Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Skybar i Bangkok
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Lind
Århus
26. jan. 2009

Bangkok - Skybar

Endnu en dejlig tur til Thailand, hvor vi denne gang var på Skybar i den farverige metropol Bangkok. Det blev en oplevelse vi på det varmeste kan anbefale.
Sirocco Hotel med Skybar i toppen
Sirocco Hotel med Skybar i toppen

Træt efter en lang dag med vandretur og oplevelser ??

Vi oplevede, at vi bare havde lyst til luftforandring en aften, hvor vi skulle finde et sted at slappe af. Vi har rejst en del i Thailand, og ville prøve noget nyt. Hjemme i Danmark havde vi hørt, at der skulle være åbnet en ny Skybar, som er både restaurant og bar i et.
Det ville vi opleve på trods af, at vi er en familie på 4, hvoraf børnene ikke er gamle nok til bar.
Det er ikke tilladt for børnene at være i restauranten for at spise, men det er tilladt for dem at være i baren, når bare de drikker frugtdrik.
Vi fandt SIROCCO Hotel, det er meget flot udenfra, hvis man lige tager sig tid til at se op langs bygningen.
Fornem indgang til hotellet
Fornem indgang til hotellet

Vær forberedt på at der er den fineste service hele vejen igennem

Vi var meget spændte på, hvordan det ville være at komme helt til tops og se ud over Bangkok i den lune aften. Vi havde spist inden, vi tog hertil på grund af pigerne, men det kan klart anbefales, at man spiser i restauranten for at få oplevelsen med i dette.
Hallen man træder ind i først er med marmor på gulvene, store flotte skulpturer, smilende personale, skinnende haner, håndtag overalt. Man kan ikke undgå at føle, at man nærmest er trådt ind på et slot
Solen er på vej ned, og byen lyser op
Solen er på vej ned, og byen lyser op

Når solen sænker sig

Når først man er kommet op, så er det helt fantastisk bare at slappe af og nyde udsigten. Vi fik os en drink både med og uden alkohol. Dybt misundelige på de, som også kunne sidde og nyde maden, det skal vi helt sikkert også gøre, når vores børn er blevet noget ældre :)
Maden og diverse drikkevarer er dyrere her end på de almindelige restauranter på gaden, men det er helt klart det værd, og så er det jo stadig billigt i forhold til Danmark.
Yupa, der blev til en god ven
Yupa, der blev til en god ven

Nyd det sammen og inddrag evt. nogle lokale i jeres oplevelse

Det sidste jeg vil sige er, at man nemt kan nyde det hele alene/sammen, men tillader man nogle thailændere at komme ind i sine oplevelser, så risikerer man blot at få nye venner for livet - god fornøjelse når dine veje krydser Thailand, nyd Skybar - god ferie

Kommentarer til rejsetips om Bangkok

Lækkert Hotel med en fantastisk Skybar :)

06/08 2009 Jette Bjerregaard
Vi var sammen med vores Datter & svigersøn 2 dage i Bangkok. Det skal lige tilføjes at vi var der sidste år på samme tid altså i juni mdr. hvor vi blev anbefalet at tage op på Skybar, ja det var bare helt fantastisk ! Så selvfølgelig skulle vi derop alle fire i år - der kan man bare ikke komme for meget - det er en kæmpe oplevelse. Vi spiste på toppen - med underholdning - strygere !som spillede til den fantastiske mad & vin.- Så vi siger bare til alle PRØV DET - det er det hele værd.. Jette

Skybar

16/05 2009 Helle Fagerberg
Sad i Skybar for en uge siden og det var en helt vidunderlig oplevelse. Feriens dyreste drinks,men det blev opvejet af oplevelsen. Kommer gerne tilbage.

oplevelse

08/02 2009 Birte larsen
Vi er meget misundelige. Vi er lige hjemkommet fra en vidunderlig ferie i Thailand. Vi boede i Jydsk rejsebureaus gasthouse, der ligger lige ved siden af dette flotte hotel. Vi havde planer om spisning her, men en medbragt dårlig mave fra cykeltur begrænsede udfoldelserne en lille smule en dags tid, og rejsen fortsatte til Aonang Beach. Men måske næste gang?? Hilsen Birte og Erik Larsen

Det lyder fedt

04/02 2009 Peder Knudsen
Det lyder rigtig fedt. Skal selv til Bangkok i næste måned, og nu har vi én ting mere vi skal nå at opleve, tak for det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.