Turprogram i kort udgave

  • Her bor I: Casa Do Sol, Hazyview, Mpumalanga
  • Dag 1: Ankomst til Kruger Mpumalanga
  • Dag 2: Heldagstur på Panoramaruten

Turen inkluderer

  • Meet & Greet i Kruger Mpulanga Airport
  • Transfer fra Kruger Mpumalanga International Airport - Casa Do Sol
  • En overnatning på Casa Do Sol inklusive morgenmad og aftensmad
  • Panoramatur til Mpala Safari Lodge
  • Angivne måltider

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Panoramaruten

2 dages rundrejse med lokal guide

Panoramaruten er en unik mulighed for at udvide rejsen til Mpala Safari Lodge og - med blot en enkelt overnatning i Hazyview - opleve de smukke Drakensbjerge i Mpumalanga. Turen går langs Blyde River Canyon, der med sine 25 km er en af de længste canyons i verden og byder på Sydafrikas mest storslåede natur med en perlerække af udsigtspunkter med en storslået udsigt over fantastiske scenerier med brusende vandfald, forrevne klipper og betagende, grønne dybe slugter ned mod Blyde River.
Fra 2.205 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 1 nat inkl. middag og morgenmad

Rundrejsen dag for dag

Her bor I
Her bor I

Casa Do Sol, Hazyview, Mpumalanga

Casa Do Sol
I bor på Casa Do Sol, der med en perfekt beliggenhed i udkanten af Hazyview, i hjertet af Mpumalanga, er et lille paradis, der står i stærk kontrast til den vilde og
Casa Do Sol
Casa Do Sol
utæmmede Kruger National Park, kun 15 min. kørsel væk. Hotellet, der er opbygget i en charmerende spansk landsbystil og omgivet af den skønneste subtropiske have med overdådige blomsterbede, er et fristed af fred og ro. Og der er to pools til en dukkert i løbet af dagen.

Alle værelser er luksuriøst og individuelt indrettet med alle moderne bekvemmeligheder.
Dag 1
Dag 1

Ankomst til Kruger Mpumalanga

Blyde River Canyon
I Kruger Mpumalanga International Airport bliver I mødt af en repræsentant fra FDM travels samarbejdspartner andBeyond og kørt til hotellet i Hazyview. Efter check-in på hotellet er dagen til fri disposition, indtil middagen bliver serveret.
Dag 2
Dag 2

Heldagstur på Panoramaruten

Drakensbjergene
Efter morgenmaden skal I på en heldagstur på Panoramaruten, hvor frokosten er inkluderet, og turen afsluttes på Mpala Safari Lodge. Det er de imponerende bjergscenerier og ufatteligt storslåede panoramaudsigter over Drakensbjergene, som har lagt navn til Panoramaruten med et eventyrligt udbud af prægtige oplevelser.

Naturscenerierne i Drakensbjergene
Drakensberg er afrikaans for Drages Bjerg – Sydafrikas højeste og længste bjergkæde, som strækker sig 1.000 km fra Hoedspruit vest for Kruger National Park hele vejen mod syd til Rhodes i det Østlige Cape, kun afbrudt af en enkelt dal. Den dybe canyon skærer sig igennem området og har skabt nogle fantastiske landskaber og krystalklare vandfald på op til 100 m. På turen gør vi stop ved nogle af disse smukke og fascinerende vandfald – Lone Creek og Horse Shoe for blot at nævne et par eksempler.

Den gamle guldgraverby Pilgrim´s Rest
Nordvest for byen Graskop, er en af de ældste guldminebyer i Sydafrika. Byen er restaureret og bevaret som museumsby fra 1870’ernes guldeventyr, hvor der efter sigende fandtes så meget guld, at det mange steder lå frit tilgængeligt på jorden. Legenden fortæller også, at det var Alec ”Wheelbarrow” Patterson, der hed sådan, fordi han strejfede rundt i bakkerne med alle sine ejendele i en trillebør, der opdagede guldet i dalen. Desværre har guldeventyret, der fulgte efter opdagelsen, støvsuget området for guld, og i dag er hele byen bevaret som nationalt mindesmærke og levende museum.

Blyde River Canyon
En af de naturmæssigt største oplevelser i Sydafrika og giver med sin dybde på over 800 m indtryk af kræfterne i Blyde River, der har eroderet kløften. Blyde River Canyon er verdens tredjestørste kløft og byder på storslåede udsigter over fx klippeformationen Three Rondavels, der er formet som runde landsbyhytter (rondaveller) af vind og vejr. Kløften er 0 km lang og skærer sig gennem landskabet, før den breder sig ud og går over i lavlandet. Området er naturreservat og kendt for sit rige fugleliv og smukke vandreture.

Udsigtspunkterne God’s Window og Wonder View
De giver på forhånd en god ide om de betagende og dramatiske udsigter, vi skal opleve. Fra de bratte klippesider kan vi se lavlandet gennem de sidste rester af kløften, og når vejret er godt, helt til Kruger National Park.

Bourke’s Luck Potholes
– opkaldt efter guldgraveren Tom Bourke – ligger, hvor floderne Blyde (glæde) og Treur (sorg) løber sammen. Her har strøm-hvirvler i Blyde River gennem årtusinder har slidt dybe, spektakulære, cylindriske huller i flodbunden. Stier og gangbroer fører ud til udsigtspunkter, hvorfra man kan se disse fantastiske naturfænomener. Frokosten nyder vi på en lokal restaurant i byen Graskop. Byen er kendt for sine pandekagehuse, som er en specialitet på egnen og fås i mange udgaver.

Start nu! Det er let at bestille Panoramaruten


2 dages rundrejse med lokal guide
Fra 2.205 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse i 1 nat inkl. middag og morgenmad

Rejseperiode: 2017

Pris fra, 2.205 kr.
pr. person i dobbeltværelse 

Startdag:

Daglig

Varighed:
2 dage / 1 nat

Denne side er udskrevet d. 22. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.