Turprogram i kort udgave

  • Dag 1-2: Vinlandet Cape Town – Hermanus, 90 km
  • : Her kan I bo...
  • Dag 3-4: Hermanus - Stellenbosch/Franschhoek, 85 km
  • : Her kan I bo...
  • Dag 5: Stellenbosch – Cape Town, 60 km

Priserne inkluderer

  • Overnatning iflg. dagsprogram
  • Morgenmad alle dage 

Bemærk: Priserne udelukkende dækker hotelophold i de valgte kategorier samt lokale skatter, og skal derfor kombineres med priserne for billeje og flytransport.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Vinlandet og langs hvalruten

5 dages kør-selv rundrejse

Oplev det klassiske Sydafrika lige uden for Cape Town, hvor I kan gå på opdagelse i de byer og steder, som de franske og hollandske kolonister grundlagde i 1600-tallet. Her er storslået natur, vidtstrakte vinmarker og dejlige hoteller. Vi har tilrettelagt en rute, der er et perfekt udgangspunkt for oplevelser på egen hånd uden lange køreafstande, så det er op til jer at nyde vinen og se hvalerne.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 2.510 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 4 nætter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1-2
Dag 1-2

Vinlandet Cape Town – Hermanus, 90 km

Oplev hvalerne
Efter ankomst til Cape Town afhenter I udlejningsbilen og kører til Hermanus, hvor I tilbringer de 2 første nætter.

Hermanus - havnebyen hvor hvalerne holder til ved klipperne
Denne bedårende,
Smuk vingård
Smuk vingård
lille og hurtigtvoksende by ligger i centrum af Hvalruten. Hvert år i slutningen af september afholdes her en hvalfestival for at hylde disse tillidsfulde og venlige kæmper.

Fra engang næsten at have været udryddet fra området, er de nu heldigvis tilbage blot et stenkast fra klipperne, hvor I kan sidde og beundre dem i timevis. Hvalerne kommer her for at parre sig og kælve. Husk også at besøge det lille, særegne museum på havnen, hvor hvalsangen i baggrunden kommer live fra undervandsmikrofoner i bugten.

Her kan I bo...

Auberge Burgundy
I bor på Auberge Burgundy, der ligger smukt placeret ovenfor den skønne Old Harbour i den historiske del af Hermanus og er et charmerende, mindre provencalsk gæstehus med velduftende gårdhaver, stenterrasser og lille pool. Stedet er luksuriøst og enkelt indrettet i lyse og ferske farver
Ocean Eleven Luxury Guest House
Ocean Eleven Luxury Guest House
med individuelle og romantiske værelser. Restauranter, gallerier og shoppingcenter ligger inden for kort afstand lige som det smukke, blå hav i Walker Bay.

Og vil I bo lidt bedre, så er valget Ocean Eleven Luxury Guest House, der er som taget ud af den charmerende, tidløse kolonistil i Cape Cod i New England, USA og ligger lige ud til de berømte klipper i Hermanus, den grønne strandeng og den smukke Walker Bay. Hovedhuset er bygget med højt til loftet, høje vinduer og teaktræsgulve, der på fornemmeste vis understreger skønheden og elegancen på dette luksuriøse sted. Alle værelser er stilfuldt og individuelt indrettet med en uovertruffen havudsigt.
Dag 3-4
Dag 3-4

Hermanus - Stellenbosch/Franschhoek, 85 km

Skøn natur ved Stellenbosch
Efter morgenmaden kører I til Vinlandet, hvor I tilbringer de kommende to nætter.

Franschhoek - dalen mellem bjergene
Dalen ligger godt klemt inde mellem bjergene, og er opkaldt efter de franske huguenotter, som flygtede til The Cape efter den religiøse forfølgelse i 1688. De medbragte i sin tid en stor viden om vindyrkning og slog sig ned i den “franske dal”, hvor mange gårde og familier stadig bærer franske navne. Franschhoek har kun en hovedgade med vingårde, nogle få antikvitetsforretninger, cafeer, restauranter
Der arbejdes i vinmarkerne
Der arbejdes i vinmarkerne
og det imponerende Huguenot Memorial and Museum, som ligger omgivet af en smuk rosenhave.

Und jer selv at stoppe på The Cape’s mest perfekt restaurerede kaphollandske gods i Boschendal, hvor de høje hæle skal tages af, før I går ind, og hvor en “Pique Nique” picnic på plænen skal forudbestilles i god tid, da der er stor efterspørgsel p.g.a. stedets popularitet.

Stellenbosch
Byen ligger lige i hjertet af Kaplandets vinområde. Stellenbosch var blot den anden by, der blev grundlagt i Sydafrika i 1685, hvor guvernøren Simon van der Stel i al beskedenhed opkaldte den efter ham selv. Stellenbosch er bestemt et besøg værd med dens lange og attraktive Dorp Street, som er fyldt med arkitektoniske nationalmonumenter.

De kaphollandske hvidkalkede huse med deres stråtage blev svært beskadigede ikke mindre end tre gange som følge af brande, inden indbyggerne begyndte at opføre deres huse i georgiansk stil med to etager. Byen er endvidere en vigtig universitetsby, hvor man kun for nylig indførte undervisning på både eng elsk og afrikaans. Men selvfølgelig kommer langt de fleste besøgende for at prøvesmage de pragtfulde vine, området byder på, og her er mere end 200 vingårde, som tilbyder vinsmagning.

Her kan I bo...

Rusthuiz Guest House
I bor på Rusthuiz Guest House i Stellenbosch, hvor det lille, dejlige gæstehus er omgivet af den skønneste have i victoriansk stil og med alle de berømte vinmarker og bjergene i baggrunden som den mest fantastiske kulisse. Her er bare syv værelser, og Rusthuiz Guest House
River Manor Boutiqe Hotel and Spa
River Manor Boutiqe Hotel and Spa
er derfor det oplagte valg for dem, der vil nyde freden, roen, den intime atmosfære, et glas vin til kaminildens knitren, poolen og de romantiske værelser.

Og vil I bo lidt bedre, så er valget River Manor Boutiqe Hotel and Spa, der ligger i hjertet af den historiske del af Stellenbosch, skyggefuldt under gamle egetræer, lige ud til floden, med 18 store og luksuriøse værelser i kolonistil med ægte afrikansk varme. Her er lagt op til forkælelse og luksus med vinsmagning, udsøgte wellnessbehandlinger og afslapning i den flotte have med to pools. Det perfekte udgangspunkt for at udforske og ikke mindst smage på det berømte vinland.
Dag 5
Dag 5

Stellenbosch – Cape Town, 60 km

Cape Town for foden af Table Mountains
Afhængig af jeres hjemrejsetidspunkt kan I tage en afslappende køretur tilbage til Cape Town.

Start nu! Det er let at bestille Bilrundrejse i Vinlandet og langs Hvalruten - ring 70 11 60 11 til


5 dages kør-selv rundrejse
Fra 2.510 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 4 nætter.

Rejseperiode: 2017

Pris fra, 2.510 kr
pr. person i dobbeltværelse

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage / 4 nætter

Længde:
ca. 235 km

Denne side er udskrevet d. 24. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.