Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydafrika

Læs mere om rejser til Sydafrika

VM og safari i et i Sydafrika
Rejsetips indsendt af:
Thor Kjer-Kristiansen
Aabenraa
13. feb. 2011

VM og safari i et i Sydafrika

Jeg var i sommers, 2010, til VM i Sydafrika og det var med alt hvad det indebærer lige fra Danmark-Japan til safari i Pilanesberg Nationalpark og rundvisning i Soweto.
VM og safari i et i Sydafrika

En ven og mig boede i en stor ferieby der hedder Sun City! Sun City, også kaldet "Africa´s kingdom of pleasure", er omgrænset af Pilanesberg Nationalpark og består blandt andet af fire hoteller og en Vacation Club, som består af bungalows, hvor også min ven og jeg boede under opholdet! Sun City er så meget mere end bare luksus. Der er masser at give sig til, lige fra casino og børnevenlige arrangementer til pools, uden- og indendørs badelande, safariture rundvisning i Townships, hiking og mountainbiking. Desuden bor man man kun ti minutters kørsel fra en af Sydafrikas bedste nationalparker, der blandt andet indeholder "the Big Five", Vi så dog kun tre af dem i form af elefanten, løven og næsehornet, samt mange andre dyr.
Destinationen er også yderst god, da det kæmpe store områder "kun" lægger to timer nord for Johannesburg, så det gør det samtidigt muligt at få en fornemmelse af Sydafrika og landets natur på turen ud til Sun City.
VM og safari i et i Sydafrika

Priserne for et ophold i Sun City er yders rimelige! Men så skal man også se bort fra områdets største hotel "The Palace", da det er et af Sydafrikas dyreste hoteller - det var blandt andet et hotel Coca-Cola havde lejet under hele slutrunden. Men ellers er de tre andre hoteller og bungalows yderst rimelige til prisen.
Hele området er præget af luksus og god service. Der er blandt andet fri benyttelse af bus og taxa indenfor området, og det er en fordel, for der kan godt være forholdsvis store afstande.
Til området hører der også verdensklasse golfbaner til og i en af søerne på golfbanen lever der krokodiller, vidst nok den eneste golfbane i verden med krokodiller.
VM og safari i et i Sydafrika

Et ophold i Sun City er ekstremt sikkert og er overvåget hele døgnet rundt, så man kan frit befærde sig 24 timer i døgnet, i forhold til andre steder i Sydafrika. Placeringen af dette Resort gør det blandet andet muligt at leje en bil og tage ud og udforske Sydafrika på egen hånd, samt komme tilbage om aftenen og nyde alle områdets muligheder.
Under VM blev området også flittigt benyttet af forskellige landshold. Englands landshold spillede blandt andet golf på en af golfbanerne, mens Ghanas landshold havde valgt at bo på The Cascades, et af hotellerne på området, under hele slutrunden, så det var ikke umiligt at spotte et kendt ansigt en gang imellem.

Helt klart mit livs bedste ferie.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydafrika

Ferieboliger i Sydafrika
Rejser til Sydafrika
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.