Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cape Town

 • Cape Town – En perle på kanten af verden

  Vinderrejsetip August 2012
  (Bedømt af 44 personer)
  16.06.12: Dennis
  Cape Town bliver af mange betragtet som en af verdens farligste byer, hvilket har givet byen et ry, som den langt fra har fortjent. For efter at have tilbragt flere måneder i byen kan jeg med sandhed sige at Cape Town er en misforstået perle, som jeg med sikkerhed vil besøge igen og igen.
  Se hele rejsetippet
 • Cape Town SA - Det skønneste land med alle former natur.

  (Bedømt af 5 personer)
  26.04.12: Inger-Lise Jørgensen
  Dette er et ophold i Cape Town strækkende sig over 3 år. Min mand blev(frivilligt) udstationeret fra sit firma. To mdr. havde vi, til at få altibg arrangeret, ikke mindst vores 2 gravhunde! Vi har også to sønner, som på daværende tidspunkt var 6 og 9 år.Vi valgte et helt nyt hus uden for C.T.
  Se hele rejsetippet
 • Lions Head ved Cape Town

  (Bedømt af 1 person)
  13.03.12: Marianne Lyngholm
  I 2009 var min datter nede og arbejde som frivillig På Hospital i Cape town. Hun fungerede derfor som guide for mig og hendes bror, da vi besøgte hende i januar.Jeg holder meget af en god vandretur og derfor tog hun os med op på Lions Head.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cape Town

Rejsetips af samme forfatter

Yehaaaaaaaaaaaaa
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Rapelling 120 meter ned af Table Mountains i Cape Town

Adrenalient pumper gennem hele kroppen. Jeg er på toppen af Table Mountains der majestætisk våger ud over Cape Town I Sydafrika. Jeg har fået alt udstyret på og begynder at læne mig ud over skrænten…først et lille skridt…så et til.
Svenden springer frem og svir i øjnene. Et til skridt og…WOW så hænger jeg ellers ude over kanten og det er faktisk slet ikke så slemt. Udsigten er fænomenal. Hele Cape Town ligger for fødderne af mig og jeg kan skimte Robben Island, hvor Nelson Mandela sad i mere end 18 år.
Flot udsigt over Cape Town
Flot udsigt over Cape Town

Jeg firer mig langsomt ned og nyder hvert sekund. Der er ”højt ned” men jeg føler jeg har styr på det og lander da også til sidst sikkert på begge ben 120 meter længere nede. Jeg er sku lidt stolt af mig selv, men kan jeg gøre det, kan alle. Det eneste der nu ventede mig, var gåturen de 120 meter op, hvor jeg skulle afleverer udstyret.

Ja Cape Town byder vitterlig på lidt af hvert. Dette var bare et eksempel, men hvad med at dykke med hvidhajer (du er i et sikkert stålbur), besøg et Township med guide, en udflugt til Cape Point på mountainbike eller en udflugt til vinlandet?
Her kan du læse mere 

Aktiviteter
Adventure, Bjerge
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Cape Town

Hoteller i Cape Town
Rejser til Cape Town
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.