Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: Ankomst til Kruger Mpumalanga
  • Overnatning: 1 nat: Casa Do Sol, Hazyview, Mpumalanga
  • Dag 2: Panoramarutens storslåede vidder

Turen inkluderer

  • Meet & Greet i Kruger Mpulanga Airport
  • Transfer fra Kruger Mpumalanga International Airport - Casa Do Sol
  • En overnatning på Casa Do Sol inklusive morgenmad og aftensmad
  • Panoramatur til Mpala Safari Lodge
  • Angivne måltider

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Panoramaruten

2 dages tur med lokal guide

Tag med på en medrivende rejse, hvor I vil opleve Sydafrikas mest storslåede natur. De spektakulære Drakensbjerge er et panoramisk vidunder af kunstneriske klippelandskaber, brusende vandfald og dybe, gådefulde slugter, og I får mulighed at opleve det hel. Mærk suset, når I står på kanten af Blyde River Canyon med det dybgrønne lavland langt under jer og få et guddommeligt perspektiv, når I ser verden fra God’s Window. Velkommen til Sydafrikas berømte Panoramarute.
Fra 2.205 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 1 nat inkl. middag og morgenmad

Turen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Kruger Mpumalanga

Blyde River Canyon
Den pittoreske landsby Hazyview ligger omkranset af bugnende bananplantager og Sydafrikas fascinerende vildnis, som I i dag har mulighed for at udforske og nyde på egen hånd. I kan besøge byens hyggelige butikker og lækre spisesteder eller slænge jer ved hotellets pool og subtropisk€ blomsterhaver.

I Shangana Cultural Village kan I dykke ned i den sydafrikanske kultur og for de eventyrlystne er der mulighed for skønne vandreture, river rafting eller måske en tur i luftballon for at se det hele herligheden oppe fra. Den betagende solnedgang i hotellets fredfyldte og elegante omgivelser er den perfekte afslutning på en dejlig dag midt i Sydafrikas vidunderlige natur.
Overnatning
Overnatning

1 nat: Casa Do Sol, Hazyview, Mpumalanga

Casa Do Sol
I hjertet af Mpumalanga og det frodige Ilanga naturreservat ligger Casa Do Sol; et luksuriøst lille hotel i spansk landstil, hvor I skal tilbringe natten. Hotellets paradisiske omgivelser med subtropiske
Casa Do Sol
Casa Do Sol
haver, overdådige blomsterbede, skyggefulde oaser og lækre pools står i stærk kontrast til den vilde og utæmmede natur i Kruger National Park blot 15 minutters kørsel derfra.

Hotellets lækre restaurant tilbyder velsmagende og autentisk cuisine med de friskeste råvare dyrket i hotellets egne haver og exceptionelle vine. Det søde personale og smukke omgivelser vil sørge for en aften, I sent vil glemme.
Dag 2
Dag 2

Panoramarutens storslåede vidder

Drakensbjergene
Denne morgen slår i øjnene op til en oplevelsesrig dag på en af de mest spektakulære køreture i Sydafrika. Panoramaruten snor sig forbi besnærende bjergscenarier, brusende vandfald, frodige kløfter og guddommelige udsigter hele vejen til Mpala Safari Lodge, hvor I afslutter jeres rejse.


Naturscenerierne i Drakensbjergene
Dragebjergene eller Drakensberg, som de hedder på afrikaans, rejser sig i over 2.000 meters højde i horisonten. Bjergkæden, der snor sig 1.000 km igennem det sydafrikanske landskab, er et massivt monument, som I får mulighed for at opleve helt tæt på. Den imponerende dal, der skærer sig igennem Drakensberg, gemmer på fantastiske naturscenarier med 100 meter høje, brusende vandfald som Lone Creek og Horse Shoe, som I vil få lov at udforske på turen.

Den gamle guldgraverby Pilgrim´s Rest
Nordvest for byen Graskop ligger en af Sydafrikas ældste guldminebyer, Pilgrim’s Rest. Legenden fortæller, at områdets guldskat blev opdaget af Alec ”Wheelbarrow” Patterson, der hed sådan, fordi han strejfede rundt i bakkerne med alle sine ejendele i en trillebør. Byen er i dag restaureret og bevaret som et minde om 1870’ernes guldeventyr, hvor der efter sigende fandtes så meget guld, at det mange steder lå frit tilgængeligt på jorden. Desværre har guldeventyret støvsuget området for det værdifulde metal, så i dag er det i stedet den værdifulde historie, der trækker folk til.

Blyde River Canyon
Blyde River Canyon, verdens tredjestørste kløft, er en af de største naturoplevelser I kan finde i Sydafrika. Den 800 meter dybde kløft vidner om Blyde Rivers enorme kræfter, der med tiden har eroderet bjerget. Blyde River Canyon byder på storslåede udsigter over spændende klippeformationer som Three Rondavels, der af naturens kunstneriske hånd er formet som tre runde landsbyhytter (rondaveller). Det frodige område tiltrækker et spændende fugleliv.

Udsigtspunkterne God’s Window og Wonder View
Navnene giver på forhånd en god idé om, hvad I kan forvente af disse betagende og dramatiske udsigter. Fra de bratte klippekanter får I et panoramisk vue over lavlandet, der ligger beklædt med et frodigt, grønt tæppe så langt øjet rækker. Udsigten her kan ikke undgå at tage vejret fra jer.

Bourke’s Luck Potholes
Kraftfulde strømhvirvler i Blyde River har igennem årtusinder slidt dybe, spektakulære, cylindriske huller i flodbunden, hvor floderne Blyde (glæde) og Treur (sorg) løber sammen. Stier og gangbroer fører ud til udsigtspunkter, hvorfra I kan opleve disse fantastiske naturfænomener, der er opkaldt efter guldgraveren Tom Bourke. Frokosten nyder vi på en lokal restaurant i byen Graskop, der er kendt for sine pandekagehuse; en lokal specialitet, der fås i mange udgaver.

Start nu! Det er let at bestille Panoramaruten


2 dages tur med lokal guide
Fra 2.205 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 1 nat inkl. middag og morgenmad

Kontakt os nedenfor
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Rejseperiode: 2017 / 2018

Pris fra, 2.205 kr.
pr. person i dobbeltværelse 

Startdag:

Daglig

Varighed:
2 dage / 1 nat

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.