Turprogram i kort udgave

  • Dag 1: Cape Whale Coast: Cape Town – Hermanus, 90 km
  • Dag 2: Hvalernes hovedstad: Hermanus
  • Overnatning: 2 nætter: Auberge Burgundy eller Ocean Eleven Luxury Guest House
  • Dag 3: Cape Winelands: Hermanus til Stellenbosch, 85 km
  • Dag 4: Cape Winelands: Stellenbosch
  • Overnatning: 2 nætter: Rusthuiz Guest House eller River Manor Boutiqe Hotel and Spa
  • Dag 5: Stellenbosch – Cape Town, 60 km

Priserne inkluderer

  • Overnatning iflg. dagsprogram
  • Morgenmad alle dage 

Bemærk: Priserne udelukkende dækker hotelophold i de valgte kategorier samt lokale skatter, og skal derfor kombineres med priserne for billeje og flytransport.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Vinlandet og langs hvalruten

5 dages kør-selv rundrejse

Denne fantastiske fem dages kør-selv-rejse bringer jer ud på Sydafrikas smukkeste kyststrækning med dansende hvaler, dybgrønne dale og smagfulde oplevelser i bjergenes frodige vinland. Mærk rusen ved at komme tæt på havets venlige kæmper og charmerende pingviner, oplev fantastiske landskaber med pompøse bjerge, gyldne, langstrakte marker og snorlige vinranker og få smagsoplevelser i særklasse på landet bedste vingårde midt i Sydafrikas frodige have.

Turen er vores forslag på en kør-selv-rejse med masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis skræddersy turen, hvis I f.eks. ønsker en dag eller to mere, så I får præcis den kør-selv-ferie, der passer til jer.
Fra 2.510 kr.

pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 4 nætter.

Rundrejsen dag for dag

Dag 1
Dag 1

Cape Whale Coast: Cape Town – Hermanus, 90 km

Oplev hvalerne
Med det massive Table Mountain og pulserende Cape Town i baggrunden begynder I jeres kør-selv-rejse ad en af verdens smukkeste kyststrækninger, populært kaldet Cape Whale Coast. På Clarence Drive (R44) vil I fra Gordons Bay til byen Kleinmond blive
Smuk vingård
Smuk vingård
flankeret af klippevægge, der tårner op til 1.200 meters højde over jer, og det glitrende blå hav, der er hjem for hvaler, delfiner og spækhuggere.

På vejen kan I nyde stranden i Pringle Bay eller besøge de jakkesætsbeklædte havfugle i Penguin Nature Reserve i Betty’s Bay, der ligger i hjertet af det UNESCO-beskyttede naturområde Kogelberg. Fortsæt forbi Rooisand Naturreservat og nyd synet af de vilde heste og oddere ved stranden. Når I ankommer til Hermanus venter der en skøn aften ved den klippefyldte Walker Bay.
Dag 2
Dag 2

Hvalernes hovedstad: Hermanus

Hold øje med hvalerne fra kysten nær Hermanus
I dag har I, hvis I er her i hvalsæsonen fra juli til november, en unik mulighed for at opleve nogle af naturens mest fantastiske væsner, de smukke hvaler, der holder til i bugten uden for Hermanus. Intet sted i verden er efter sigende bedre at spotte hvaler fra land, så chancerne er store. Ikke mindst fordi byen har den eneste whale crier, hvalkalder, i verden, der går langs kysten og holder øje med hvor hvalerne befinder sig. I kan være heldige at spotte de imponerende dyr, når I går langs den 12 km lange kyststi, eller at komme helt tæt på de venlige kæmper på en af hvalbådene.

Ønsker I flere store naturoplevelser, så kan I tage en tur op i de bagvedliggende bjerge, Fernkloof Naturreservat, og nyde den fantastiske udsigt over byen og havet fra de grønne bjergsider. Eftermiddagen kan I krydre med lidt velsmag, hvis I tager turen igennem det maleriske vinområde i Hemel-en-Aarde-dalen, hvor vinbøndernes passionen for de eksklusive dråber både kan ses og smages
 Overnatning
Overnatning

2 nætter: Auberge Burgundy eller Ocean Eleven Luxury Guest House

Auberge Burgundy
I bor på Auberge Burgundy, der ligger smukt over for den skønne Old Harbour i den historiske del af Hermanus. Dette charmerende, provencalsk gæstehus med velduftende gårdhaver, stenterrasser og lille pool er en luksuriøs oase, hvor I kan nyde en skøn aften tæt
Ocean Eleven Luxury Guest House
Ocean Eleven Luxury Guest House
på havnepromenadens restauranter, gallerier og shoppingcenter og det turkise hav i Walker Bay.

Ønsker I at bo lidt bedre, så kan I spendere natten på Ocean Eleven Luxury Guest House, der er en lille perle i charmerende, tidløse kolonistil. Hotellet ligger lige ud til de berømte klipper i Hermanus med grønne strandenge og den smukke Walker Bay uden for hotellets terrasse. Hovedhuset er bygget med højt til loftet, høje vinduer og teaktræsgulve, der på fornemmeste vis understreger skønheden og elegancen på dette luksuriøse sted. Alle værelser er stilfuldt og individuelt indrettet med en uovertruffen havudsigt.
Dag 3
Dag 3

Cape Winelands: Hermanus til Stellenbosch, 85 km

Skøn natur ved Stellenbosch
Jeres rejse til Stellenborsch går igennem det sydafrikanske vinland og er spækket med muligheden for spændende smagsoplevelser. Byen Stanford er en uopdaget perle, der stadig står forholdsvis uberørt og emmer af landsbystemning. Den er en af de mest velbevarede småbyer i området med victoriansk arkitektur, som I kan beundre på
Der arbejdes i vinmarkerne
Der arbejdes i vinmarkerne
en spadseretur rundt i gaderne. Turen dertil går forbi snorlige vinmarker og nogle af de otte vingårde, der i dag udgør Stanford Wine Route, ligesom I kan besøge byens mikrobryggeri.

Fortsæt videre igennem et bølgende landskab af vinranker og gyldne marker, imponerende bjerglandskaber og kringlede småveje til Sydafrikas kulinariske hovedstad, Franschhoek i den grønne vindal. Her bør I opleve det smukke huguenot-mindesmærke og kirken i Cape Dutch-stil eller tage en tur med den charmerende vinsporvogn, der kører rundt til de mange vingårde, der har gjort området til et regulært mekka for vinentusiaster. Turen videre til Stellenbosch, hvor I skal spendere aftenen, går ad Cape Classique vinruten igennem småbyer, bølgende marker og store klippeknolde, der bryder landskabet.
Dag 4
Dag 4

Cape Winelands: Stellenbosch

Smukke gamle hus nær Stellenbosch
Stellenbosch er hjertet i den sydafrikanske vinproduktion og nok også en af de mest kendte byer i Sydafrika. Denne smukke, pulserende by bugner af spændende historiske bygninger, museer, kirker og gallerier, som I snildt kan bruge timer på at opleve, og ønsker I lidt ro omkring jer, så kan I tage en dejlig spadseretur i den botaniske have. Men det er selvfølgelig de omkring 150 vingårde og –producenter, der er byens helt store trækplaster sammen med den årlige vin & mad festival.

I er i dag omringet af spændende vinområder, så det er bare at vælge en rute og sætte af sted til f.eks. Stellenbosch Valley, Stellenbosch Berg eller måske Bottelary Hills og stifte bekendtskab med de smagfulde dråber, der produceres her i stor stil. Husk også at forkæle jer selv med kulinariske oplevelser og nyde jeres sidste aften i det sydafrikanske vinland
Overnatning
Overnatning

2 nætter: Rusthuiz Guest House eller River Manor Boutiqe Hotel and Spa

River Manor Boutiqe Hotel and Spa
I bor på Rusthuiz Guest House i Stellenbosch, et lille, dejlige gæstehus, der er omgivet af den skønneste have i victoriansk stil og alle de berømte vinmarker og bjerge som en fantastiske bagkulisse. Her er bare syv værelser, og Rusthuiz Guest House er derfor det
Rusthuiz Guest House
Rusthuiz Guest House
oplagte valg for jer, der vil nyde freden, roen og den intime atmosfære med et glas vin til kaminildens knitren.

Ønsker I at bo lidt bedre, så er River Manor Boutiqe Hotel and Spa noget for jer. I hjertet af den historiske del af Stellenbosch ligger dette skønne hotel skyggefuldt under gamle egetræer, lige ud til floden. Med 18 store og luksuriøse værelser i kolonistil og ægte afrikansk varme er her lagt op til forkælelse og luksus med vinsmagning, udsøgte wellnessbehandlinger og afslapning i den flotte have med to pools. Det perfekte udgangspunkt for at udforske og ikke mindst smage på det berømte vinland.
Dag 5
Dag 5

Stellenbosch – Cape Town, 60 km

Cape Town for foden af Table Mountains
Turen tilbage til den vibrerende Cape Town går også igennem bølgende bakker beklædt med vinranker, indtil millionbyen så småt vokser frem i horisonten. Hvis I har tid, kan I udforske lidt af denne levende by og suge storbyens puls til jer ved Waterfront, inden I fanger flyveren hjem. Eller måske drager videre for at udforske Sydafrikas mange andre fantastiske destinationer.

Start nu! Det er let at bestille Bilrundrejse i Vinlandet og langs Hvalruten - ring 70 11 60 11 til


5 dages kør-selv rundrejse
Fra 2.510 kr.

Prisen er pr. person i dobbeltværelse inkl. morgenmad i 4 nætter.

Kontakt os nedenfor
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Rejseperiode: 2017

Pris fra, 2.510 kr
pr. person i dobbeltværelse

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage / 4 nætter

Længde:
ca. 235 km

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.