Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Sabi Sand Game Reserve

Sabi Sand Game Reserve blev oprettet i 1948 og er verdenskendt som værende det uden tvivl bedste sted af alle, ikke blot i Sydafrika, at opleve the Big Five. Reservatet støder direkte op til Kruger National Park, og da det er uden nogen former for indhegning, kan dyrene frit bevæge sig mellem reservatets ca. 65.000 ha land og naboparken.

Enestående naturoplevelser i Sabi Sand

Kirkman´s Kamp
Kirkman’s Kamp Kirkman´s Kamp i Sabi Sand Game Reserve...
Se mere og bestil her
Et utroligt stort antal dyr og en usædvanlig høj kvalitet af udsigtspunkter kombineret med professionelle rangers og tracker teams garanterer en altid enestående naturoplevelse.

Takket være en lang historie, hvor mennesket har udvist stor respekt for dyrene, oplever I her et meget afslappet dyreliv, hvilket giver nogle helt fantastiske muligheder for at iagttage og tage uforglemmelige fotos til albummet.

Oplev "Big Five" og meget mere
Ud over de berømte Big Five er det også muligt at opspore enkeltstående individer af leoparder og løver på lige fod med den plettede hyæne og flere forskellige antilopearter fra de mindre impalaer, almindelige vandbukke og grå duiker til de større kuduer og bushbukke.

Elefanter, hvide næsehorn, giraffer og bøfler samles ved vandhullerne, mens flodhesten muntrer sig i floderne.

Spændende night game drives giver et glimt af nattelivet med de sjældnere dyrearter som den hvidhalede mangust, den afrikanske desmerkat og den storplettede genette.

Se pdf med mere information om Sabi Sand Game Reserve
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.