Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

Smukke Swaziland
Rejsetips indsendt af:
Hanne Gottrup
Åbyhøj
18. jan. 2011

Smukke Swaziland

Besøget til dette lille kongedømme omgivet af Sydafrika, må man ikke snyde sig selv for, hvis man er i Sydafrika. Vi har besøgt landet 2 gange sammen med vores børn (12,16,20) – senest for 1 år siden.
Naturen er utrolig smuk, folket venligt og hjælpsomt, men vær forberedt på at vejene ikke altid er i så god stand – på nogle strækninger er hullerne større end selv efter en dansk frost vinter. Vi oplevede, at tågen pludselig kom, mens vi kørte i bjergene, og da alle ikke havde tilstrækkelig lys på bilerne, kunne vi konstatere, at det er almindeligt at køre med katastrofeblinkene tændt. Vi var i tvivl om retningen i den tætte tåge og holdt ind og spurgte en lokal, som var sød og hjælpsom og fik os forklaret den rigtige vej. Befolkningen er meget ung, desværre bl.a. som følge af de mange HIV smittede i landet.

Der er mange aktiviteter at foretage sig ud over at nyde den smukke natur. Vi boede på Foresters Arms Hotel beliggende ca.30 km fra Mbabana – et godt middel hotel med stor charme i kanten af en fyrretræsskov, holdt i engelsk stil med pejsestue og med en fin pool i skovkanten. Inkluderet i værelsesprisen er ud over en lække morgenbuffet med alskens hjemmebagt brød, marmelade mm en 5 retters menu om aftenen (man vælge max 5 retter ud af 7 mulige). Hver søndag holdes en berømt frokostbuffet, hvor også de mere velstillede swazier kommer. Her er der udendørs betjent grill, fisk, salater, forskellige slags kød, brød, kager o.s.v.- en stor delikatesse. Der er stor mulighed for at købe flotte håndlavede ting – keramik, tasker, perlearbejder – og prisen er meget lav. Vi var på et marked, men der er også mulighed for at se traditionelle stammedanse. Der er også mulighed for game drive, men det har vi ikke selv prøvet der.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/sejltur-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.