Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Tegn altid en rejseforsikring!
Rejsetips indsendt af:
Knud Jensen
Århus
25. feb. 2010

Tegn altid en rejseforsikring!

Rammerne var perfekte til den dejlige familieferie som ventede forude, men allerede lørdag efter ankomsten fik vi brug for vores rejseforsikring.

Lige ankommet til vores dejlige hotel, begyndte lille Oliver at få feber.

Det blev værre og værre, og den første aften måtte min datter og svigersøn rekvirerer læge, da Oliver havde meget høj feber.

Lægen gav nogle stikpiller og mente at det skulle nok gå over, men nej, desværre, onsdag aften måtte de igen have læge til den lille på 2½år, nu var han fuld af udslæt, og diagnosen var: Vaskulitis.

Oliver blev nu indlagt på børneafdelingen på hospitalet i Las Palmas, hvor der kun måtte være en forældre ad gangen, så det bevirkede en taxatur fra San Augustin til Las Palmas mange gange for min datter, indtil vi skulle hjem igen lørdag.

Vi, mormor og morfar, måtte (med glæde) passe den mindste på 9 måneder og den største på 12 år, men vi fik desværre ikke den glæde af all inclusiv og havudsigt, som vi havde regnet med, og vores familieferie blev splittet op i atomer.

MORALEN i denne rejseberetning er: Tegn altid en god rejseforsikring, det havde de unge ikke gjort, desværre, men Oliver er ved at være rask, og godt for det.
Dette skete i uge 7 børnenes vinterferie.....

Kommentarer til rejsetips om Europa

Hvad dækker en rejseforsikring

21/04 2010 Signe
Hej Torben
En rejseforsikring dækker for hjemrejsen i tilfælde af sygdom. Dette gælder naturligvis også for den rejseforsikring, du kan bestille igennem FDM travel. Du kan læse mere om hvorfor en rejseforsikring er god at have på vores side om rejseforsikring.
Mange hilsner og god rejse
Signe - FDM travel

Rejseforsikring

20/04 2010 Torben
Er man dækket af hjemrejse automatisk i en rejseforsikring? jeg ser på hjemmesiden at hjemrejsen dækkes men gør den også det hos fdm og er det normalt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.