Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

Rejsetips af samme forfatter

 • Turen langs vestkysten i Sydafrika

  (Bedømt af 7 personer)
  10.03.11: Mette Zülow
  Sydafrika er en absolut perle blandt rejsemål og er det sted min familie og jeg igen og igen vender tilbage til. Så hvis man er glad for et aktivt friluftsliv, god mad og vin samt en uovertruffen og varieret natur skal man se at komme af sted.
  Se hele rejsetippet
 • På natur-tur ud fra New York

  (Bedømt af 3 personer)
  24.04.09: Mette Zülow
  Man kan godt trænge til lidt luftforandring, når man har valgt at tage på ferie i storbyen New York og her byder staten New York på fantastisk og helt uventet storslået natur.
  Læs hele rejsetippet
Sydafrika med børn
Rejsetips indsendt af:
Mette Zülow
Aalborg
15. feb. 2009
Vinderrejsetip April 2009

Sydafrika med børn

Hører i til dem der gerne vil rejse langt selvom i har mindre børn så er Sydafrika et land med mange gode muligheder. Sydafrikanere elsker børn og viser det gerne så det er kun en døråbner til hyggelige oplevelser
Ture på klipperne er altid et hit.
Ture på klipperne er altid et hit.

Man lander i Cape Town tidlig formiddag efter at have sovet i flyveren hele natten. Der er ingen tidsforskel, så det er bare med at få lejet en bil og komme i gang.

Cape Town og omegn byder på mange børnevenlige oplevelser, især hvis man er friluftsmenneske. Strande med fritlevende pingviner, hvalkiggeri fra kysterne, bestigning af det lokale Taffelbjerg ad ruter med forskellig sværhed, en fantastisk botanisk have, naturhistorisk museum, guldmuseet, fossile udgravninger, turen til Kap det Gode Håb nationalpark og meget meget mere.

Fra Cape Town kører man ad hele den sydvendte kyst så langt ferien rækker. Igen her venter alverdens spændende friluftsoplevelser. Trætop-klatring, fantastiske vandretur langs kysterne og i terrænet, adventureture i drypstenshuler, strudseridning, safari for både børnefamilie og den mere hårdføre, 4X4 terrænture og meget mere.

Man overnatter på små guesthouses eller lodges, som der er masser af på hele ruten. Det er nemmest at finde og bestille dem via nettet hjemmefra man kan også gøres undervejs. Internettet bugner af muligheder. Hvis i ikke bestiller hjemmefra så husk at ringe dagen før ankomst for at aftale at i spiser på stedet og der venter jer et overdådigt og robust måltid til en meget billig pris, som spises sammen med øvrige indlogerende.

Det samme kan siges om morgenmåltidet som altid er med i overnatningsprisen. Oftest har der været pakker små madpakker til børnene når vi har rejst videre.

Men det bedste af det hele er at man ikke behøver at tænke på om børnene nu lever sundt nok på sådan en ferie. Sydafrika er et meget rent land med mange økologiske afgrøder og så kan man drikke vandet fra hanerne. Landevejene er fyldt med små gårdudsalg af de lokale friske frugter, egne syltede varer og olivenolier, nødder, tørret frugt samt den lokale vin.

Juli er lavsæson i Sydafrika, hvilket betyder at overnatning er ca halv pris, men til gengæld er klimaet meget rart for børnene, der som oftest lider under de alt for varme sommerferier.

Vi har rejst 4 gange med 3 børn ned til 1½ år og hver ferie har været fantastisk og med nye spændende oplevelser for alle aldre. Her er der virkelig tale om ferier ingen vil hjem fra!

Kommentarer til rejsetips om Sydafrika

sydafrika

10/04 2009 Jette Dissing
det er holdt i generelle vendinger. Jeg ville gerne have haft nogle konkrete tips og fx. hvor egnede de enkelte oplevelser er for børn og til hvilken aldersgruppe
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris-og-omegn/pommeuse/camping-le-chene-gris-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.