Turprogram i kort udgave

Priserne inkluderer

  • 5 overnatninger iflg. dagsprogram
  • Morgenmad alle dage

Bemærk:
Priserne dækker  udelukkende hotelophold i de valgte kategorier samt lokale skatter, og skal derfor kombineres med priser for billeje og flytransport.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Pakketilbud: ... Kør-selv Sydafrika

Garden Route

6 dages kør-selv rundrejse

Der er 800 km mellem Cape Town og Port Elizabeth, og ruten er kendt under navnet ”Garden Route”. Mere enkelt kan det nok ikke betegnes. Turen går gennem Sydafrikas have, og her er lagt op til en kør-selv ferie, der viser, at landet tilbyder meget mere end blot den klassiske safari.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 2.620 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 5 nætter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1-2
Dag 1-2

Cape Town – Swellendam, 220 km

Landskabet man kommer gennem
Fra Cape Town lufthavn kører I ad Garden Route til Swellendam, hvor natten tilbringes.

Længe før nybyggerne etablerede Swellendam, den tredje europæiske by i Sydafrika, græssede her store mængder vildt på frodige græsmarker, som var omgivet af en overflod af vand fra sammenløbet af to større floder.

Byen voksede frem langs den gamle Cape Wagon Road, en rute der blev
anlagt af tidlige jægere, handelsmænd og opdagelses-rejsende. Ruten blev hurtigt kendt som “civilisationens sidste yderpost”, hvor købmænd og håndværkere blev velstående på handel med rejsende.

Byen var i 1795 en kort overgang berømt, da indbyggerne bortviste det Hollandsk Østindiske Kompagnis magistrat og erklærede området for uafhængig republik. Englænderne besatte dog hurtigt efter The Cape, indførte en ny regeringsform, hvorefter den lille republik stille ophørte med at eksistere efter blot tre måneder.

I dag er Swellendam en virkelig smuk by med brede gader og bygninger i flot kaphollandsk og victoriansk stil. Den hollandske reformistiske kirke er bemærkelsesværdig for dens meget sammensatte udseende, som gør den næsten umulig at beskrive. Swellendam har formået at bibeholde sit landlige præg og har i dag mange hoteller og gæstehuse, og Breede-floden er perfekt til kanosejlads og andre former for vandsport, mens forlandet til Langeberg-bjergene tiltrækker mange vandrere og ryttere.
I bor på
I bor på

Schoone Ordt Country House

I bor på Schoone Ordt Country House, et charmerende hotel
Schoone Ordt Country House
Schoone Ordt Country House
i smukke landlige omgivelser med 10 luksusværelser, en intim restaurant og den skønneste saltvandspool. Her er familien, maden, vine og omgivelserne altid i centrum.
Dag 2-4
Dag 2-4

Swellendam – Knysna Log Inn, Knysna, 272 km

Vingård
Tidlig morgenmad før turen går videre op ad kysten til Knysna. Ophold med to overnatninger til udforskning af Knysna og det omkringliggende område.

Knysna ligger idyllisk ved en stor, varm lagune med flod og ebbe, som strømmer gennem den smalle klippepassage med de
St. Francis Bay
St. Francis Bay
to store sandstensklipper, The Heads. Vejen op til den østlige Head har en helt enestående udsigt over lagunen, som altid er fyldt med sejlskibe.

Tag evt. ned til havnen og besøg en af de mange restauranter, som serverer de mest delikate østers, man kan tænke sig - hentet direkte i lagunen. De fleste forretninger og restauranter ligger nær havnen, mens hovedgaden er det traditionelle sted for handel med fugletræskærerier, som byen er så kendt for. Man kan næsten ikke tænke sig et mere malerisk område, her er store skove med bjerge i baggrunden, en pragtfuld lagune ud til havet med mulighed for både sejlads og fiskeri samt naturskønne strande.
I bor på
I bor på

Leisure Isle Lodge

Leisure Island Lodge
I bor på Leisure Island Lodge, der er noget ud over det sædvanlige med romantiske værelser og en uovertruffen service. Her vågner man op til sangen fra et helt orkester af eksotiske fugle, bølgernes
Kanonkop House
Kanonkop House
stille, rolige skvulpen ind over stranden efterfulgt af en udsøgt morgenmad serveret på terrassen med udsigt over lagunen. Og dagen sluttes af på terrassen med en storslået solnedgang til en sun downer.

Men vil I bo lidt bedre, så er valget Kanonkop House, - et luksuriøst og familiedrevet boutique hotel med 5 suiter, der er på top 25 blandt Luxury Small Hotels i Afrika. Opholdet kan nydes fra terrassen, hvor der er pool, lounge og bar med en betagende udsigt over lagunen ved Knysna.
Dag 4-6
Dag 4-6

Knysna, St. Francis Bay, 205 km - Port Elizabeth, 101 km

Surfer
Giv jer god tid og kør nordpå om formiddagen til byen St. Francis Bay, som ligger på søsiden. Her tilbringer I 2 nætter.

St. Francis Bay er en utrolig idyllisk ferieby med stråtækte, hvidkalkede huse med røde tegltage omgivet af smukke, grønne klitter. Omtrent halvdelen af byen er opbygget omkring det største
menneskeskabte net af kanaler og vandveje i Afrika. Floden Kromme, som er kendt for dens vilde blomsterflora langs bredderne, snor sig igennem til havet og udgør et paradis for lystfiskere, sejlende og surfere. I al denne naturlige skønhed er det nemt at glemme tid og sted, og her er masser af gode vandre- og cykelstier i naturreservatet langs klitterne ved floden og langs de udstrakte, hvide strande.

Området er verdenskendt for dets perfekte surferbølger og ideelt beliggende for næsten enhver form for vandsportsaktivitet. Selv delfiner og hvaler synes at være enige, for også de boltrer sig side om side med surferne. Derudover er bugten også ideel for lystfiskeri både fra land og til havs langs østkysten. I nærheden af St. Francis Bay ligger den rustikke fiskerby Cape St. Francis med dens flotte strande og historiske fyrtårn.
I bor på
I bor på

Sandals Guest House

Sandal Guest House
I bor på Sandals Guest House, der er en af de bedste guest houses i St. Francis med en god blanding af gæstfrihed, godt køkken og fokus på service. Sandals ligger kun 150 meter
The Sands at St. Francis
The Sands at St. Francis
fra stranden, og huset er indrettet i en tropisk-afrikansk stil under et tag tækket af palmeblade.

Og vil I bo lidt bedre, så er valget The Sands at St. Francis, der er et fantastisk 5-stjernet beach house med kun 5 værelser, der alle har en uforstyrret udsigt over Det Indiske Ocean og den uberørte kystlinje. De airconditionerede værelser er luksuriøse og stilfulde med privat terrasse, hvorfra der er udsyn over poolen.

Start nu! Det er let at bestille Garden Route - ring 70 11 60 11 til vores Sydafrika-specialister


6 dages kør-selv rundrejse
Fra 2.620 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 5 nætter.

Rejseperiode: 2016

Pris fra : 2.435 kr.
pr. person i dobbeltværelse

Rejseperiode: 2017

Pris fra : 2.620 kr.
pr. person i dobbeltværelse

Personal Travel Journal:
Bliv mødt af FDM travels repræsentanter fra &Beyond ved ankomsten til lufthavnen i Cape Town og få udleveret en "Personal Travel Journal" med gode råd og rutebeskrivelser til jeres rundrejse.
Pris pr. person v/2 personer: 220 kr.

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage / 5 nætter

Længde:
ca. 593 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/four-points-by-sheraton-milan-center.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.