Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Rejsetips af samme forfatter

Statue i tempelområdet Wat Po
Rejsetips indsendt af:
Torben
Tune
18. juli 2008

Bangkok overrasker konstant

Selvom jeg har været i Bangkok flere gange, så oplever jeg nye sider af byen, hver gang jeg besøger den. En tur på Chao Phraya floden er altid godt, men sidst var det en cykeltur genem Bangkok, der bragte mig til områder jeg aldrig tidligere havde set.
TukTuk
TukTuk

Det er let at komme rundt i Bangkok

Bangkok er simpelthen blevet min foretrukne storby. Den har så meget at byde på og de seneste år er der sket en helt fantastisk udvikling af byen. Efter Skytrain er kommet og metroen, så er det let at komme rundt. Men selvfølgelig skal du også prøve en tur med de små farverige Tuk-Tukér. Chaufførerne prøver tit at køre en kæmpe omvej til en skrædder eller smykkebutik, hvor de får benzinkuponer, hver gang de kommer med en turist. Du skal bare gøre dem klart, hvor du vil hen uden omveje og prut endelig med prisen.
Wat Po hvor du kan få Thai massage
Wat Po hvor du kan få Thai massage

Traditionel massage i templet Wat Po

Når du har trætte fødder efter en lang dag i Bangkoks gader, så prøv at tag til det store buddhistiske tempelområde, Wat Po. Templet er en oplevelse i sig selv, men du kan få en god traditionel thai massage til ingen penge. Templet har en, Traditionel Thai Massage Skole, og det er nogle af eleverne der giver massagen. Jeg har prøvet det flere gange og kan varmt anbefale det.
Lokalt marked som du kan se på cykelturen
Lokalt marked som du kan se på cykelturen

En cykeltur i Bankok SKAL prøves

Selvom jeg har været flere gange i Bangkok, så var det endelig på min sidste tur, jeg tog mig sammen til en arrangeret cykeltur i Bangkok. Det skulle jeg have gjort for længe siden, for der dukkede en helt ny side op af Bangkok, som jeg aldrig havde oplevet. Tempoet er heldigvis stille og roligt, så alle kan følge med og der er en guide, der kan fortælle en masse spændende ting om byen og området.

Kommentarer til rejsetips om Bangkok

Thailand i 3 uger

19/02 2009 Vagn Sehested
Efter 3 ugers ferie i Thailand for 12 gang kan jeg kun gentage at Thailand er et af de bedste steder at rejse til, der findes ikke nogen steder i verden hvor man bliver modtaget med så stor velkommenhed som i Thailand, det er lige meget om det er i nord Thailand eller i syd Thailand bliver man modtaget med smil og glæde og overbæringhed jeg kan anbefale, hvis du aldrig har været i Thailand tag en tur og du vil aldrig glemme det, og du vil besøge landet igen. der er så mange steder at besøge med så mange forskellige nature og oplevelser. Så tag en tur til Thailand.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.