Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

A zebra crossing...
Rejsetips indsendt af:
Hanne Tøgersen
Højby
29. dec. 2008

Sydafrika - for vildt!

Mit rejsetip handler om 2 ugers rejse i Sydafrika. Nationalparken Pilanesberg byder på "The Big 5" og er en naturoplevelse ud over alle grænser.
Morgenvækning af næsehorn i Pilanesberg
Morgenvækning af næsehorn i Pilanesberg

På safari mens solen står op...

Vi kørte af sted på fotosafari i Pilanesburg Nationalpark kl. 05 tirsdag morgen den 14. oktober 2008. Vi var bare os tre og så rangeren, som også kørte jeepen. Vi begav os roligt ud af Bakgatla Lodge i Pilanesberg og kørte hen over det gamle vulkankrater. Pludselig udbrød rangeren: "Oh, my God! Rhinos!" I det samme rejste to kæmpestore næsehorn sig op i venstre side af vejkanten. Vi havde åbenbart vækket dem og vi var jo spændte på i hvilken retning de ville vælge at gå! Heldigvis vendte de bagdelene mod os og begyndte at trave væk fra jeepen!
To unge hanløver vandrer i det høje græs.
To unge hanløver vandrer i det høje græs.

Løverne på morgentur

Vi kørte videre i morgendæmringen - solens lys begyndte at kunne anes. Fuglene sang så fremmedartet at vi hele tiden bemærkede nye fuglestemmer. Et lille stykke inde ad en grusvej fik vi øje på to unge hanløver ca. 10m fra os. Vi fulgte dem langsomt - de havde fært af bytte. Jeepen tog de ikke notits af - de har lært at den ikke betyder nogen fare for dem. Roligt krydsede de vejen lige foran os og luntede af sted et stykke ad vejen før de gik ind i det høje græs på den anden side.

Der var frisk grønt græs under tornebusken.
Der var frisk grønt græs under tornebusken.

Elefantens morgenmad

Længere fremme så vi en meget stor han-elefant i det fjerne. Han gik i retning af os og vi standsede op og var helt stille. Elefanten kom helt tæt på jeepen og standsede op 1m fra os, hvor den undersøgte en tornet busk. Under busken var der noget frisk grønt græs og det var for fristende for elefanten - den gav sig til at rive græstotter op og fik sig et lille måltid, mens vi sad helt tæt på og kiggede med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thailand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.