Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mpala Safari Lodge

  • Safari med børn.

    FDM travel Presale coordinator
    (Bedømt af 6 personer)
    At være på safari er en fantastisk og anderledes ferieoplevelse. Jeg tror aldrig jeg har været på en ferie så afslappet og alligevel så fyldt med oplevelser.
    Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Mpala Safari Lodge

Rejsetips af samme forfatter

MPALA Safari lodge

Skal du have en ferie helt ud over det sædvanlige skal du tage på safari, vi var på Mpala Lodge – paradis på jord
Bagagebåndet i Hoedspruit lufthavn hvor vi blev mødt af Clayton
Bagagebåndet i Hoedspruit lufthavn hvor vi blev mødt af Clayton

Vi, familie på 4, drog syd på, via Johanneborg til Mpala Safari Lodge. En lille hyggelig lodge som ejes af et dansk ægtepar. Der er kun plads til 12 gæster i alt. Så hurtigt efter ankomst får du fornemmelsen af at være budt inden for i et privat hjem, hvor du skal holde ferie den næste uge eller 14 dage.
Biller som ruller "elskovskugler" i en elefantlort
Biller som ruller "elskovskugler" i en elefantlort

Estell som er daglig leder af stedet er en stor hjertevarm dame som ikke ved alt det gode hun skal gøre for dig som gæst, men tag ikke fejl, hun har styr på alt og alle på lodgen – intet er overladt til tilfældighederne. Desuden består det faste personale af en dejlig kok, som laver de mest fantastiske retter og så de to rangers Clayton og John.

Vi havde fornøjelsen af Clayton som vores ranger på alle ture mens vi var på Mpala. Hvad han ikke ved om dyr er ikke værd at vide. En bush walk med ham er en observation i alt, lige fra de mindste insekter, træ og buske til, forhåbentlig, et møde med større eller helt store dyr.
Clayton, vores ranger
Clayton, vores ranger

På lodgen er der ikke meget at foretage sig en slappe af med en god bog, bade i poolen, nyde udsigten og spise god mad. Det er også helt fint, eftersom de fleste dage starter allerede mellem kl. 04.00 og 06.00, enten er det game driv, tur i åben landrover ud i bushen på fotosafari efter vilde dyr, førnævnte bush walk, som er det samme bare til fods – bare rolig Clayton havde stort gevær med hvis nu der skulle komme en løve eller elefant.
Ser belv sunget og danset for os
Ser belv sunget og danset for os

En dag var der tur til en nær liggende skole og børnehave som Mpala Lodges støtter med ting og sager som fodbolde, skriveredskaber og farver og laver indsamlinger i Danmark til udstyr som computere eller fodboldudstyr til et helt hold. Det var også dagen vi besøgte en reptil park for at se slanger og andet kryb på tæt hold.
Lækkert - middagen tilberedt over bål
Lækkert - middagen tilberedt over bål

En aften, efter vi havde været på ATV tur i bushen, som var sind sygt sjovt, kørte vi ud til Mpalas Bush Camp, det var helt fantastisk, her fik vi servret en middag som var tilberedt på åben ild, det lækreste kød var grillet og grøntsager var grillet og kogt over bålet. Vi sad under åben himmel og nød stemningen, de mange spændende lyde fra bushen, fik serveret en drink før middagen ved bålet, spiste god mad og sluttede så af med en spændende game-drive i mørke.
Så er der serveret morgenmad på turen til Krüger
Så er der serveret morgenmad på turen til Krüger

Da Mpalas område ikke er kæmpe stort var vi også på en to-dags safaritur ind i Krüger Nationalpark, som er på størrelse med Jylland – her er der store chancer for at se the big five.
Claytin havde bilen pakket med kasser med mad og service, så på turen her fungerede han også som kok, det var han også rigtig god til. Vi fik det skønnest grill mad, sandwich og en lækker brunch alt sammen skyllet ned med de drikkevarer vi havde bestilt med hjemme fra lodgen.
Og vi så mange vilde dyr - tæt på
Og vi så mange vilde dyr - tæt på

Efter vi er kommet hjem har vi snakket meget om at den tur er en af de mest fantastiske ferie vi har haft. Det tager tid at fordøje den og bearbejde alle indtryk og oplevelser.
Jeg kan kun anbefale at I begynder at spare sammen nu og kommer af sted på safari og jeg kan kun anbefale at I tager til Mpala Lodge.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Mpala Safari Lodge

Hoteller i Mpala Safari Lodge
i Mpala Safari Lodge
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.