Turprogram i kort udgave

Download program i pdf- format

Download program i pdf- format

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Det store Sydafrika eventyr tager os ud i alle facetterne af det smukke og varierede land med enorme naturoplevelser, kultur og afslapning. Safari i Kruger og Hluluwe, besøg i Swaziland, indisk stemning i Durban og smukke Garden Route fra Port Elizabeth til Cape Town og vinlandet.
Fra 25.990 kr.

pr. person i dobbeltværelse for 19 dg. rundrejse inkl. fly, hoteller, udflugter, dansk rejseleder og mange måltider.

Dag 1
Dag 1

Afrejse fra København

Vi mødes i Københavns lufthavn til fælles check-in og flyver sydover - med mellemlanding undervejs - mod Sydafrikas største by, Johannesburg.

Forplejning på fly er inkluderet.

Dag 2
Dag 2

Johannesburg – Mpumalanga

Vi lander om morgenen i Johannesburg, hvorefter vi kører mod Kruger Nationalpark. Sidst på dagen ankommer vi til den lille by White River og indkvarteres på vores hyggelige hotel, hvor vi skal bo de kommende dage.

Forplejning på fly og aftensmad er inkluderet

Dag 3
Dag 3

Mpumalanga

I dag tager vi på den meget flotte tur ad Panoramaruten i Blyde River Canyon - Verdens tredjestørste kløft. Her oplever vi bl.a. de smukke og forunderlige bjergformationer: God’s Window, The Three Rondavels og Bourke’s Luck potholes, inden vi fortsætter til den lille guldgraverby, Pilgrims Rest, der har været aktiv frem til 1972. I dag er landsbyen erklæret nationalmonument.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 4-5
Dag 4-5

Safari i Kruger National Park

Vi står tidligt op og kører til Kruger Nationalpark, hvor vi skal på safari de næste to dage. I Kruger er uendelige muligheder for at dyrene kan færdes uforstyrret, men på den anden side er dyrene også vant til at se køretøjer, og vi kan ofte se dyrene på ganske nært hold.Vi oplever parken i åbne safarikøretøjer. Sammen med safariguiden spotter vi parkens dyr fra de høje sæder i vognen. Og hvis vi er heldige, ser vi The Big Five: elefant, næsehorn, løve, leopard og bøffel.


Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet begge dage

Dag 6
Dag 6

Mpumalanga - Swaziland

Vi tager idag til det lille enevældige kongedømme Swaziland, der ligger klemt inde mellem Sydafrika og Mozambique. Landet er blandt Afrikas mindste - der lever blot lidt over 1,1 million indbyggere i det ca. 200 km lange land.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 7
Dag 7

Swaziland - Mkuze/Hluluwe

Vi kører i dag tilbage ind i Sydafrika. Vores mål er Mkuze nationalpark og landets ældste nationalpark, Hluhluwe-Umfoloziparken. Her kan vi i de næste dage opleve den fascinerende natur og dyrelivet i de to nationalparker, hvor især næsehornene er det store trækplaster. Området er desuden kendt under navnet Zululand.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 8
Dag 8

Mkuze/Hluluwe

Idag skal vi på jeepsafari Hluluwe nationalpark, hvor vi skal opleve den meget kuperede og tætbevoksede natur der er væsentligt forskelligt i forhold til Mkuze og Krugerparken. Vi skal igen have alle sanserne på arbejde og håber at kunne spotte nogle vilde dyr og måske de hvide og sorte næsehorn, som området er kendt for.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 9
Dag 9

Mkuze - Durban

I dag går turen til storbyen Durban med den fascinerende blanding af afrikansk og indisk kultur. På vejen tager vi en bådtur ved vådområdet ved St. Lucia. Her skal vi på en bådtur i de dyrerige vande.. Det er en helt speciel oplevelse at komme fra hjertet af Afrika til at kunne se havet så langt øjet rækker.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 10
Dag 10

Durban

I dag tager vi på en kort orienterende byrundtur og et besøg på det spændende indiske marked, Victoria Market, hvor der bliver tid på egen hånd. Resten af dagen er til fri disposition, og vi kan anbefale en svømmetur i det indiske ocean, en vandretur på strandpromenaden Golden Mile eller et besøg i det flotte akvarium uShaka Seaworld.

Morgenmad er inkluderet

Dag 11
Dag 11

Durban - Port Elizabeth - Wilderness

Vi tager et tidligt fly til Port Elizabeth, hvorfra vi kører videre mod den lille by Wilderness. Vi skal i de næste par dage opleve Garden Route - den smukke kyststrækning mellem Port Elizabeth og Cape Town. Garden Route er fantastiske udsigter i varieret natur med dybe kløfter, lange sandstrande, floder, afrikansk regnskov og semiørken. Sidst på dagen ankommer vi til Wilderness, hvor vi overnatter.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 12
Dag 12

Wilderness - Oudtshoorn

I dag kører vi fra kysten ind i en ny type landskab, hvor det bliver mere og mere tørt og som mest af alt minder om landskabet i en amerikansk Westernfilm. Vi besøger en strudsefarm, hvor vi får mulighed for at opleve de store fugle på tæt hold. Om eftermiddagen er der mulighed for at besøge de flotte drypstenshuler, Cango Caves (for egen regning). Vi indkvarterer os i den lille rolige by, Oudtshoorn.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 13
Dag 13

Oudtshoorn - Cape Town

Vi fortsætter idag ad den legendariske Route 62 til Sydafrikas måske smukkeste by Cape Town. Byen danner ramme om rejsens sidste dage. Ved ankomst til Cape Town kan vi - hvis der er stemning for det - køre direkte til foden af Table Mountain, hvor rejselederen kan arrangere en tur til toppen af bjerget i kabelbane (ikke inkluderet og kun muligt hvis vejret tillader det).

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 14
Dag 14

Cape Town - mulighed for Robben Island

Formiddagen er enten til fri disposition eller afsat til en sejltur og udflugt med rejselederen til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år (skal bestilles hjemmefra). Vi er tilbage i Cape Town igen midt på dagen, hvorfra vi starter på eftermiddagens udflugt : På den anden side af Table Mountain ligger nogle af Sydafrikas glemte samfund - townships. Her bor de fattigste af de fattige. Her hvor folk næsten intet ejer, bliver vi typisk modtaget med glæde og smil.

Morgenmad og frokost er inkluderet

Dag 15
Dag 15

Cape Town

I dag kører vi ud på halvøen med Kap Det Gode Håb, langs de fantastiske kystlinjer igennem velhavende samfund med de to enorme verdenshave på hver sin side. Undervejs nyder vi landskabet og floraen. Fra Hout Bay sejler vi - såfremt vejret tillader - til den lille ø, Duiker Island, der er kendt for sine mange sæler og fugle. Vi fortsætter til Kap Point og Kap Det Gode Håb naturreservat. Sidst på dagen besøger vi Kirstenbosch botaniske have, inden vi efter en spændende dag kommer tilbage til Cape Town sidst på dagen.

Morgenmad og frokost er inkluderet.

Dag 16
Dag 16

Cape Town

Idag skal vi opleve hvad det moderne Sydafrika kan byde på inden for vinproduktion. Vi skal på besøg i et af Cape Towns berømte vinområder (enten Paarl, Franshhoek eller Stellenbosch), hvor vi bliver inviteret i vinkælderen på en vingård og smager forskellige spændende vine. Frokosten er for egen regning men kan med fordel nydes til vinsmagningen. Efter en dag med vin tager vi tilbage til Cape Town, hvor vi har arrangeret afskedsmiddag.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 17
Dag 17

Cape Town

Dagen er til fri disposition og vi kan nyde Cape Town i vores eget tempo. En tur på “the Waterfront” er selvfølgelig oplagt med hyggelig shopping, cafe og restaurantliv.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 18
Dag 18

Cape Town - hjemrejse

Efter en sidste afslappende formiddag forlader vi byen og kører mod lufthavnen, hvor vi ud på dagen skal flyve hjemad. Afhængig af vores endelige afgangstid kan dagen frem til afgang gå med forskellige aktiviteter.

Morgenmad og forplejning på fly er inkluderet.

Dag 19
Dag 19

Ankomst København

Efter mellemlanding undervejs lander vi om formiddagen i København. Med minderne og bagagen fuld af smukke og spændende indtryk og billeder, er det nu tid til at sige farvel til vores spændende oplevelser i det mangefarvede land, Magiske Sydafrika.

Forplejning på fly er inkluderet

Prisinfo
Prisinfo

Prisen inkluderer

 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse København - Johannesburg
 • Flyrejse Cape Town - København
 • Skatter og afgifter
 • Overnatning på gode turistklassehoteller / camps
 • Udflugter og safarier jf. program
 • Daglig morgenmad og øvrige måltider jf. program
 • Transport i bus, jeeps, og indenrigsfly
 • Guider og chauffører

Priseninkluderer ikke
 • Tillæg for enkeltværelse, kr. 3.690,-
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. ordre, kr. 125,-
 • Udflugt til Robben Island (skal bestilles hjemmefra), kr 380,-
 • Evt. kabelbane til Table Mountain og øvrige ekstraudflugter (købes lokalt)
 • Drikkevarer
 • Forsikringer
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører
 • Evt. visum til Sydafrika
  (danske statsborgere får gratis visum ved indrejse)
 • Øvrigt, der ikke er nævnt i "rejsen inkluderer"

Magiske Sydafrika


Prisen er pr. person i dobbeltværelse for 19 dg. rundrejse inkl. fly, hoteller, udflugter, dansk rejseleder og mange måltider.

Rejsen gennemføres med minimum 15 deltagere

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-park-club-apartments.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.