Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

Rejsetips af samme forfatter

 • Kørsel i Sydafrika

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  28.05.13: Kirsten Poulsen
  Efter sen ankomst til Johannesborg OR Tambo lufthavn og et velfungerende ophold på hotel City Lodge i lufthavnen, lejede vi bil hos AVIS - en dejlig stor 4X4 Toyota med god komfort og rigelig bagagerum til 4 kufferter, vi kørte mod Hazyview en pæn lang køretur - vore forud dannede indtryk omkring bilkørsel i Sydafrika er nu gjort til skamme, vi har kun positive oplevelser - vejforholdene kan på visse strækninger være en udfordring, der kan være store huller i vejene og det kræver stor årvågenhed for chaufføreren, mens andre strækninger er helt i top.
  Se hele rejsetippet
 • Cheetah Plains Game Lodge, Sabi Sand Reservat

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  26.05.13: Kirsten Poulsen
  Lodgen ligger i Sabi Sands - 65000 hektar og grænser op mod Kruger Nationalpark og byder på mulighed for at se the big five (løve, elefant, leopard, næsehorn, bøffel) området giver store muligheder for at se leoparder.
  Se hele rejsetippet
 • På telttur i Canada

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  14.11.11: Kirsten Poulsen
  Da jeg hørte, at en af overnatningerne på turen til Canada skulle foregå i telt, gik mine tanker straks tilbage til dengang jeg var spejder og på telttur med min spejdertrop, og så var forventningerne ligesom lagt.
  Se hele rejsetippet
Cybele Forest Lodge and Health Spa ved Hazyview
FDM travel rejsespecialist
Kirsten Poulsen Telefon: 70 21 03 94

Cybele Forest Lodge and Health Spa ved Hazyview

Sydafrika er andet end safari ophold, det er Cybele Forest Lodge and Spa et levende bevis på - her bliver man varmt budt velkommen af personalet og indlogeret i skønne værelser, som alle har pejs og er smukt møbleret.
Opholdet er for dem som ønsker at blive kræset om, her er mulighed for at få massage i deres dejlige wellnes og spa, en tur i poolen eller en halvanden time lang gå tur i skoven og forbi det smukke vandfald.
Snyd dig ikke for et besøg i lodgens gourmet restaurant, her serveres det skønneste mad, alt lavet fra bunden og med de bedste råvarer og selvfølgelig med vin der passer til. Dette sted ønsker man bare at vende tilbage til.

Overnatninger
Lodges
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Kirsten Poulsens profilside

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.