kaffe og det hjertevarme personale, der tager imod jer. Sammen med de dygtige rangers begiver I jer ud i bushen for at opleve dyrene, der nyder de tidlige morgentimer. Girafferne titter nysgerrigt over trætoppene, flodheste svaler sig i vandhuller, elefanterne ruller sig i mudder for at beskytte sig mod heden, der så småt begynder at presse sig på.
Inden aftenmørket overtager, begiver I jer igen afsted  for at se dyrene i et andet lys.  En løve på jagt springer efter sit bytte, en gravid gepard tager sig en forfriskende tår vand, en gazelle føder bag buskadset; her oplever i livet, som det leves i bushen. Råt og fascinerende. Når mørket lægger sig over bushen, tændes spotlightet og giver jer et unikt indblik i de nataktive dyrs lyssky aktiviteter.

Kom helt tæt på dyrene på en fascinerende bush walk
Det er en euforiserende oplevelse at liste sig afsted i bushen. Her lærer I, hvordan I tracker de vilde dyr, hvordan det lugter, når en elefant er lige i nærheden, eller hvordan I sniger jer helt tæt på en antilope, uden at den opdager jer. Bliv klogere på de fantastiske detaljer i alt fra edderkoppens fint spundne spind til skarnbassens trivielle liv; på en bush walk oplever I naturen på en helt ny måde.

Anderledes safarioplevelser
På jeres ophold på Ngala Safari Lodge har I mulighed for at tilkøbe flere unikke safarioplevelser. Tag fx på en rejse over smaragdgrønne dale i en luftballon og nyd den imponerende udsigt over Sydafrika fra himlen, besøg lokale landsbyer eller oplev nogle af Sydafrikas mest fantastiske panoramaer fra en helikopter. Der er masser af mulighed for at gøre jeres rejse helt speciel.

Safari for livsnydere
Når I ikke er ude at udforske bushen, så kan I nyde livet for en stund i lodgens luksuriøse omgivelser. Slap af ved poolen med en forfriskende drink, mens elefanterne plasker rundt i deres eget vandhul ganske tæt på. Er musklerne ømme oven på safarien, kan I forkæle jer selv med en skøn massage i lodgens spa eller give den gas i fitnessrummet, hvis I er i humør til mere aktive adspredelser.
 
Her bor I:
Luksuriøse hytter midt i den vilde natur
Ngalas 20 stråtækte hytter emmer af luksuriøs safaristemning. De elegant indrettede hytter i kolonistil med store komfortable senge, hvor I kan slænge jer i egyptisk bomuld, gør jeres ophold behageligt og omfavnende. På den private veranda kan I nyde en drink, imens solen går ned eller måske en eksklusiv middag med udsigt til bushen. De luksuriøse badeværelser indbyder til ren selvforkælelse med skønne badekar og brusebade i det fri. Her kan I slappe af, nyde livet og være i ét med naturen.  Ngala Safari Lodge er perfekt, hvis hele familien skal på safari. De tre familiehytter, hvor der er plads til to voksne og to børn, og familiesuiten, der kommer med egen pool, butler, jeep og ranger, er en fantastisk ramme om en storslået oplevelse for hele familien.

For mennesker og miljø
&Beyond Ngala Safari Lodge samarbejder tæt med World Wildlife Fund (WWF) og South African National Parks Trust (SANParks Trust) for at konservere og beskytte Sydafrikas unikke dyreliv. Ved at samarbejde med bønder om at skabe reservater i stedet for farms og derved få reintroduceret den vilde dyrebestand har de været med til at skabe gode forhold for miljø såvel som lokalbefolkning. Ngala Safari Lodge samarbejder desuden med den nærliggende Welverdiend Primary School, hvor de lærer børnene om dyrelivet og introducerer dem til den fantastiske verden, der findes i Kruger National Park.

Start nu! Bestil Ngala Safari Lodge hos vores Sydafrika-specialister på 70 11 60 11


Ngala Safari Lodge
Fra 3.810 kr.

Prisen er pr. person pr. nat

Rejseperiode: 2017

Pris pr. person pr nat: 
Dobbeltværelse fra: 3.810 kr.

Tilbud:
Bo 3 eller flere nætter og få rabat i udvalgte perioder.
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.