Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billeje i Cape Town

Derfor skal du bestille billejen i Cape Town hos os:

Vi tilbyder dig op til 2 specialpriser på en bilgruppe:
 
  • Bedste dagspris - variabel pris afhængig af udbud og efterspørgsel
  • FDM Plus - variabel pris, ingen selvrisiko
Alle priserne inkluderer fri kilometer, forsikring mod biltyveri og skade på bil samt lokale skatter og ansvarsforsikring. Du kan derfor vælge den lejebil og forsikring, der passer til dig og dit behov.

Lej en bil i Cape Town og kør ud i byens spektakulære baghave

Naturen udgør et fantastisk bagtæppe for Cape Town. Kør ud på den vejrbidte Cape Peninsula, hvor legendariske Kap Det Gode Håb stadig får det til at løbe koldt ned ad ryggen på hærdede sømænd. Nyd den smukke udsigt fra Kogelberg Nature Reserve, hvor du samtidigt bydes på verdens største botaniske diversitet. Eller læg begge hænder på rattet og kør ud i det sydafrikanske vinland, der byder på vinoplevelser i verdensklasse. Eventyret starter bag rattet - hvor vil du hen?

Spar penge - bestil hjemmefra
FDM travel er specialister i billeje, og hos os er det let at finde en billig lejebil. Vi tilbyder dig op til to forskellige priser på en bilgruppe afhængig af, om du ønsker forsikring med eller uden selvrisiko. Bestiller du en lejebil hjemmefra, kan den stå klar til dig ved ankomst i lufthavnen i Cape Town. Så sparer du også penge til bus eller taxa til og fra dit hotel.

Hold ferie i dit eget tempo
Med en lejebil har du frihed til at udforske området omkring dit feriested i dit eget tempo. Har du brug for barnesæder eller andet udstyr, kan det også lejes.

5 gode råd om billeje

1. Bestil i god tid 
Prisen varierer ligesom flypriser fra dag til dag. Som regel er lejebilen billigere, jo før du bestiller.

2. Selvrisiko
Selvrisiko betyder at du hæfter for et beløb, hvis uheldet er ude. Hvis du vil undgå at skulle betale for ubehagelige overraskelser, kan du for et lille merbeløb vælge prisen uden selvrisiko.
 
3. Garanti 
Bestiller du fly og billeje samlet, er du sikret med pakkerejseloven.

4. Tænk før du tanker 
”Tænk før du tanker” betyder ganske enkelt, at du lige bør overveje, hvilken type afregning hos AVIS, som passer bedst til dit kørebehov. Der er følgende tre muligheder:
 
  • Fuld til fuld tank. Dette kan være den billigste mulighed. Det betyder, at du betaler for forbrug og selv tanker op inden aflevering.
  • Fuld til tom tank. Her betaler du for en hel tank, når du afhenter bilen, og afleverer bilen utanket.
  • Forbrugsafregning. Dette kan være den dyreste mulighed. Her betaler du ikke for en hel tank, og fylder ikke bilen op, inden du afleverer den. AVIS fylder bilen op og opkræver højere literpris samt et servicegebyr.
5. Find rundt med GPS 
AVIS tilbyder dig at leje en Tom Tom GPS. Alternativt kan du medbringe din egen, eller købe en GPS i FDMs netbutik.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/khao-lak/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.