Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Praktisk info om Sydafrika

Rundrejse med lokal guide og togture med Rovos Rail

Kør-selv-rundrejser

Kør-selv-ferie i Sydafrika

Sydafrika byder sig til, når vi kryber sammen i vinterkulden, og I kan opleve alle landets højdepunkter på en kør-selv-ferie. Landet på Afrikas sydspids er et botanisk paradis med spektakulære bjerge, dale, vandfald og naturlige vidundere.

Tag på spændende safarier i de imponerende naturreservater, hvor I kommer helt tæt på det fascinerende dyreliv og måske endda the Big Five. Kør langs én af verdens smukkeste kyststrækninger og se hvaler bryde havoverfladen, nyd livet i Cape Vinlandet eller dyk ned i Sydafrikas spændende historie, lokalkolorit og mangfoldige storbyer. Sydafrikas mange hemmeligheder opleves bedst på en kør-selv-ferie.
 
Vi har kørt de safarier, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie.

Sydafrika opleves bedst på kør-selv-ferie

Safari i Sydafrika - du kan opleve "The Big Five"

Indgange til Sydafrika
I Sydafrika har du alle muligheder for at komme på safari og måske være så heldig at opleve "The Big Five". Der er selvfølgelig Krüger National Park, samt flere eventyrlige safari lodges. Læs mere om safari lodges
 

Western Cape - bjerge, hav og vinmarker

Western Cape er bjerge og hav, bjerge og vinmarker, bjerge og blomster og bjerge og halvørken. Overalt sniger bjergene sig ind som kulisser til menneske- og naturskabte oplevelser. Lej en bil og tag på opdagelse. Vejene tager tid for de smyger sig langs de massive kulisser, der ikke sådan lader sig flytte.
Læs mere om Western Cape

Du kan bruge Cape Town som base, men sæt tid af til byen. Oprindelig var Cape Town en travl handelsstation for søfarende på vej til Østen. I dag er det en sprudlende international storby, der med sin anerkendte gastronomi, cafeer og kulturudbud gerne vil blande sig med de største. Læs mere om Cape Town

Northern Cape - det vilde vesten

Northern Cape - det vilde vesten
Med et areal på 360.000 kvadratkilometer (omkring en tredjedel af hele Sydafrika) og et indbyggertal på knap en million, er Northern Cape en mennesketom ødemark. En vild og utæmmet region, hvor naturen regerer. Et cowboyland med enorme farme, millioner af får, geder og kvæg og lange lige landeveje næsten uden trafik. I de små byer er der en enkelt købmand eller to, der som en god gammeldags landhandel har alt, hvad de lokale bønder har brug for.
Læs mere om Northern Cape

Kwazulu Natal - zuluernes provins

Kwazulu Natal - zuluernes provins
I KwaZulu-Natal finder du grønne duvende sukkerplantager og traditionelle landsbyer. Mod vest ligger de syle skarpe Drakensbjerge i op til 3 kilometers højde. Det er en helt anderledes natur, du vil opleve langs Det Indiske Ocean med de skønne strande. Her er der specielt lunt og dejligt fra februar til november.
Læs mere om KwaZulu Natal

Durban ligger ud til Det indiske Ocean. De mange indiske gæstearbejdere der kom i 1800-tallet har sat dere præg på byen. Flere steder bliver du mødt af tunge dufte af alverdens krydderier. Langs strandpromenaden er der et herligt leben. Strandene er for alle og bølgerne perfekte, hvis du vil surfe. Læs mere om Durban

Limpopo - det nordlige Sydafrika

Limpopo - det nordlige Sydafrika
North West mest kendt for sine to dyreparker, Madikwe og Pilanesberg, og den berømte sydafrikanske udgave af Las Vegas, Sun City. Limpopo er den sprudlende provins, med skønne og grønne naturområder og stribevis af folkeslag. Ellers handler det om enorme farme med endeløse marker, verdens største platinminer og for de historisk interesserede, krigsmarker m.v. omkring Mafikeng. Her trådte spejderbevægelsen sine ungdomssko, og man fik en god idé, der siden skulle blive verdenskendt. Læs mere om Limpopo

Start din udforsknig af Limpopo fra Johannesburg eller Pretoria. Johannesburg er en storby med alt hvad det indebærer på godt og ondt. Pretoria er Sydafrikas hovedstad og en rigtig multikulturel storby, der de seneste år har undergået en stor forvandling.
Læs mere om Johannesburg og Pretoria
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ferietyper/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.