Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rundrejser i Sydafrika

Populære rundrejser i Sydafrika

Sydafrika er et sandt overflødighedshorn af oplevelser og storslåede natur. En rundrejse kan give dig et rigtigt godt indblik i, hvad landet har at byde på. Da Sydafrika er et land med en fremragende infrastruktur, har vi udvalgt et par af de populæreste kør-selv rundrejser i Sydafrika. Ønsker du at opleve Kruger National Park eller kommer du derfra, kan du også fuldende oplevelsen med Panoramaruten. Den er en eksplosion af naturscener i det nordøstlige Sydafrika.

Endelig er der den ultimative togrejse gennem Sydafrika. Her oplever du Sydafrika fra en helt anden vinkel i eksklusive omgivelser, på togture af forskellig længde.

Rundrejse med dansk rejseleder

Rundrejse med dansk rejseleder

Magiske Sydafrika
En eventyrrejse gennem Sydafrika

På denne rundrejse oplever du alle facetterne af det fantastisk smukke og varierede land. Du får utallige naturoplevelser, lærer om kulturen og har tid til afslapning. Du kommer lige fra Johannesburg til Panoramaruten, safari i Kruger National Park, Swaziland, Durban, Cape Town og meget mere. 
Læs mere her om Magiske Sydafrika

Rundrejse med lokal guide

Rundrejse med lokal guide

Panoramaruten - 2 dages rundrejse med guide

Panoramaruten er en enestående mulighed for at udvide rejsen til Mpala Safari Lodge med et enkelt stop og herved få lejlighed til at opleve de smukke Drakensbjerge nordøst for Johannesburg undervejs. Panoramaruten er planlagt som et tillæg til opholdet i Mpala Safari Lodge og er tilrettelagt med en enkelt overnatning, så der er en fuld dag til at opleve turens højdepunkter.
Læs mere om Panoramaruten

2 af demest populære kør-selv-rejser i Sydafrika

2 af demest populære kør-selv-rejser i Sydafrika

Garden Route - 6 dages kør-selv rundrejse

Der er 800 km mellem Cape Town og Port Elizabeth, og ruten er kendt under navnet ”Garden Route”. Mere enkelt kan det nok ikke betegnes. Turen går gennem Sydafrikas have, og her er lagt op til en kør-selv ferie, der viser, at landet tilbyder meget mere end blot den klassiske safari.
Læs mere om Garden Route
Vinlandet og langs Hvalruten - 5 dages kør-selv rundrejse

Vinlandet og langs Hvalruten - 5 dages kør-selv rundrejse

Oplev det klassiske Sydafrika lige uden for Cape Town, hvor I kan gå på opdagelse i de byer og steder, som de franske og hollandske kolonister grundlagde i 1600-tallet. Her er storslået natur, vidtstrakte vinmarker og dejlige hoteller.
Læs mere om Vinlandet og hvalruten

Den ultimative luksusoplevelse med Rovos Rail

Den ultimative luksusoplevelse med Rovos Rail

2-14 dages togture med Rovos Rail

Und dig selv en oplevelse for livet når du rejser til Sydafrika. Se det storslåede land fra en lidt anden vinkel omringet af sand luksus med Rovos Rail "The Pride of Africa". Togene et helt unikke med en atmosfære fra en svunden tid, men hvor du stadig har alle former for moderne bekvemmeligheder. Turene varierer fra 2-14 dage.
Læs mere om Rovos Rail
Denne side er udskrevet d. 5. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.