Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Læs mere om rejser til Sydafrika

Tilbud på Sydafrika rejser

Ferieboliger i Sydafrika

Her kan du vælge feriebolig i Sydafrika. Du kan også udfylde din rejseperiode i søgeboksen og klikke ”Søg rejse”. Så ser du priser på alle de ferieboliger, der er ledige, når du skal rejse.
Sorter din liste:
 • Arathusa Safari Lodge

  En eksklusiv luksuslodge i den afrikanske bush, der kan tilfredsstille de flestes drømme om safari på første klasse. Intet er overladt til tilfældighederne - alt er udført med stil, ynde og en stor forkærlighed for detaljen. Her går romantik og safarioplevelser op i en højere enhed.
 • Sabi Sand

  Bongani Mountain Lodge

  Lodgen er opført med luksus og autencitet for øje og designet i en smuk og raffineret blanding af træ og strå, der på fornemmeste vis falder naturligt ind i omgivelserne og giver den ægte safarifølelse. Hytterne er omgivet af private verandaer med den mest fantastiske udsigt, og lodgen er ideel for både individuelle rejsende, grupper og familier med børn.
 • Sabi Sand

  Exter River Lodge

  Otte luksussuiter ligger smukt placeret i skyggen af ibenholttræerne på Sandiflodens frodige bred og udgør tilsammen Exeter River Lodge. Alle suiter er opført, så her er god plads til at nyde den dramatiske og imponerende udsigt over floden fra hvert eneste hjørne af suiten.
  Fra 4.115 kr. pr. person pr. nat
 • Garden Route

  Der er 800 km mellem Cape Town og Port Elizabeth, og ruten er kendt under navnet ”Garden Route”. Mere enkelt kan det nok ikke betegnes. Turen går gennem Sydafrikas have, og her er lagt op til en kør-selv ferie, der viser, at landet tilbyder meget mere end blot den klassiske safari. Alligevel lægger turen naturligt op til en forlængelse på Lalibela Game Lodge. Så her får du i et stræk en samlet oplevelse af, hvad Sydafrika har at tilbyde sine besøgende.
 • Johannesburg

  Halvdagstur i Soweto

  Tag en tur ind i hjertet af Soweto, den berømte township, der har leveret ikke mindre end tre vindere af Nobels fredspris.
  Fra 325 kr.
 • Kruger National Park

  Imbali Safari Lodge

  En eksklusiv lodge beliggende i Kruger National Park i en atmosfære af velstand, fred og ro. En perfekt afrikansk utopi med ægte safaritraditioner fra en længst svunden tid.
 • Kirkman´s Kamp
  Sabi Sand

  Kirkman´s Kamp

  Det historiske Kirkman’s Kamp er selve indbegrebet og sjælen af ordet safari. Rejs med tilbage i tiden til den tidlige, venlige Transvaalatmosfære med de originale gårde fra 20’erne og bliv betaget af de spektakulære omgivelser og det uspolerede dyreliv, der omgiver Sand River fra hver eneste af de 18 gæstehytter.
  Fra 3.075 kr. pr. person pr. nat
 • Kruger National Park

  Lukimbi Safari Lodge

  Med en beliggenhed i den sydlige del af Kruger National Park i luksuriøse omgivelser bliver det næppe meget bedre. De 16 smukt indrettede safarisuiter med store panoramavinduer lader naturen komme helt tæt på, og fra de overdækkede verandaer er der fri udsigt til den sydafrikanske bush og den nærliggende Lwakahle-flod.
 • Magiske Sydafrika

  Tag med os til smukke Sydafrika. Vi skal på Safari i Kruger, Hluluwe og Mkuze Nationalparkerne, besøge Swaziland og Durban, køre ad Garden Route fra Port Elizabeth til Cape Town. Pris pr. person inkl. fly, bustransport, hoteller, safarier, udflugter og mange måltider.
 • Ngala Safari Lodge
  andBeyond Ngala

  Ngala Safari Lodge

  Afrikas mystik og romantik bliver i den grad nærværende, når I ser de 20 smukke, stråtækte hytter, der ligger side om side under de tætte trækroner fra tambotitræet på Ngala Safari lodge.
  Fra 2.605 kr. pr. person pr. nat
 • Ngala Tented Camp
  andBeyond Ngala

  Ngala Tented Camp

  På Ngala Tented Camp nyder man til fulde romantikken ved at bo i telt med alle nattelydene og de glimtende lamper, der oplyser teltpladsen og fejlfrit kombinerer den simple elegance og finesse.
  Fra 3.845 kr. pr. person pr. nat
 • Panoramaruten

  Panoramaruten er en unik mulighed for at udvide rejsen til Mpala Safari Lodge og - med blot en enkelt overnatning i Hazyview - opleve de smukke Drakensbjerge i Mpumalanga. Turen går langs Blyde River Canyon, der med sine 25 km er en af de længste canyons i verden og byder på Sydafrikas mest storslåede natur med en perlerække af udsigtspunkter med en storslået udsigt over fantastiske scenerier med brusende vandfald, forrevne klipper og betagende, grønne dybe slugter ned mod Blyde River.
 • Rovos Rail

  Rovos Rail

  Oplev den ekstravagante elegance på togrejse med et af de mest luksuriøse tog i hele verden. Rovos Rails er internationalt anerkendt for deres oplevelser i absolut verdensklasse. De unikke togsafarier gennem hjertet af Afrika, kombinerer nogle af verdens mest storslåede landskaber med glamouren og spændingen fra jernbanens gyldne og for længst svundne tidsalder.
 • Vinlandet og langs Hvalruten

  Oplev det klassiske Sydafrika lige uden for Cape Town, hvor I kan gå på opdagelse i de byer og steder, som de franske og hollandske kolonister grundlagde i 1600-tallet. Her er storslået natur, vidtstrakte vinmarker og dejlige hoteller. Vi har tilrettelagt en rute, der er et perfekt udgangspunkt for oplevelser på egen hånd uden lange køreafstande, så det er op til jer at nyde vinen og se hvalerne.
Denne side er udskrevet d. 1. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejs-alene-med-boern/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.