Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Hoteller i Sabi Sand

Her kan du vælge dit hotel i Sabi Sand. Du kan også udfylde din rejseperiode i søgeboksen og klikke ”Søg rejse”. Så ser du priser på alle de hoteller, der er ledige, når du skal rejse.
Sorter din liste:
 • Bongani Mountain Lodge

  Lodgen er opført med luksus og autencitet for øje og designet i en smuk og raffineret blanding af træ og strå, der på fornemmeste vis falder naturligt ind i omgivelserne og giver den ægte safarifølelse. Hytterne er omgivet af private verandaer med den mest fantastiske udsigt, og lodgen er ideel for både individuelle rejsende, grupper og familier med børn.
 • Exter River Lodge

  Otte luksussuiter ligger smukt placeret i skyggen af ibenholttræerne på Sandiflodens frodige bred og udgør tilsammen Exeter River Lodge. Alle suiter er opført, så her er god plads til at nyde den dramatiske og imponerende udsigt over floden fra hvert eneste hjørne af suiten.
  Fra 4.115 kr. pr. person pr. nat
 • Kirkman´s Kamp

  Kirkman´s Kamp

  Det historiske Kirkman’s Kamp er selve indbegrebet og sjælen af ordet safari. Rejs med tilbage i tiden til den tidlige, venlige Transvaalatmosfære med de originale gårde fra 20’erne og bliv betaget af de spektakulære omgivelser og det uspolerede dyreliv, der omgiver Sand River fra hver eneste af de 18 gæstehytter.
  Fra 3.075 kr. pr. person pr. nat
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/christina-aalborg-sv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.