Priserne inkluderer

 • Valgte værelseskategori
 • 3 daglige måltider
 • Drikkevarer (kaffe, te, soft drinks og husets vin)
 • Lodgens basis safariaktiviteter

Inkluderer ikke:
 • National Park Fee
 • Transfer til lodge
 • Drikkepenge

Tilbud:
Bo 3 eller flere nætter
og få rabat i udvalgte perioder.

Læs mere om

Kirkman´s Kamp

Livsnyderferie for både voksne og børn

Inspiration fra hele verden

 • Rovos Rail i Sydafrika
  Togturen Rovos Rail - The Pride of Africa - emmer af atmosfære fra en svunden tid, men med...
  10974 visninger
 • Ngala Tented Camp
  Her falder du i søvn til lyden af Sydafrikas dyreliv, for her bor du i telt ved bredden af...
  4913 visninger
 • Ngala Safari Lodge
  Her bor du i skyggen fra de enorme tambotitræer og i den rene luksus i en af de 20...
  6068 visninger
 • Kirkmans Kamp
  På Kirkmans Kamp bor du i historiske omgivelser på en original farm fra 20'ernes Transvaal...
  3839 visninger
 • Great Fish River Lodge
  På Great Fish River Lodge bor du i luksussuiter der alle har egen privat swimmingpool....
  1429 visninger
 • Ecca Lodge
  Indretningen på Ecca Lodge er som et trendy hotel i storbyen, men udenfor vinduerne er kun...
  1174 visninger
 • Mpala Safari Lodge
  Danskejet lodge i udkanten af Kruger Nationalpark med den sydafrikanske natur helt tæt på....
  33647 visninger
 • Vis flere
 • Se flere rejsevideos
Kirkman’s Kamp

Kirkman´s Kamp i Sabi Sand Game Reserve er indbegrebet af traditionel safari. Den smukt renoverede lodge i elegant kolonistil tager jer på en romantisk rejse tilbage til 1920’ernes Sydafrika med storvildtstrofæer og Hemingway charme. Med sin smukke placering på et bakkedrag og et imponerende vue over Sand River er Kirkman’s Kamp en vidunderlig ramme om et spændende safarieventyr for hele familien. Kirkman’s Kamp ligger i det private Sabi Sand Game Reserve, der ligger i udkanten af den verdensberømte Kruger National Park. Sabi Sand er kendt for sit umådeligt rige dyreliv, og her er I garanteret en storslået safarioplevelse blandt hyæner, bøfler, næsehorn, elefanter, antiloper og leoparder i Sydafrikas uspolerede natur.
Fra 4.680 kr.

pr. person pr. nat

Mere information Kirkman´s Kamp

Romantiske gæstehytter i Kirkman´s Kamp
Romantiske gæstehytter i Kirkman´s Kamp
Ægte safariatmosfære i Kirkman´s Kamp
Ægte safariatmosfære i Kirkman´s Kamp
Hygge på verandaen i Kirkman´s Kamp
Hygge på verandaen i Kirkman´s Kamp
Swimmingpool i Kirkman´s Kamp
Swimmingpool i Kirkman´s Kamp
Kirkman´s Kamp
Kirkman´s Kamp
Kirkman´s Kamp
Kirkman´s Kamp
Old school elegance i Sabi Sand
- Løvejægeren, der blev tæmmet

Kirkman’s Kamp var hjem for den legendariske Harry Kirkman, der arbejdede som ranger i Kruger National Park fra 1933 til 1958. Kirkman levede i storvildtjægernes gyldne æra og nedlagde mere end 500 løver i sine unge dage. Men senere, da turisternes kameraer i højere grad overtog pladsen fra riflerne, var han også med til at konservere og bibeholde det vilde dyreliv i Kruger National Park. I lodgen finder I kraniet fra den ene modige løve, der fik sin hævn over Kirkman og ødelage hans arm, og mange andre historier fra rangerens liv. På Kirkman’s Kamp er Sydafrikas safarihistorie blevet levet.

En nostalgisk rejse
I dag er et besøg på Kirkman’s Kamp en rejse tilbage i tiden. Den renoverede lodge er indrettet i luksuriøs kolonistil og emmer af autentisk 1920’er safariatmosfære med storvildt på væggene, bløde sofaer foran pejsen, en indhegnet boma og en stor træveranda med udsigt over lodgens græsareal, der ofte gæstes af vortesvin. I kan også nyde en stille stund i det fine gamle bibliotek eller skåle med de andre gæster i den veludstyrede Harry’s bar. Ved den skønne pool, der har et fantastisk vue over floddalen, kan I tilbringe et par afslappende timer i solen mellem game drives. På Kirkman’s Kamp nydes livet i luksuriøse historiske omgivelser.

Middag under stjernehimmel
På Kirkman’s Kamp leves livet gerne under åben himmel. En forfriskende frokost nydes i haven eller på verandaen, og overdådige middage får et magisk touch i den intime boma under stjerneklar himmel eller i bushen akkompagneret af stearinlysenes skær. I kan måske slutte den romantiske middag af med en drink i de bløde longeområder ved lodgen eller i tosomhed på jeres private veranda.

Unikke oplevelser i Sabi Sand Game Reserves
Sabi Sand Game Reserve blev oprettet i 1948 og er kendt for at være det absolut bedste sted i og uden for Sydafrika at opleve the Big Five. Ikke mindst fordi I her har en stor chance for at opleve de ellers sky leoparder. Sabi Sand ligger i udkanten af Kruger National Park, Sydafrikas største nationalpark, og dyrene bevæger sig frit i hele området. Her får I en helt fantastisk mulighed for at komme tæt på Sydafrikas fascinerende skabninger.

Kom tæt på Sydafrikas vilde dyr på Game Drives
I står op før daggryet, når bushens dyr så småt begynder at røre på sig, og begiver jer af sted i de åbne jeeps. Giraffer titter nysgerrigt over trætoppene, flodheste svaler sig i vandhuller, elefanterne ruller sig i mudder for at beskytte sig mod heden, der så småt begynder at presse sig på. Sammen med de alvidende rangers udforsker I bushens fascinerende liv, præcis som I ønsker at opleve det.
Hen ad eftermiddagen, når solen begynder at stå lavt på himlen og varmen lægger sig lidt, begiver I jer igen af sted ud i bushen. I det svindende dagslys er det et helt andet liv, der leves i det vilde. En løve på jagt springer efter sit bytte, en gravid gepard tager sig en forfriskende tår vand, flodhestene plasker rundt i et vandhul; her oplever i livet, som det leves i bushen. Råt og fascinerende. Når mørket lægger sig over bushen, tændes spotlightet og giver jer et unikt indblik i de nataktive dyrs lyssky aktiviteter.

Få Sydafrika helt ind under huden på Bush Walk
Sæt afsted på et eventyr, hvor I kommer helt tæt på bushens fascinerende dyreliv. Sammen med en dygtig og erfaren ranger vil I gå i fodsporene på zebraer, elefanter og bøfler. Mærk Afrika med alle sanserne på én gang, når I udforsker denne verden af lyde og dufte, hvor hvert enkelt blad er med til at fortælle en fascinerende historie. Her vil I lærer kunsten at tracke dyrenes færden og høre om vilde urter og deres traditionelle brug. På en bush walk oplever I naturen på en helt ny måde.  

Store safarioplevelser for børn
Kirkman’s Kamp er det perfekte sted, hvis du skal have hele familien med på safari. Børneprogrammet WILDChild sørger for, at også familiens yngste får en fantastisk oplevelse i Sydafrikas unikke natur. Uanset om de kommer på fisketure, øver sig i at tracke dyr, laver traditionelt håndværk eller måske snitter deres egen bue og pil, vil deres dage blive begivenhedsrige og fulde af sjov. Guider og rangers vil sørge for at børnene får Sydafrikas magi helt ind under huden for ikke at tale om neglene.

Ekstraordinære safarioplevelser
På jeres ophold på Kirkman’s Kamp kan I tilkøbe forskellige ekstraordinære safarioplevelser. Uanset om I har lyst til at udforske bushen på mountainbike, overnatte i det fri i trækronerne i en vaskeægte træhytte eller opleve Sydafrika i luftballon eller fra en helikopter, så er der rig mulighed for at få unikke oplevelser med hjem.  

Her bor I:
Kirkman’s Kamp tilbyder 18 intime suiter smukt indrettet i luksuriøs kolonistil og oldschool elegance. De bløde møbler, en charmerende pejs, afrikanske kuriositeter og det gammeldags løvefodsbadekar skaber en indbydende og nostalgisk atmosfære krydret med moderne luksus. Franske døre åbner op til en skøn, privat veranda, hvor I kan nyde en drink i ro og mag med mageløs udsigt over bushens uspolerede landskaber.

For mennesker og miljø
&Beyond, der står bag Kirkman’s Kamp, samarbejde tæt med bønder i området omkring Kruger National Park om at skabe reservater i stedet for farms og derved få reintroduceret den vilde dyrebestand i Sydafrika. Igennem deres arbejde har de været med til at skabe gode forhold for miljø, dyreliv og lokalbefolkning, da alt overskud føres direkte tilbage i lokalmiljøet. &Beyound støtter flere projekter i nærheden af Kirkman’s Kamp, deriblandt Rhinos Without Borders, Lillydale Home-based Care Center for Hiv-smittede og Happy Homes crèche (børnehave).

Start nu! Det er let at bestille Kirkman´s Kamp.
Ring til vores specialister på 70 11 60 11


Livsnyderferie for både voksne og børn
Fra 4.680 kr.

Prisen er pr. person pr. nat

Rejseperiode: 2017

Pris pr. person pr. nat:
Dobbeltværelse fra: 4.680 kr.

Tilbud:
Bo 3 eller flere nætter
og få rabat i udvalgte perioder.
 

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-fly-og-billeje-brisbane-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.