Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Cape Town

Værd at vide om flybilletter til Cape Town

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Cape Town i Sydafrika.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Cape Town.

Prisen på en flybillet til Cape Town ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Cape Town i Sydafrika i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Cape Town

Kontakt altid FDM travel for en helt aktuel pris på en flybillet til Cape Town, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Sydafrika.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Cape Town, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Sydafrika til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Cape Town med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Sydafrika, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Cape Town er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Sydafrika i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Cape Town.

Book din flybillet til Cape Town online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Sydafrika i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Cape Town, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Book fly til Cape Town

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Sydafrika, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Sydafrika, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.