Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Syriens skjulte oplevelser
Rejsetips indsendt af:
2630 Taastrup
19. feb. 2011

Syriens skjulte oplevelser

Hej Alle. Jeg synes det er på tide at fortælle jer om den oplevelse som jeg er taknemmelig for at ha oplevet her sommeren 2010.
Min familie og jeg tog til Syrien i 2 uger hvor vi bla. fik oplevet rigtig mange ting, som også har ændret mit syn på Syrien og på selveste det "syriske folk".

Vi boede på et super lækkert hotel, som bød os velkommen med manér. Vi boede i Damaskus under hele opholdet på Hotellet "Fardoss Tower Hotel" som vi er rigtig glade for og stærkt anbefaler for alle som gerne vil rejse til Syrien.
I gennem vores ophold kom vi en dag helt oppe i bjergene, hvor vi besøgte Muslimske helligsteder, det var en oplevelse for livet. Bygningerne og alle de hellige ting, gjorde et stort indtryk på os, og vi var heldige at have en guide med os som fortalte os om de ting vi fik set.

På rejsen fik vi også lov til at opleve en af de smukkeste Moskéer i syrien "Zayeeda Zainab" og "Sukaina datter af Hussein". Det var også en oplevelse, fordi vi fik lov til at se og opleve hvordan folk dyrker deres religion, og viser den kærlighed de har til deres religion. Vi blev en del af stemningen da vi alle synes at det var smukt at se på.
Og selvfølgelig skulle der også shoppes!!
Vi kom til "Sharm Center" som er et super lækkert center, med masser af smukke og flotte tøj,smykker,legetøj,og mad butikker. Vi fik købt en hel masse, og i kan tro at vi ikke kunne lade være med at shoppe løs! Sharm Center er et skønt center, som i øvrigt er rigtig flot udenpå og indeni. Det gode ved Sharm Center er at i nederste etage er der en "Legetøjsverden" hvor der er ligefra, radiobiler, til spillemaskiner. Det prøvede vi også!
Vi kom også til en rigtig smuk og fin gågade som kaldes "Souq Al-Salheyeh", det er den længeste og smukkeste gade i Damaskus. Der fik vi også købt ting og sager, som bare er flotte!

I en af de sidste par dage vi var der nede kom vi ud til en "Forlystelsespark" som vi rigtig godt kunne lide. Der var alverdens forlystelser, næsten ligesom tivoli. Vi fik prøvet, radiobiler, heste, tekopper, vi fik spist en masse dejlige is, og noget lækkert arabisk mad! Forlystelsesparken var en smadder sjov oplevelse, som jeg helt klart anbefaler at man gøre hvis man skulle tage et smut forbi Syrien.
Alt i alt var hele vores tur fantastisk, vi fik købt en masse fine ting på markedet, som iøvrigt var smadder billigt, men godt! Vi fik oplevet en hel anden verden en lille Danmark. Og vi har ikke fortrudt, tværtimod vi forventer at tage derover igen til sommer! For den oplevelse vi fik lov til at opleve skal ALLE helt sikkert også prøve.
Håber i nyder fortællingen om min rejse, for det gøre jeg med et stort smil!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.