Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

så tæt kan man komme på en løveunge
Rejsetips indsendt af:
Marianne Christoffersen
Helsingør
17. nov. 2010

Løvetræf hos familien Mc Rae i Sydafrika

Sydafrika er et fantastisk rejsemål. Safarioplevelserne er eminente, men der "nøjes" vi med at kigge på løverne fra en jeep. Her i Lion Encounter går vi tur i bushen med løverne og klapper løveunger.
det er grænseoverskridende at lege pind med en løve
det er grænseoverskridende at lege pind med en løve

Lion Encounter og Horse Back Africa

Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at være tæt på en løve. At gå tur i bushen med den, holde den i halen og lege "kaste pind" med den. Det kan lade sig gøre hos familien Mc Rae, ca. 1 times kørsel fra Johannesburg. Familien består af far, som er professor i geologi og mor samt deres 3 sønner. De er alle 5 meget store personligheder, med en intens interesse for dyreliv. De er meget vidende og kompetente og er samtidig i besiddelse af en god portion humor. De starter med at give gæsterne en grundlæggende viden om færden med løver, forholdsregler m.v. Derefter går 2 af sønnerne med gæsterne ud og lukker nogle løveunger ud, som man kan lege på græsset med. Naturligvis under skarp kontrol og forholdsregler fra familien Mc Rae. Vi får også lov at gå tur i bushen med en lidt større løve, stadig fulgt af 2 af sønnerne. Løven springer rundt og undersøger terrænet og man føler sig ikke sikker på, hvornår den er lige ved siden af dig igen. Børn får ikke lov at gå selv, men skal sidde på skuldrene af en af sine forældre. Men det er en fantastisk naturoplevelse af de meget sjældne at følge en løve i dens naturlige element på så tæt hold.
girafføllet får flaske
girafføllet får flaske

girafføl

I familien Mc Rae's have går et girafføl rundt og underholder ved frokosten. Den er blevet frastødt af sin mor og familien fandt den og tager sig af den indtil den kan klare sig selv i naturen. Vi fik lov til at give den flaske.Når løveungerne var løs på græspænen blev der passet ekstra godt på girafføllet, som ellers ville blive jagtet af de kåde løveunger.Man skal passe meget på, ikke at gå bag ved en giraf, da den spjætter med bagbenene med en enorm kraft, hvis den bliver bange.
tæt på en slange
tæt på en slange

Slange

Der var også mulighed for at komme tæt på en pythonslange. Igen blev der først undervist om slanger og derefter var der mulighed for, at tage den i nærmere øjesyn eller holde den.

Aktiviteter
Dyreliv
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.