Turprogram i kort udgave

Flere tilbud

Læs mere om

Sydafrikas Mange Ansigter

15 dages rundrejse med dansk rejseleder - kun 18 til 24 deltagere!

Du kan godt begynde at glæde dig. På denne rundrejse til Sydafrika præsenteres du for en fortryllende palette af oplevelser. Kom på safari og hils på ”The Big Five” i Krüger National Park. Oplev traditionelt landsbyliv i Swaziland samt den forførende storbypuls i Cape Town. Nyd et glas lokal vin, mens roen sænker sig over de idylliske vinmarker i Stellenbosch. Blikket forkæles af betagende bjergformationer på Panoramaruten og vi kommer helt tæt på flodheste, når vi er på flodsafari. Pingviner byder os velkommen på vej til Kap Det Gode Håb, det sagnomspundne sted der danner rammen om rejsens afslutning. Der er lagt vægt på god komfort og tid til fordybelse på denne rundrejse. Derfor bor vi flere steder 3 nætter i træk på samme hotel.
Fra 22.990 kr.

Velkommen til et Sydafrikansk eventyr!

Dag 1
Dag 1

Afrejse fra København

Vi mødes i Københavns lufthavn til fælles check-in og flyver sydover - med mellemlanding undervejs - mod Sydafrikas største by, Johannesburg.

Forplejning på fly er inkluderet.

Dag 2
Dag 2

Johannesburg – Mpumalanga

Velkommen til Sydafrika - Eventyret venter! Vi lander om formiddagen i Johannesburg, hvorefter vi kører mod øst til til Mpumalanga provinsen. Efter en hurtig frokost ankommer vi til vores første hotel og indkvarteres her. Nyd omgivelserne inden vi om aftenen mødes til en velkomstmiddag på hotellet.

Forplejning på fly og aftensmad er inkluderet

Dag 3
Dag 3

Panoramaruten

I dag tager vi på den meget flotte tur ad Panoramaruten i Blyde River Canyon - Verdens tredjestørste kløft. Her oplever vi bl.a. de smukke og forunderlige bjergformationer: God’s Window, The Three Rondavels og Bourke’s Luck potholes, inden vi fortsætter til den lille guldgraverby, Pilgrims Rest, der har været aktiv frem til 1972. I dag er landsbyen erklæret nationalmonument.

I løbet af eftermiddagen når vi frem til vores hotel i nærheden af Krüger National Park, hvor vi bliver indkvarteret for de næste 3 nætter.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 4-5
Dag 4-5

Safari i Krüger National Park

Vi står tidligt op og kører til Krüger National Park, hvor vi skal på safari de næste to dage. I Krüger er der uendelige muligheder for at dyrene kan færdes uforstyrret, men på den anden side er dyrene også vant til at se køretøjer, og vi kan ofte se dyrene på ganske nært hold. Vi oplever parken i åbne safarikøretøjer. Sammen med safariguiden spotter vi parkens dyr fra de høje sæder i vognen. Og hvis vi er heldige, ser vi The Big Five: elefant, næsehorn, løve, leopard og bøffel.


Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet begge dage.

Dag 6
Dag 6

Krüger National Park - Swaziland

Vi tager idag til det lille enevældige kongedømme Swaziland, der ligger klemt inde mellem Sydafrika og Mozambique. Landet er blandt Afrikas mindste - der lever blot lidt over 1,1 million indbyggere i det ca. 200 km lange land.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 7
Dag 7

Swaziland - Hluhluwe

Vi kører i dag tilbage ind i Sydafrika. Vores mål er landets ældste nationalpark, Hluhluwe-Umfoloziparken. Her kan vi i de næste dage opleve den fascinerende natur og dyrelivet i parken, hvor især næsehornene er det store trækplaster. Området er desuden kendt under navnet Zululand og betegnes som det rigtige Afrika.

Morgenmad og aftensmad er inkluderet.

Dag 8
Dag 8

Hluhluwe

Idag skal vi på jeepsafari Hluhluwe National Park, hvor vi skal opleve den meget kuperede og tætbevoksede natur der er væsentligt forskelligt i forhold til Krügerparken. Vi skal igen have alle sanserne på arbejde og håber at kunne spotte nogle vilde dyr og måske de hvide og sorte næsehorn, som området er kendt for. Vi bliver i parken det meste af dagen.

Morgenmad, picnicfrokost samt aftensmad er inkluderet.

Dag 9
Dag 9

Hluhluwe - St. Lucia

Efter endnu en dejlig morgenmad skal vi tilbringe formiddagen i selskab med de enorme flodheste når vi tager på en bådtur ved vådområdet ved St. Lucia. Er vi heldige vil vi også kunne observere krokodiller samt et rigt fugleliv fra båden. Først på eftermiddagen er vi tilbage på lodgen og resten af eftermiddagen kan nydes med en god bog eller blot nyde de skønne omgivelser.

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet.

Dag 10
Dag 10

Hluhluwe - Durban - Cape Town - Stellenbosch

Vi fortsætter den spændende rejse til en helt anden del af Sydafrika, når vi fra Durban flyver til Cape Town i den sydvestlige del af landet. Efter ankomst til Cape Town går turen videre ud til det kendte vinområde i Stellenbosch, hvor der venter os et herligt ophold.

Morgenmad er inkluderet.

Dag 11
Dag 11

Stellenbosch - Cape Town

Formiddagen kan nydes i Stellenbosch inden vi efter frokost skal opleve hvad det moderne Sydafrika kan byde på inden for vinproduktion. Vi skal besøge en lokal vingård, hvor vi bliver inviteret i vinkælderen for at smage forskellige spændende vine. Efter en herlig dag med vin tager vi nu til Cape Town for at nyde de sidste par dage af rejsen.

Morgenmad er inkluderet

Dag 12
Dag 12

Cape Town - Kaphalvøen

I dag går turen yderligere sydpå til halvøen med Kap Det Gode Håb, langs de fantastiske kystlinjer igennem velhavende samfund med de to enorme verdenshave på hver sin side. Undervejs nyder vi landskabet og floraen. Fra Hout Bay sejler vi - såfremt vejret tillader - til den lille ø, Duiker Island, der er kendt for sine mange sæler og fugle. Vi fortsætter til Kap Point og Kap Det Gode Håb naturreservat. Sidst på dagen besøger vi Kirstenbosch botaniske have, inden vi efter endnu en spændende dag kommer tilbage til Cape Town sidst på dagen.


Morgenmad er inkluderet.

Dag 13
Dag 13

Cape Town - mulighed for Robben Island og Table Mountain. Afskedsmiddag.

Formiddagen er enten til fri disposition eller afsat til en sejltur og udflugt med rejselederen til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år (skal bestilles hjemmefra). Vi er tilbage i Cape Town igen midt på dagen. Om eftermiddagen vil det være oplagt at tage til Table Mountain, hvor en tur med kabelbanen til toppen giver en fantastisk udsigt (afhængigt af vejret).
Om aftenen samles vi til en velfortjent afskedsmiddag.


Morgenmad og aftensmad er inkluderet

Dag 14
Dag 14

Cape Town - hjemrejse

Efter en sidste afslappende formiddag forlader vi byen og kører mod lufthavnen, hvor vi ud på dagen skal flyve hjemad. Afhængig af vores endelige afgangstid kan dagen frem til afgang gå med forskellige aktiviteter. Rejselederen er naturligvis behjælpelig med forslag.

Morgenmad og forplejning på fly er inkluderet.

Dag 15
Dag 15

Ankomst København

Efter mellemlanding undervejs lander vi i København. Med minderne og bagagen fuld af smukke og spændende indtryk og billeder, er det nu tid til at sige farvel til vores spændende oplevelser i det mangefarvede Sydafrika.

Forplejning på fly er inkluderet

Prisinfo
Prisinfo

Prisen inkluderer

 • Dansk rejseleder
 • Flyrejse København - Johannesburg
 • Flyrejse Cape Town - København
 • Skatter og afgifter
 • Overnatning på gode turistklassehoteller
 • Udflugter og safarier ifølge program
 • Daglig morgenmad
 • 4 x frokost
 • 9 x middag
 • Transport i bus, jeeps, og indenrigsfly
 • Guider og chauffører

Prisen inkluderer ikke
 • Tillæg for enkeltværelse fra 3.690 kr.
 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr, pr. ordre, 125 kr.
 • Udflugt til Robben Island (skal bestilles hjemmefra), 350 kr.
 • Evt. kabelbane til Table Mountain og øvrige ekstraudflugter (købes lokalt)
 • Drikkevarer
 • Rejseforsikringer
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører
 • Evt. visum til Sydafrika
  (danske statsborgere får gratis visum ved indrejse)
 • Øvrigt, der ikke er nævnt i "rejsen inkluderer"
Garden Route
Garden Route

Hvorfor ikke fuldende din rejse i fantastiske Sydafrika med en kør-selv rejse på den berømte Garden Route?

Klik her og bliv inspireret

Sydafrikas Mange Ansigter

25. oktober 2017: Udsolgt
15. november 2017: 23.990 kr. Garanteret afrejse
18. januar 2018: Udsolgt
1. februar 2018: 24.990 kr.
22. februar 2018: 24.990 kr.
22. marts 2018: 24.990 kr.
25. april 2018: 23.990 kr.
3. maj 2018: 22.990 kr.
14. juni 2018: 22.990 kr.

Hent detaljeret program her

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/asien/rundrejse-med-rejseleder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.