Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Blaauwbosch Private Game Lodge

Blaauwbosch er et eksklusivt Big Five reservat beliggende i det malariafrie Eastern Cape nær Addo Elephant Park. Her er en unik mulighed for at kombinere en privat safari med en komfortabel og afslappende ferie i luksusomgivelser. Oplev det rige dyreliv og den sjældne flora på tur med professionelle rangers og slut af i lodgen med en udsøgt middag og de bedste vine.

Blaauwbosch Private Game Reserve - Eastern Cape

Safari stemning

Safari stemning

Sanserne vækkes til live, når man ser omgivelserne, lydene og lugtene på bushen på en afrikansk safari på Blaauwbosch Private Game Reserve. Lugten af bushen er rig og eksotisk første gang, man oplever den, men for andre er dette et familiært område, og når de tager en dyb indånding, bliver de mindet om, hvorfor de gang på gang vender tilbage hertil.

I er i gode hænder hos de profesionelle rangers
Karoo solnedgangene skifter himlens farve til den smukkeste blanding af brændt orange og dyb violet, og rangerne holder velfortjent pause på høje udsigtspunkter og nyder en forfriskning.

Alle game drives på Blaauwbosch Private Game Reserve foretages med professionelle rangers med en bred erfaring om bl.a. Big Five, hvilket betyder, at sandsynligheden for at se løver, leoparder, bøfler, elefanter, næsehorn, geparder, giraffer, zebraer, antiloper, det rige fugleliv og den sjældne flora er stor.

Oplev geparden når den jager
Her er et sandt paradis for fugleelskere og lodgen har for nylig indført en såkaldt ”walk and stalk”- safari, hvor man skal opleve noget så sjældent som geparden, der jager sit bytte.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.