Billedet er fra Johannesburg

Læs mere om

The Peech

Lille eksklusivt hotel

The Peech er et lille, særdeles hyggeligt og flot indrettet hotel i den eksklusive forstad Melrose, kun 10 min. fra de spændende forretningskvarterer og 45 min. i bil fra Johannesburgs internationale lufthavn.
Fra 685 kr.

pr. person pr. nat inkl. morgenmad

Information om The Peech

Hotellet ligger lige over for James Gray Park og støder op til Planet Fitness Wanderers Gym, som hotellets gæster kan benytte mod en mindre betaling.

Her er blot 16 smukt designede værelser og suiter fordelt i hovedhuset og annekser i den frodige landskabshave. Hvert anneks har fire rummelige og velindrettede værelser med privat terrasse eller balkon. Hotelværelserne er de oprindelige soveværelser i hovedbygningen og har gennemgået en omfattende renovering. Suiterne er på mere end 60 m2 med store badeværelser og åbent soveværelse/dagligstue. Gratis internet, udsøgt bistro, pool og walk-in vinkælder er derudover til gæsternes rådighed.

Start nu! Det er let at bestille The Peech


Lille eksklusivt hotel
Fra 685 kr.

Prisen er pr. person pr. nat inkl. morgenmad

Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.