Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til &Beyond Phinda

Phinda Private Game Reserve kaldes også for ”Seven Worlds of Wonder”, og det er bestemt ikke uden grund med optimale livsbetingelser for the Big Five og 7 meget forskellige naturområder.

&Beyond Phinda Private Game Reserve - KwaZulu-Natal

Zuka Lodge
Denne eksklusive lodge ligger naturskønt i en tæt...
Se mere og bestil her
Phinda Private Game Reserve kaldes også for ”Seven Worlds of Wonder”, og det er bestemt ikke uden grund. Reservatet strækker sig over 23.000 hektar land i KwaZulu-Natal med optimale livsbetingelser for the Big Five og består af syv meget forskellige områder lige fra tørre, sandede skove til vidtstrakte vådområder og imponerende bjeregne. Kort sagt - et lille stykke paradis på jord.

 

KwaZulu-Natal noget for enhver rejsende

Den smukke og frodige subtropiske vegetation i Tsitsikamma i Eastern Cape følger jer på ruten nordpå langs kysten til Durban, porten til KwaZulu-Natal. Og kombineret med endeløse hvide strande, behagelig varmt badevand, the Big Five og kulturelle højdepunkter, har KwaZulu-Natal noget for enhver rejsende.

Floder og vandløb forgrener sig mellem tætte, grønne skove og et bølgende bjerglandskab overstrøet med sukkerrør. Langstrakte, gyldne strande er det perfekte udgangspunkt for afslapning, badning, surfing og fiskeri, og de rige koralrev og meget roste marinereservater i Maputaland tiltrækker dykkere fra hele verden.

&Beyond Phinda Private Game Reserve er kendt for sine prisvindende lodges og exceptionelt gode muligheder for at se geparder.
Mountain Lodge
Heroppe, højt hævet over omgivelserne, ligger 25...
Se mere og bestil her
Ud over the Big Five er reservatet også hjemsted for mere end 3.000 sjældne suni-antiloper, og bevæger man sig lidt længere ind i landet, støder man på det storslåede Drakensberg-område, som stolt troner over dette lille stykke paradis med dets stejle skrænter og buldrende vandløb, der styrter ned i dybet i klippefyldte kløfter og søer.
Se pdf med mere info om Phinda Private Game Reserve
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-azahar/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.