Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Bangkoks gader
Rejsetips indsendt af:
Karen Blom
Brovst
14. aug. 2009

Betagende Chaing Mai og Den "stille" storby Bangkok

Skønt klima, søde mennesker og bjergtagende templer.
Klongerne i Bangkok
Klongerne i Bangkok

Bangkok, en "stille" storby!

Vi kom til Bangkok efter en rejse fra et forårstrist Danmark, havde undervejs i Thaiair fået en fantastisk service. Vi blev i lufthavnen modtaget af "vores egen private guide", en meget lille thaikvinde, der viste sig at være supereffektiv. Inden vi ankom til hotellet var vores billetter til fly og tog checket og booket igen (som vi havde læst, man skulle).

Dernæst sørgede hun for, vi blev chekket ind på hotellet og bookede os dernæst ind på de ture, vi havde besluttet os for at ville på.

Bankok er en larmende by, men det er ikke støjen fra bilhorn eller sirener, der lyder, det er støjen fra mange mennesker og biler, der larmer.

Vi stod i en af verdens mest befolkede og trafikerede byer og undrede os over thaiernes englelige tålmodighed! De havde tid til at give plads for hinanden, når en bil skulle ud/ind eller skifte vognbane, og for turister, der ikke kunne finde ud af at gå over på den anden side af vejen! De gjorde det endog med smil på læben - fantastisk!
Vi fik set - i denne omgang, de mere almindelige turistmål, også kontrasten mellem rig og fattig, hvilket unægteligt gav stod til eftertanke!
Dernæst tog vi med tog til Chaing Mai, en kontrast!
Billedskærerkunst i Chaing Mai
Billedskærerkunst i Chaing Mai

Chaing Mai, betagende, uden man kan beskrive hvorfor!

Denne by har et langt bedre klima, her kan man gå en hel dag uden at føle, at man"klistrer". Den adskiller sig fra storbyen Bangkok. Den er ikke nær så trafikeret og man kan gå fra den ene del til den anden del af byen, da den er relativ let at finde rundt i!

Vi besøgte også elefanternes lejr udenfor byer, tænk de store dyr kan male billeder med snablen!
Selvfølgeligt faldt vi for de lækre silkevarer, specielt efter at have set, hvordan de blev lavet, sikke et arbejde, der ligger i blot et lille bitte stykke silke! Vi besøgte også en fabrik, der fremstillede møbler efter de gamle håndværksprincipper (hvem kan det herhjemme i dag - og tro ikke, at vores kvalitet er bedre!)? Små figurer, der er mindre end neglen på en lillefinger blev skåret ud i hånden, og blev til store scener, der blev til sengegavle.

Vores guide i Chaing Mai fortalte, at hvis vi ville, var der "walking streets" den ene af de dage, hvor vi var i Chaing Mai.
Det var "Det lokale marked", der foregik lørdag aften. Det ville vi selvfølgelig opleve, så vi "forsvandt ind i en kæmpestor menneskemængde" der gik i gaderne, hvor der var underholdning, små boder i form af 2 kasser,
et tæppe på gaden eller boder, hvor man kunne købe alt muligt fra hjemmelavet is, smukt håndstrikkede duge (af tyndt garn) til overdimensionerede glasfigurer.

Jo Chaing mai kan absolut anbefales, hvis man på den ene side vil opleve Østens Mysterien og et behageligt klima samtidigt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/krabi/ao-nang-beach-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.