Turprogram i kort udgave

 • Dag 1-2: Cape Town – Swellendam, 220 km
 • Overnatning: Schoone Ordt Country House
 • Dag 2: Swellendam – Knysna Log Inn, Knysna, 272 km
 • Dag 3: Knysna
 • Overnatning: 2 nætter: Leisure Island Lodge eller Kanonkop House
 • Dag 4: Knysna - St. Francis Bay, 205 km
 • Dag 5: St. Francis Bay
 • Overnatning: 1 nat: Sandals Guest House eller The Sands at St. Francis
 • Dag 6: St. Francis Bay – Port Elizabeth, 110 km

Priserne inkluderer

 • 5 overnatninger iflg. dagsprogram
 • Morgenmad alle dage

Bemærk:
Priserne dækker  udelukkende hotelophold i de valgte kategorier samt lokale skatter, og skal derfor kombineres med priser for billeje og flytransport.

Ikke inkluderet

 • Flybillet
 • Billeje
 • Visum
Lad os hjælpe jer med at finde den rette flyløsning samt rette bilstørrelse for netop jeres ferie.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Garden Route

6 dages kør-selv, Cape Town - Swellendam - Knysna - St. Francis Bay - Port Elizabeth

Tag på en kør-selv-rejse på den berømte Garden Route, Sydafrikas bedst bevarede hemmelighed. Her på de ca. 800 km fra Cape Town til Port Elizabeth vil I opleve en af verdens mest spektakulære køreture igennem Sydafrikas frodige have. Det sceniske landskab med dramatiske klippeformationer, fantastiske grønne dale, gyldne sandstrande og frodige skove er et botanisk paradis, der ikke kan andet end at tage vejret fra jer. Garden Route er en oplevelse for livet.

Turen er vores forslag på en kør-selv-rejse med masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis skræddersy turen, hvis I fx ønsker en dag eller 2 mere, så I får præcis den kør-selv-ferie, der passer til jer.
Fra 3.585 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 5 nætter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1-2
Dag 1-2

Cape Town – Swellendam, 220 km

Landskabet tæt på Swellendam
Med Table Mountain i baggrunden begynder jeres rejse ad Garden Route, Sydafrikas måske mest spektakulære køretur. Fra Cape Town går jeres rejse igennem sceniske, men dramatiske landskaber med spidse bjergtinder, krystalklare floder, langstrakte marker og fynbos, den specielle
hede- og buskvegetation, der har skaffet ruten sit navn, til den idylliske by Swellendam. De stejle Du Toitskloff-klipper, der pludseligt vælter op i det grønne landskab og de langstrakte vinmarker vil fortrylle de fleste.

Vælger I derimod kystvejen, Clarence Drive (R44), vil I fra Gordons Bay til byen Kleinmond opleve én af de smukkeste kyststrækninger i verden. Klippevæggene tårner op til 1.200 meters højde over jer, og det glitrende hav på den anden side er hjem for hvaler, delfiner og spækhuggere. Eftermiddagen og aftenen spenderer I i maleriske Swellendam med de karakteristiske Cape Dutch-huse og unikke kirke.
Overnatning
Overnatning

Schoone Ordt Country House

Schoone Ordt Country House
I overnatter på det charmerende Schoone Ordt Country House, der
Schoone Ordt Country House
Schoone Ordt Country House
ligger i smukke landlige omgivelser. Det lille hotel med luksusværelser, en intim restaurant og den skønneste saltvandspool og have vil sørge for at forkæle jeres sanser.
Dag 2
Dag 2

Swellendam – Knysna Log Inn, Knysna, 272 km

Vingård
Turen i dag går til Knysna, Garden Routes Perle. Turen dertil tager jer igennem nogle af rutens største naturskatte. Fra byen Heidelberg begynder Garden Routes smukkeste indlandsstrækning, hvor gyldne marker, der strækker sig så langt øjet rækker, bjergrygge, der bugter sig i horisonten
St. Francis Bay
St. Francis Bay
og frodige floddale sætter scenen for jeres rejse de næste par dage. I bør udforske den idylliske Wilderness Nationalpark, der er kendt for sine mange smukke søer og frodige skove.

Mellem George og Knysna kan I vælge at begive jer ud på den spændende Seven Passes scenic drive, en 75 kilometer lange grusvej, der krydser ti floder og syv kløfter. I vil møde små uberørte guldgraver-byer og fantastiske skovområder, hvor der efter sigende lever feer, når I krydser rutens spektakulære broer. Hvis I ikke er til en lang og udfordrende køretur, så er turen igennem Wilderness’ mange søer og smukke kyster også en meget betagende tur.
Dag 3
Dag 3

Knysna

Oplev området ved Knysna fra vandet
I har hele dagen for jer til at slappe lidt af og nyde feriebyen Knysna. Med en stor turkisblå lagune og artistiske bjergformationer, både i baglandet og ude ved havet, er området ved Knysna ganske bedårende. I kan komme helt tæt på den smukke natur i Featherbed naturreservat, der er et imponerende område med forrevne kyststrækninger, klippehuler samt vild og farverige natur.

Men Knysna opleves dog allersmukkest fra vandet, så I bør også tage en afslappende sejltur i den rolige lagune eller ud på åbent hav. Den gavmilde lagune har desuden gjort Knysna til et østersmekka, og I kan forkæle jer selv med denne lokale specialitet på en af de mange lækre fiskerestauranter i Waterfront, forlystelseskvarteret. For en lidt anderledes oplevelse kan I tage til Judah Square og besøge rastafarisamfundet, der har slået sig ned i udkanten af byen
Overnatning
Overnatning

2 nætter: Leisure Island Lodge eller Kanonkop House

Leisure Island Lodge
I bor på Leisure Island Lodge, der er noget ud over det sædvanlige med romantiske værelser og en uovertruffen service. Her vågner I op til sød musik fra et helt orkester af eksotiske fugle
Kanonkop House
Kanonkop House
og bølgernes stille skvulpen samt en formidabel udsigt over lagunen.

Vil I bo lidt bedre, så kan I spendere natten på Kanonkop House, der er et luksuriøst og familiedrevet boutique hotel med fem suiter, der er på top 25 blandt Luxury Small Hotels i Afrika. Fra den skønne terrassen, hvor der er pool, lounge og bar, fuldendes aftenen med en berusende solnedgang og et koldt glas vin i hånden, og jeres morgen forsødes af en betagende udsigt over lagunen ved Knysna.
Dag 4
Dag 4

Knysna - St. Francis Bay, 205 km

Surfer
Dagens rejse byder på anderledes naturoplevelser, når I får muligheden for at komme helt tæt på Sydafrikas eksotiske dyreliv og botaniske rigdom. Ikke langt tid efter I har lagt Knysna bag jer, kommer I til Garden of Eden, hvor I kan strække benene på de anlagte træstier i den tætte skov. I kan også besøge elefantreservater og opleve de fantastiske fugle og primater i Monkeyland and Birds of Eden-dyrereservat.

I Bosky Dell Rose Garden kan I gå på opdagelse i deres botaniske skattekiste, men I kan også få velsmagende oplevelser på de vingårde, der ligger omkring Plettenberg Bay.

For de mere eventyrlystne byder dagen også på bungeejumping fra Bloukrans, verdens højeste spring på 216 meter, inden turen fortsætter langs Garden Route Nationalpark og Tsitsikamma Nationalparks forrevne kyster, skove og vandfald.
Dag 5
Dag 5

St. Francis Bay

St. Francis Bay set oppefra
St. Francis Bay er en malerisk lille by, der har alt, I behøver for at få en afslappende dag ved kysten. Byen ligger helt ned til bugten og er flere steder centreret omkring brede kanaler. Besøg det charmerende fyrtårn, der advarer skibene om bugtens farlige klippebund, gå en skøn tur ved den 16 kilometer lange uberørte strand eller nyd havnens markeder, specialbutikker, barer og restauranter.

Ikke langt fra St. Francis kan I også komme tæt på menneskets tidligste historie, når I besøger Klasis River Cave, hvor der er fundet de tidligste tegn på Homo Sapiens-bosættelse. I den charmerende by kan I nyde det milde klima og ikke mindst jeres sidste aften på Garden Route
Overnatning
Overnatning

1 nat: Sandals Guest House eller The Sands at St. Francis

The Sands at St. Francis
I bor på Sandals Guest House, der er en af de bedste guest houses i St. Francis med en god blanding af gæstfrihed, service og velsmag. Sandals ligger kun 150 meter fra stranden, og huset
Sandal Guest House
Sandal Guest House
er indrettet i en tropisk-afrikansk stil under et tag tækket af palmeblade.

Ønsker I at bo lidt bedre, så kan I vælge The Sands at St. Francis, der er et fantastisk femstjernet beach house med kun fem værelser, der alle har en uforstyrret udsigt over Det Indiske Ocean og den uberørte kystlinje. De airconditionerede værelser er luksuriøse og stilfulde med privat terrasse, hvorfra der er udsyn over poolen.
Dag 6
Dag 6

St. Francis Bay – Port Elizabeth, 110 km

Stranden i Port Elizabeth
I dag begynder I rejsens sidste naturskønne køretur til Port Elizabeth, der går under kælenavnet ”den venlige by”. Hvis I har tid, kan I stoppe i Jeffrey’s bay, der har en fantastisk strand og er surfernes paradis. Når I kommer til Port Elizabeth så kør til lufthavnen, hvorfra rejsen går hjemad – eller måske videre på andre eventyr.

Start nu! Det er let at bestille Garden Route - ring 70 11 60 11 til vores Sydafrika-specialister


6 dages kør-selv, Cape Town - Swellendam - Knysna - St. Francis Bay - Port Elizabeth
Fra 3.585 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 5 nætter.

Kontakt os nedenfor
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Rejseperiode: 2017 / 2018

Pris fra : 3.585 kr.
pr. person i dobbeltværelse

Personal Travel Journal:
Bliv mødt af FDM travels repræsentanter fra &Beyond ved ankomsten til lufthavnen i Cape Town og få udleveret en "Personal Travel Journal" med gode råd og rutebeskrivelser til jeres rundrejse.
Pris pr. person v/2 personer: 220 kr.

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage / 5 nætter

Længde:
ca. 807 km

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.