Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cape Town

 • Cape Town – En perle på kanten af verden

  Vinderrejsetip August 2012
  (Bedømt af 44 personer)
  16.06.12: Dennis
  Cape Town bliver af mange betragtet som en af verdens farligste byer, hvilket har givet byen et ry, som den langt fra har fortjent. For efter at have tilbragt flere måneder i byen kan jeg med sandhed sige at Cape Town er en misforstået perle, som jeg med sikkerhed vil besøge igen og igen.
  Se hele rejsetippet
 • Cape Town SA - Det skønneste land med alle former natur.

  (Bedømt af 5 personer)
  26.04.12: Inger-Lise Jørgensen
  Dette er et ophold i Cape Town strækkende sig over 3 år. Min mand blev(frivilligt) udstationeret fra sit firma. To mdr. havde vi, til at få altibg arrangeret, ikke mindst vores 2 gravhunde! Vi har også to sønner, som på daværende tidspunkt var 6 og 9 år.Vi valgte et helt nyt hus uden for C.T.
  Se hele rejsetippet
 • Lions Head ved Cape Town

  (Bedømt af 1 person)
  13.03.12: Marianne Lyngholm
  I 2009 var min datter nede og arbejde som frivillig På Hospital i Cape town. Hun fungerede derfor som guide for mig og hendes bror, da vi besøgte hende i januar.Jeg holder meget af en god vandretur og derfor tog hun os med op på Lions Head.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cape Town

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Fabelagtig restaurant i Cape Town
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Fabelagtig restaurant i Cape Town

Sydafrika er et af de bedste land jeg har spist og drukket mig igennem… Jeg ved, at det er en mærkelige formulering, og for mange er det ikke lige det man først forbinder med et besøg i Afrika…
MEN det er dét, der -kombineret med den smukke, varierede natur, den uhyre hjælpsomme, åbne, altid smilende befolkning, det fantastiske dyreliv, den gode infrastruktur, og og og – jeg kunne blive ved - der gør Sydafrika til mit absolutte yndlings-rejseland.

Dette lille rejsetip er dog udelukkende vedrørende en lille perle af en restaurant, der ligger i Cape Town.

Men altså generelt er niveauet er højt, varieret og super, super lækkert. Man skal naturligvis prøve noget afrikansk, det indiske køkken er meget udbredt og rigtig lækkert… der er cubanske, argentinske, italienske, mexicanske, franske restauranter…You name it!
Jeg har spist rigtig, rigtig meget lækker mad på mine rejser i Sydafrika - dyrt, billigt, primitivt, luksuriøst, lokalt, internationalt - Og alligevel er der én restaurant oplevelse der skiller sig ud: FIVE FLIES i Cape Town.

Der er en dejlig afslappet og alligevel eksklusiv atmosfære, et opmærksomt og humørfyldt personale, således at betjeningen er kompetent, personlig og på ingen måde højrøvet (pardon my French!), og så -ikke mindst- et menukort, der gør det svært at vælge hvad man dog skal spise (decisions are the worst…)

Vi spiste en toplækker 5-retters menu til ca. 300 kr. Den havde let kostet det dobbelt-eller 3-dobbelte på en restaurant af lignende standard på vores nordlige, hjemmelige breddegrader. Og så ER det jo den ekstra -ikke ubetydelige- bonus at den sydafrikanske vin er så god og BILLIG som den er. Herligt! Herligt! Vi havde en fabelagtig, hyggelig og festlig aften, og et besøg hér står bestemt højt, højt på min liste over de ting jeg skal nå under mit næste Cape Town-besøg. Og jeg håber du også afser tid til det på dit!

Bliv allerede nu inspireret og lækkersulten på deres hjemmeside: www.fiveflies.co.za

VELBEKOMME!

Restauranter
Gourmet
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Cape Town

Hoteller i Cape Town
Rejser til Cape Town
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/st.-johann-in-tyrol/adeo-alpin-st.-johann-in-tirol-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.