Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mpala Safari Lodge

Læs mere om rejser til Mpala Safari Lodge

Rejsetips af samme forfatter

Safari med børn.
FDM travel Presale coordinator
Mette Tjæreborg

Safari med børn.

At være på safari er en fantastisk og anderledes ferieoplevelse. Jeg tror aldrig jeg har været på en ferie så afslappet og alligevel så fyldt med oplevelser.
Safari med børn.

Er det så noget at tage sine børn med på? Ja helt afgjort, de skal bare være store nok. En safari er meget ventetid og mange timer i bil. Der er også ting som børn under 12 år slet ikke må deltage i, f.eks. en Bush Walk eller at køre på ATV i bushen som mange lodges også tilbyder. Men det er heller ikke altid at børn på 12 år, helt forstår at en safaritur ikke er det samme som en tur i zoo. Dyrene forsvinder lynhurtig hvis man taler højt, der er ikke garanti for at man får alle dyr at se, man skal være super tålmodig og køre mange timer langsomt rundt i bil på jagt efter dyrene og ser man dem endelig er det ikke en gang sikkert, at de er særligt tæt på.
Safari med børn.

Tilbage på lodgen sker der heller ikke altid særligt meget, der er ikke en masse andre børn at lege med, du kan ikke bare gå en tur, kun rundt på lodgens område. Det er afslapning ved poolen, spil med mor og far, læse en god bog og ellers bare nyde udsigten og håbe på der kommer nogle spændende dyr forbi.
Safari med børn.

Så vælger du at tage på safari med børn skal du være sikker på nogle ting;
• Dit barn kan være stille, det er ikke fedt at være forældre til det barn der er skyld i, at løven løb hurtigt væk fordi barnet råbte af begejstring over endelig at se et dyr.
• Dit barn skal være tålmodig, det er irriterende for de andre i bilen at skal høre på et barn der konstant spørger hvornår man ser dyr og hvornår man kan komme ud af bilen.
• Tag masser af underholdning med i form af spil og bøger.
• Snak grundigt igennem med børnene, hvad en safari er, inden I bestemmer jer for en safaritur, sæt det op mod en bade ferie på f.eks Gran Canaria, for og imod den ene ferie frem for den anden.
Når det så er sagt, så er en safari en helt fantastisk ferie også med børn, især store børn der forstår konceptet. I får en helt unik oplevelse sammen, at se de store og små dyr i den virkelige natur, spotte løven i horisonten – det er fantastisk og skal opleves.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Tjæreborgs profilside

Læs mere om rejser til Mpala Safari Lodge

Hoteller i Mpala Safari Lodge
i Mpala Safari Lodge
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.