Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cape Town

 • Cape Town – En perle på kanten af verden

  Vinderrejsetip August 2012
  (Bedømt af 44 personer)
  16.06.12: Dennis
  Cape Town bliver af mange betragtet som en af verdens farligste byer, hvilket har givet byen et ry, som den langt fra har fortjent. For efter at have tilbragt flere måneder i byen kan jeg med sandhed sige at Cape Town er en misforstået perle, som jeg med sikkerhed vil besøge igen og igen.
  Se hele rejsetippet
 • Cape Town SA - Det skønneste land med alle former natur.

  (Bedømt af 5 personer)
  26.04.12: Inger-Lise Jørgensen
  Dette er et ophold i Cape Town strækkende sig over 3 år. Min mand blev(frivilligt) udstationeret fra sit firma. To mdr. havde vi, til at få altibg arrangeret, ikke mindst vores 2 gravhunde! Vi har også to sønner, som på daværende tidspunkt var 6 og 9 år.Vi valgte et helt nyt hus uden for C.T.
  Se hele rejsetippet
 • Lions Head ved Cape Town

  (Bedømt af 1 person)
  13.03.12: Marianne Lyngholm
  I 2009 var min datter nede og arbejde som frivillig På Hospital i Cape town. Hun fungerede derfor som guide for mig og hendes bror, da vi besøgte hende i januar.Jeg holder meget af en god vandretur og derfor tog hun os med op på Lions Head.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cape Town

Rejsetips af samme forfatter

Table mountains
Rejsetips indsendt af:
Torben
Tune
8. aug. 2008

Table mountains

Skal du prøve have ultimative oplevelse, så prøv endelig rapelling ned af Table mountains - 120 meter lodret ned.

Fantastisk udsigt over Cape Town

Jeg kan kun anbefale en tur til toppen af Table mountains i Cape Town. Kabelbanen er en nem og bekvem måde at gøre det på, men du kan også vælge at "kridte" skoene og vandre op eller ned.

Skal du have den ultimative oplevelse med i købet, så må du simpelthen ikke snyde dig selv for at rapelle 12o meter ned ad bjerget. Sikken en følelse, specielt det første skridt ud mod afgrunden. SOmmerfuglene basker rundt i maven men sikke et sus. Har du først overvundet det er du godt på vej... du begynder faktisk at nyde nedturen, hvor du selv bestemmer tempoet. Giv dig endelig god tid på vejen ned, så du kan nyde udsigten over byen og området.

Sikkerheden er i orden med godt udstyr og guiderne virker rolige og top professionelle.

Efter turen gik jeg tilbage til toppen (god motion) og nød en velfortjent kold øl, hvorefter jeg begyndte turen ned igen til fods. På denne måde fik jeg set Table mountains med kabelbanen, via rapelling og til fods.

Cape Townkunne jeg også skrive meget om, men det må vente til en anden dag, men der er masser at se og lejer du en bil kan du nemt komme ud til utallige seværdigheder og besøge det frodig vinland.

God tur.

Aktiviteter
Adventure, Bjerge

Kommentarer til rejsetips om Cape Town

Table Mountain ved solnedgang

06/07 2010 Stine
Kan kun give ret, at Syd Afrika er et virkelig smukt land, som man bør besøge. Hvis man er i Cape Town er Table Mountain et must. Et tip er at pakke madkurven og vin + evt. et tæppe og tage op inden solnedgang. Sæt dig godt til rette og nyd et syn for guder når solen går ned over kysten. På vejen ned kan du i kabelvognen nyde synet af Cape Town by der begynder at lyse op. Huks at tjekke om det er en sky-fri aften - ellers ser du kun solnedgang i skyerne (men det kan nu også være ganske flot) God Tur

Cape Town området

30/01 2009 B. Jensen
Med en lejet bil har man friheden til at se dette dejlige sted i eget tempo. Netop på denne årstid flygter turisterne op til Durban´s varmere badevand, og de fine badestrande ved False Bay er dine. Vandet er ikke koldt på denne side af Kap-halvøen. Vindistriktet og universitetsbyen Stellenbosch bør omfatte meseet i Stellenbosch. Her ser man eksempler på hvorledes de første Afrikaanere byggede og indrettede sig me de midler og muligheder man havde. På museet i Cape Town ser man hvorledes Buskmanden indrettede sig. Ved museet i flådebyen Simonstown har man en statue af en hunden Just Nuisance, og den er for byen mere, end hvad hunden i Central Park er for New Yorkere. RSA, et smukt land med en misforstået historie. Et godt rejsemål i samme tidszone som Danmark. Table Mountain oplevelsen er indlysende.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cape Town

Hoteller i Cape Town
Rejser til Cape Town
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/table-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.