Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cape Town

 • Cape Town – En perle på kanten af verden

  Vinderrejsetip August 2012
  (Bedømt af 44 personer)
  16.06.12: Dennis
  Cape Town bliver af mange betragtet som en af verdens farligste byer, hvilket har givet byen et ry, som den langt fra har fortjent. For efter at have tilbragt flere måneder i byen kan jeg med sandhed sige at Cape Town er en misforstået perle, som jeg med sikkerhed vil besøge igen og igen.
  Se hele rejsetippet
 • Cape Town SA - Det skønneste land med alle former natur.

  (Bedømt af 5 personer)
  26.04.12: Inger-Lise Jørgensen
  Dette er et ophold i Cape Town strækkende sig over 3 år. Min mand blev(frivilligt) udstationeret fra sit firma. To mdr. havde vi, til at få altibg arrangeret, ikke mindst vores 2 gravhunde! Vi har også to sønner, som på daværende tidspunkt var 6 og 9 år.Vi valgte et helt nyt hus uden for C.T.
  Se hele rejsetippet
 • Lions Head ved Cape Town

  (Bedømt af 1 person)
  13.03.12: Marianne Lyngholm
  I 2009 var min datter nede og arbejde som frivillig På Hospital i Cape town. Hun fungerede derfor som guide for mig og hendes bror, da vi besøgte hende i januar.Jeg holder meget af en god vandretur og derfor tog hun os med op på Lions Head.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cape Town

Rejsetips af samme forfatter

 • Vinrejsen til Sydafrika

  (Bedømt af 26 personer)
  11.04.11: Henning N. Jensen
  Cape Town er i sig selv en fantastisk dejlig by med et meget behageligt klima, og bare få kilometre fra bymidten ligger de ældste af mange vingårde i Sydafrika.
  Se hele rejsetippet
God sikkerhed i Cape Town og vinlandet
Rejsetips indsendt af:
Henning N. Jensen
Smørum
13. april 2011

God sikkerhed i Cape Town og vinlandet

Mange har spurgt os, er det ikke fagligt at rejse til Cape Town?
Og svaret er ganske enkelt: ”Nej, det er det bestemt ikke, når man bare gør som i alle andre storbyer”.
Overalt i Cape Town er der politi, der skaber tryghed og sikkerhed for turisterne.
Overalt i Cape Town er der politi, der skaber tryghed og sikkerhed for turisterne.

Alle er glade og smiler til en, og man føler sig bestemt meget velkommen, idet alle sydafrikanere ved, hvor meget turismen betyder for landets økonomi.

Under WM i fodbold ansatte man 500 ekstra semi-politifolk i Cape Town, som blev placeret ved parkeringspladser, busstoppesteder og andre steder, hvor turister kommer for at øge sikkerheden og begrænse lommetyverierne, m.v.

Et tiltag som var så succesfuldt, at alle disse mennesker fortsat er ansat og øger sikkerheden alle de steder turisterne kommer. Da de nu har et betroet job og får løn hver måned, skal de nok sikre, at der ikke er kriminalitet i deres ansvarsområde.
Som her på Stellenbosch University er der overalt i byen ro og fred - både dag og nat.
Som her på Stellenbosch University er der overalt i byen ro og fred - både dag og nat.

Selvfølgelig er der fortsat kriminalitet, men man føler sig bestemt mere sikker her i Cape Town end i adskillige af de amerikanske byer, vi også har besøgt.

Man behøver jo ikke at opsøge de fattigste township på egen hånd, og helt generelt så skal man blot tænke sig lidt om og lade sine dyreste smykker blive hjemme, så de ikke frister nogle.
Vinlandet.

Når man så tager videre ud i vinlandet til f.eks. Stellenbosch, så oplever man en sikkerhedssituation, der er helt uden problemer.
Her er fred og ro i så høj grad, at vi ikke havde problemer med at gå alene hjem om aftenen efter en god middag fra bymidten til det Guesthouse vi boede i.

Her kører ikke masser af politi i gaderne om aftenen, men der er glade studerende overalt - til fods, på cykel, alene eller i mindre flokke. Der er studenterfester flere steder, samt liv og glade dage i mange af de huse, hvor de studerende bor.

Igen - lad være med at være naiv, men der er heller ingen grund til at være bange, med mindre man selv søger hen mod de mere urolige steder i byen. Og skulle man komme ud af kurs, kan man jo bare tage en taxa hjem. De er rimelig billige.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cape Town

Hoteller i Cape Town
Rejser til Cape Town
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.