FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Arathusa Safari Lodge

Safari på første klasse

En eksklusiv luksuslodge i den afrikanske bush, der kan tilfredsstille de flestes drømme om safari på første klasse. Intet er overladt til tilfældighederne - alt er udført med stil, ynde og en stor forkærlighed for detaljen. Her går romantik og safarioplevelser op i en højere enhed.
1.725 kr.

pr. person pr. nat

Information om Arathusa Safari Lodge

Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Arathusa Safari Lodge
Lodgen består af charmerende, stråtækte huse med al den luksus og komfort, man kan ønske sig på en safaritur. Poolområdet lokker uimodståeligt med dens smukke udsigt over vandhullet, hvor dyrene kommer for at drikke, og de små, romantiske spisesteder, hvor der dækkes op med fine, hvide duge og flot service, lokker både lodgens gæster, men også bushens store dyr til middag.
 
  • 9 standardhuse, der typisk ligger langs søbredden
  • 4 luksushuse med egne pools og terrasser, der alle ligger tilbagetrukket fra fællesområderne
  • Aircondition
  • En suite badeværelser med badekar og bruser
  • Boma (udendørs spiseområde)
  • Spa og wellnessbehandlinger

Safari i vandkanten i Mpumalanga
Arathusa Safari Lodge ligger i den nordlige del af Sabi Sand Reserve lige op til den verdensberømte Kruger National Park. Dette hjørne af Mpumalanga er et af de bedste safari-områder i Sydafrika, da der netop her er en stor koncentration af dyr i områdets mange private game reserves.
Det giver rigtig god mulighed for at se BIG Five med løve, leopard, næsehorn, bøffel og elefant.

Et meget rigt og varieret landskab på både dyr og vegetation
Områdets lodges har lagt en stor del af deres landområder åbent, så dyrene kan færdes frit og naturligt på tværs. Det giver et game reserve område på op imod 4.000 hektar, da det inkluderer jord, der tilhører lodges som Elephant Plains, Simbambili, Chitwa Chitwa og en del af Djuma.

Landskabet er rigt og varieret med blanding af åben savanne, krat, flodlejer og frodige bush vegetation - og midt i det hele bugter Manyeleti floden sig gennem landskabet. Det giver lige de rigtige forudsætninger for et rigt og varieret dyreliv.

Området omkring Arathusa er specielt kendt for sine mange leoparder. De bor og jager på hver deres territorie, og i området omkring Arathusa er der hele 14 leoparder. Der er således god lejlighed til at følge deres gøren og laden, og en del af dem er sågar blevet navngivet.

Arathusa Main Lodge ligger perfekt
Lodgen ligger perfekt lige ud til en stor sø med 180-graders udsigt over vandet, som områdets dyr benytter som vandingsplads. Her er dagligt 24-timers forestilling med op til 20 flodheste, der holder til i søen samt utallige af områdets øvrige dyr, der lægger vejen forbi vandhullet flere gange om dagen.

Start nu! Bestil Arathusa Safari Lodge hos vores Sydafrika-specialister på 70 11 60 11


Safari på første klasse
1.725 kr.

Prisen er pr. person pr. nat

Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/phan-thiet/saigon-mui-ne-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.