Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Vinlandet

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • New York TV & Movie Sites tur

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 10 personer)
  10.07.12: Tina
  Jeg er en yderst passioneret film-nørd, så for mig er denne tur super oplagt. Men uanset om man har min interesse eller ej, så tror jeg at alle vil få noget ud af TV and Movie Sites turen.
  Se hele rejsetippet
Vinlandet - og skønne Stellenbosch
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Vinlandet - og skønne Stellenbosch

Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
Der er den ufattelig betagende safari, den smukkeste natur som varierer helt utroligt alt efter hvor i landet du befinder dig, den sødeste, mest imødekommende, snaksagelige og varme befolkning, der er lækre hoteller og helt igennem charmerende B&B, der er god infrastruktur, billige leveomkostninger, vildt lækker mad og masser af herlig vin!

Og lige netop vinen er værd at kigge – og smage nærmere på.

Vinlandet, der ligger blot 1 times kørsel fra Cape Town – og udover den dejlige vin, er landskabet altså også utroligt betagende! Høje bjerge, der knejser i baglandet, og de bløde, grønne bakker omgiver de smukke vinmarker – suk!
Tag på guidet tur - og nyd at kunne nyde vinen!

Tag på guidet tur - og nyd at kunne nyde vinen!

Byerne - Stellenbosch, Franschhoek og Paarl -, områderne og vingårderne i Vinlandet – er meget forskelligartede i både størrelse, indretning og stemning, og det er umagen værd at finde ud af hvad der passer bedst til dit temperament og stil.

Jeg husker desværre ikke længere hvilke vingårde vi besøgte, men Spier, Tokara og La Motte var i hvert fald blandt de herlige steder vi besøgte :)

Mit bedste råd må være -Gør jer selv den tjeneste at når vingårdene skal udforskes – i hvert fald én af dagene - at I booker en guidet tur.

Det er både let, fristende og på ingen måde besværligt at tage sin lejede bil og bare køre fra vingård til vingård. Ulempen er dog til at få øje på – den person der er chauffør vil altså ikke få det samme ud af dagen – man går jo glip af al den gode vin ;)
Herlig vinsmagning :)
Herlig vinsmagning :)

Lækker morgenmad på vores skønne B&B
Lækker morgenmad på vores skønne B&B

Stellenbosch

Vi boede 4 nætter i Stellenbosch, som er en dejlig by med et og et levende bycentrum, hvor gourmet restauranterne ligger side om side med hyggelige cafeer. Vi fandt et lækkert og charmerende B&B, som kræsede om os – lige fra lækker morgenmad, til at arrangere vingårds og Town Ship ture, til at hygge med, og om, os med vin og hjemmelavede lækkerier ved den lille pool.

Der er steder i Sydafrika, hvor jeg på det kraftigste vil fraråde at færdes ude – både til fods og i bil – efter mørkets frembrud, men Stellenbosch er så sandelig ikke en af dem. Vi slenterede igennem villakvarterne til centrum uden på noget tidspunkt at føle os det mindste utrygge.

Der ligger et stort universitet i byen, hvor knapt 30.000 unge mennesker studerer, og det bærer byen og dens liv i den grad præg af. Der er en afslappet atmosfære – og byens liv er påvirket, i den mest positive forstand, af det liv og leben som så mange yngre mennesker naturligvis skaber.

Masser af gode spisesteder - noget for enhver smag

Udbuddet af spisesteder varierer i både prisniveau og verdenshjørne -Indisk, italiensk, asiatisk, fransk – det hele er dér!

Vi var meget begejstrede for Restaurant Wijnhuis i selve Stellenbosch

http://www.wijnhuis.co.za/default.aspx

Og skal det være det være elegant, og hvis er der noget der skal fejre eller nogen der skal forkæles

http://www.ouwewerf.co.za/

Mums – hvor jeg drømmer mig tilbage nu :)

Nå, men rigtig god fornøjelse, velbekomme og skål!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Vinlandet

Hoteller i Vinlandet
i Vinlandet
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/villa-club-sa-marineta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.