Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Johannesburg

Book en flybillet hos en af vores specialister

Værd at vide om flybilletter til Johannesburg

FDM travel samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Johannesburg i Sydafrika.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Johannesburg.

Prisen på en flybillet til Johannesburg ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne flybilletter til Johannesburg i Sydafrika i kombination med fx hotel og billeje.

Kontakt os for en flybillet til Johannesburg

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Johannesburg, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Sydafrika.

Alle vores Sydafrika-specialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Johannesburg, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Sydafrika til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Johannesburg med hotel og/eller billeje

Når du skal købe en flybillet til Sydafrika, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Johannesburg er kombineret med fx hotel eller billeje, da vi har gode specialpriser til fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Sydafrika i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Johannesburg.

Book din flybillet til Johannesburg online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Sydafrika i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Johannesburg, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Sydafrika, end den du ankommer til, eller ønsker at bestille en indenrigsbillet i Sydafrika, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.