Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Asien

Læs mere om rejser til Asien

Rejsetips indsendt af:
Stine Christensen
Karlslunde
10. jan. 2012

Tehran's bedste restaurant

Iran er relativt let tilgængeligt, og særdeles uberørt af turister. Trods de mange skræmme historier i medierne skal man ikke lade sige frygte for sikkerhed m.m.
Blot man følger reglerne om dress code m.m. så har man mulighedne for at opleve et land og en kultur, som står uspoleret af for megen turisme og som vækker minder om det engang imponerende persiske rige. Der er mange historiske sites man kan besøge, heribland Persepolis, som er en af mine favoritter, byen Yazd og det smukke Esfahan. men vil man have et indtryk af det moderne iran, så skal man tage op i bjergene til Darakeh, kun 15 minutters kørsel fra Nordteheran, og spise på en af de restauranter deroppe. I weekenden er der fyldt med familier og unge, smukke menneker fra det nordlige Tehran - Iran's upper class. Priserne er billige under danske forhold, men relativt picy for iranere. Til gengæld finder man en fantastisk atmosfære på Restaurant SPU hvor man kan få noget af byens bedste kabab og traditionelle iranske retter. Efterfølgende kan man nyde Chai (the) og vandpibe (qhaliyun) til at aflsutte sit måltid på ægte iransk vis.
Esfahan - si-o-seh bridge
Esfahan - si-o-seh bridge

The mountains an hour from Tehran
The mountains an hour from Tehran

Alamut - Mountain fortress
Alamut - Mountain fortress

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.