Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Ophold i Safari Lodges

Bo på en lodge og få en fantastisk safarioplevelse. Vi har det bredeste udvalg af luksuriøse lodges, der alle byder på lækker og smagfuld indkvartering og med et utal af forskellige og spændende udflugtsmuligheder.

Safarilodges i det nordlige Sydafrika – ved Kruger National Park

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge

Mpala Safari Lodge er stedet, hvor drømmen om en safarioplevelse går i opfyldelse. På Mpala Safari Lodge går den ægte afrikanske safarioplevelse op i en højere enhed med komfortabel, enkel og smagfuld indkvartering og ikke mindst et utal af udflugtsmuligheder.

Mpala Safari Lodge tilbyder sine 12 gæster en unik ferieoplevelse. Samtidig er alt med i prisen. Lige fra ophold til mad og udflugter.
Læs mere om Mpala Safari Lodge
Ngala Safari Lodge

Ngala Safari Lodge

Her bliver du modtaget af 20 idylliske, stråtækte hytter, der oser af den klassiske safaricharme. Opholdet på Ngala Safari Lodge i andBeyond Ngala Private Game Reserve byder på enestående safarioplevelser blandet med den skønneste luksus. Ønsker I én eller flere overnatninger... valget er jeres, men vær forberedt på at det er svært at rejse derfra, når I først har fået smag for det.
Læs mere om Ngala Safari Lodges
Ngala Tented Camp

Ngala Tented Camp

I finder næsten ikke et mere romantisk sted end Ngala Tented Camp i andBeyond Ngala Private Game Reserve. Når I overnatter i de bekvemte telte med alle faciliteter, bliver I nærmest vugget i søvn af de glimtende lamper og de mange lyde fra safariparken. En oplevelse der vil printe sig fast for resten af livet sammen med lodgens safariaktiviteter.
Læs mere om Ngala Tented Camp
Mthethomusha Game ReserveBongani Mountain Lodge

Mthethomusha Game Reserve
Bongani Mountain Lodge

Med en imponerende beliggenhed i den 8.000 ha store Mthetomusha Game Reserve er der lagt op til fred og ro med pulsen sat på natur, luksus og store oplevelser. Alene Bongani Mountain Lodge beliggenheden i de naturskønne og autentiske omgivelser, har inspireret rejsende fra hele verden.
Læs mere om Bongani Mountain Lodge
Arathusa Safari Lodge

Arathusa Game Reserve
Arathusa Safari Lodge

En eksklusiv luksuslodge i den afrikanske bush, der kan tilfredsstille de flestes drømme om safari på første klasse. Intet er overladt til tilfældighederne - alt er udført med stil, ynde og en stor forkærlighed for detaljen. Her går romantik og safarioplevelser op i en højere enhed.
Læs mere om Arathusa Safari Lodge
Sabi Sand Game Reserve Kirkman´s Kamp

Sabi Sand Game Reserve
Kirkman´s Kamp

Her på Kirkman´s Kamp i Sabi Sand Game Reserve, kommer I på en rejse tilbage i tiden. De originale gårde med spise- og barområder gemmer på utallige minder tilbage fra 20érne. De romantiske gæstehytter er med til gøre besøget på Kirkman´s Kamp til en uforglemmelig oplevelse. Det hele bliver krydret med spændende safariaktiviteter, hvor I kommer tæt på de mange smukke dyr.
Læs mere om Kirkman´s Kamp
Exter River Lodge

Exter River Lodge

I kommer til at opleve indbegrebet af luksussuiter i Exter River Lodge i Sabi Sand Game Reserve. Samtlige suiter byder på masser af plads og en dramatisk udsigt ud over floden, der løber tæt forbi stedet. Bliver varmen for meget, kan I hoppe i den private pool, mens I kan være heldige at nyde synet af en flok elefanter. Når der oven i det hele ovenikøbet er flere spændende safariaktiviteter, bliver det simpelthen ikke bedre.
Læs mere om Exter River Lodge

Kruger National Park - bo i verdens bedste safaripark

Imbali Safari Lodge

Imbali Safari Lodge

En eksklusiv lodge beliggende i Kruger National Park i en atmosfære af velstand, fred og ro. En perfekt afrikansk utopi med ægte safaritraditioner fra en længst svunden tid. Her er blot 12 suiter, som er luksuriøst indrettet med private verandaer, spabad, ildsted og plads til børnefamilien.
Læs mere om Imbali Safari Lodge
Lukimbi Safari Lodge

Lukimbi Safari Lodge

Med en beliggenhed i den sydlige del af Kruger National Park i luksuriøse omgivelser bliver det næppe meget bedre. De 16 smukt indrettede safarisuiter med store panoramavinduer lader naturen komme helt tæt på, og fra de overdækkede verandaer er der fri udsigt til den sydafrikanske bush og den nærliggende Lwakahle-flod.
Læs mere om Lukimbi Safari Lodge

Safarilodges i det sydlige Sydafrika – Eastern Cape

Safarilodges i det sydlige Sydafrika – Eastern Cape

Amakhala Game Reserve
Amakhala Safari Lodge

Vildtreservatet Amakhala Game Reserve ligger i Eastern Cape og har kun eksisteret siden 1999, Vildtreservatet omfatter 11 tidligere ejendomme på i alt ca. 7.500 ha land. Reservatet er ikke et af de største, men hvad det mangler i både historie og størrelse, har det så rigeligt af i skønhed, dyreliv og dramatiske landskaber.
Godt gemt af vejen i den tætte, frodige bush ligger Amakhala Safari Lodge med de klassiske runde hytter med charmerende stråtækte tage. Lodgen er elegant og enkelt indrettet uden forstyrrende elementer og lokker med fred og ro ved de små private pools og indbydende terrasser.
Læs mere om Amakhala Safari Lodge
HillsNek Safari Camp

HillsNek Safari Camp - fredsfyldt safari camp

Med bjergene i ryggen og blikket sat på uendeligt. HillsNek Safari Camp ligger i et ugeneret hjørne af Amakhala Game Reserve, smukt og diskret bygget op ad en bjergskråning med en udsigt, der fortaber sig i horisonten og solnedgangen, der kan tage pusten fra de fleste.
Læs mere om HillsNek Safari Camp
&Beyond Kwandwe Private Game ReserveGreat Fish River Lodge

&Beyond Kwandwe Private Game Reserve
Great Fish River Lodge

Great Fish River Lodge
På dette lodge i &Beyond Kwandwe Private Game Reserve, kan I nyde Sydafrikas enorme vidder fra luksussuiterne. Dagene byder på spændende safariaktiviteter og aftenerne på lækre måltider på lodgens veranda. Trænger kroppen til lidt forkælelse kan I få en dejlig omgang massage eller en dukkert i den private pool.
Læs mere om Great Fish River Lodge
Ecca Lodge

Ecca Lodge

Her er der vitterlig tale om et safarilodge med sin helt egen stil i &Beyond Kwandwe Private Game Reserve. Atmosfæren er både med humor, fræk og intim med de enorme Warhol-agtige reproduktioner. Farverne er varme og byggestilen helt unik. Hop i den private pool til en svalende dukkert og nyd en god middag fra det interaktive køkken.
Læs mere om Ecca Lodge
Zuka Lodge

Zuka Lodge - for livsnydere

Zuka Lodge
Et skønt lille eksklusivt lodge i &Beyond Phinda Game Reserve. Dette lodge er for jer, der ønsker fredelige omgivelser og forkæle jer selv med fx privat butler, ranger og tracker. Aftenerne kan i nyde foran ildstedet og fordøje dagens oplevelser over et glas køligt vin.
Læs mere om Zuka Lodge
Mountain Lodge

Mountain Lodge - for børnefamilier

Mountain Lodge er perfekt, hvis du rejser med familien. Den hyggelige fællesbygning emmer af safari-atmosfære og det er der I nyder de dejlige afrikanske retter. Alle boligerne har udendørs bad og en skøn terrasse med egen lille pool. Udsigten der fra er eminent.
Læs mere om Mountain Lodge
Denne side er udskrevet d. 5. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.