Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Safari Lodges i Sydafrika

Bo på en lodge og få en fantastisk safarioplevelse. Vi har det bredeste udvalg af luksuriøse lodges, der alle byder på lækker og smagfuld indkvartering og med et utal af forskellige og spændende udflugtsmuligheder.

Safari Lodges i det nordlige Sydafrika – ved Kruger National Park

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge er stedet, hvor drømmen om en safarioplevelse går i opfyldelse. På Mpala Safari Lodge går den ægte afrikanske safarioplevelse op i en højere enhed med komfortabel, enkel og smagfuld indkvartering og ikke mindst et utal af udflugtsmuligheder.

Mpala Safari Lodge tilbyder sine 12 gæster en unik ferieoplevelse. Samtidig er alt med i prisen. Lige fra ophold til mad og udflugter.
Læs mere om Mpala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge

Ngala Safari Lodge

Her bliver du modtaget af 20 idylliske, stråtækte hytter, der oser af den klassiske safaricharme. Opholdet på Ngala Safari Lodge i andBeyond Ngala Private Game Reserve byder på enestående safarioplevelser blandet med den skønneste luksus. Ønsker I én eller flere overnatninger... valget er jeres, men vær forberedt på at det er svært at rejse derfra, når I først har fået smag for det.
Læs mere om Ngala Safari Lodges
Ngala Tented Camp

Ngala Tented Camp

I finder næsten ikke et mere romantisk sted end Ngala Tented Camp i andBeyond Ngala Private Game Reserve. Når I overnatter i de bekvemte telte med alle faciliteter, bliver I nærmest vugget i søvn af de glimtende lamper og de mange lyde fra safariparken. En oplevelse der vil printe sig fast for resten af livet sammen med lodgens safariaktiviteter.
Læs mere om Ngala Tented Camp
Sabi Sand Game Reserve Kirkman´s Kamp

Sabi Sand Game Reserve
Kirkman´s Kamp

Her på Kirkman´s Kamp i Sabi Sand Game Reserve, kommer I på en rejse tilbage i tiden. De originale gårde med spise- og barområder gemmer på utallige minder tilbage fra 20érne. De romantiske gæstehytter er med til gøre besøget på Kirkman´s Kamp til en uforglemmelig oplevelse. Det hele bliver krydret med spændende safariaktiviteter, hvor I kommer tæt på de mange smukke dyr.
Læs mere om Kirkman´s Kamp
Zuka Lodge

Zuka Lodge - for livsnydere

Zuka Lodge
Et skønt lille eksklusivt lodge i &Beyond Phinda Game Reserve. Dette lodge er for jer, der ønsker fredelige omgivelser og forkæle jer selv med fx privat butler, ranger og tracker. Aftenerne kan i nyde foran ildstedet og fordøje dagens oplevelser over et glas køligt vin.
Læs mere om Zuka Lodge
Mountain Lodge

Mountain Lodge - for børnefamilier

Mountain Lodge er perfekt, hvis du rejser med familien. Den hyggelige fællesbygning emmer af safari-atmosfære og det er der I nyder de dejlige afrikanske retter. Alle boligerne har udendørs bad og en skøn terrasse med egen lille pool. Udsigten der fra er eminent.
Læs mere om Mountain Lodge
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/boernerejser-i-usa/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.