Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Panoramaruten

Oplev det sydligste af Sydafrika
Rejsetips indsendt af:
Søren Ellesøe
9850 Hirtshals
10. feb. 2009

Oplev det sydligste af Sydafrika

Er det natur og skønhed i en samlet enhed man vil opleve, så tag strandvejen fra Port Elisabeth til Cape Town.

Efter flyturen, som gik via London og Johannesburg, ankom vi til Port Elisabeth. Hvor efter en god nats søvn samt et lækkert engelsk morgenbord var klar til at påbegynde turen tværs over det sydligste af Sydafrika.

Vi fandt hurtigt ud af, at det næsten var som at være i en gammel engelsk rosenhave. Den smukke natur havde vi til vores højre side. På vores vores venstre side buldrede bølgerne fra det Indiske Ocean ind mod kysten.

Vi havde beregnet at bruge en god uges tid på at krydse over til Cape Town. Hoteller var forudbestilt så vi ikke havde problemer med at finde overnatning. Samtidig ville vi ikke køre alt for langt hver dag, der skulle jo være mulighed for at stoppe og opleve lokale seværdigheder, og dem er der mange af. Vi oplevede blandt andet; en stor park med vilde elefanter, løver mm., vi sejlede på floder med lokale guider som fortalte om dyrelivet og så var frokosten enda inkluderet, vi så en vild østersfarm også med frokost som selvfølgelig bl.a. bestod af friske østers, var ude at køre med veteranjernbane, vi besøgte
flere vinhuse - alle med masser af smagsprøver og vinen var virkelig god.

Jeg kunne forsætte fortællingen om vores oplevelser i Sydafrika længe endnu. Men turen fra Port Elisabeth til Cape Town er en naturperle som skal ses og opleves, den kan være svær at beskrive
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Panoramaruten

Hoteller i Panoramaruten
i Panoramaruten
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/turen-langs-vestkysten-i-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.