Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Rejsetips af samme forfatter

 • St. Pauls kirke i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 14 personer)
  17.07.12: Tina
  Hvis du har besøgt 9/11 Memorial – eller er på andet ærinde i Lower Manhattan omkring Ground Zero, Wall Street eller City Hall - vil jeg anbefale at du efterfølgende besøger St. Pauls kirken.
  Se hele rejsetippet
 • 9/11 Memorial i New York

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 12 personer)
  17.07.12: Tina
  Jeg tror at der er mange mennesker, der har det lidt som jeg med 9/11 Memorial - Det er sådan lidt mærkeligt, ubehageligt og måske er det nok fordi det stadig liiidt for tæt på… men det vil det nok være for mange af os rigtig længe endnu.
  Se hele rejsetippet
 • Vinlandet - og skønne Stellenbosch

  FDM travel - Community Manager
  (Bedømt af 8 personer)
  10.07.12: Tina
  Sydafrika er et af mine absolutte favorit rejseland, da det i mine øjne har… ganske simpelt – ALT!
  Se hele rejsetippet
Fantastisk cykel-tur i Bangkok
FDM travel - Community Manager
Tina Telefon: 70 11 60 11

Fantastisk cykel-tur i Bangkok

Jeg har besøgt Bangkok mange gange og bevæger mig hjemmevant rundt i den hektiske og kaotiske hovedstad, som er jeg kommet til at elske. Jeg har besøgt og nydt de ting man BØR...
Fantastisk cykel-tur i Bangkok

... de mange populære og smukke templer, sejlet på Chao Phraya…, shoppet i både de fancy shopping-centre og spist på både de lækreste, fornemme restauranter og primitive gadekøkkener, kigget mennesker osv osv.

MEN da jeg for nylig var i Bangkok valgte jeg at tage på noget der i de fleste menneskers ører lyder fuldstændig absurd – en CYKELTUR! og jeg skal love at så sandelig revideret mit billede af Bangkok, eller måske snarere fik endnu billeder flere på. Og elsker blot den thailandske hovedstad ENDNU mere end før.

Indrømmet, det lyder temmelig uoverskueligt og en kende grænseoverskridende at skulle cykle i Bangkok, og de fleste skal nok lige overvinde det at sætte sig i sadlen og begive sig afsted i infernoet… Selvom jeg dagligt færdes i den københavnske myldretidstrafik på min cykel, er det jo ingenting i forhold til Bangkoks trafik – og de er på ingen måde vant til at se cykler i bybilledet som på vores breddegrader.
Når det er sagt, så kom alle mine betænkeligheder kom mig til skamme, og jeg har vitterligt kun positive ord til overs for denne skønne oplevelse.
Fantastisk cykel-tur i Bangkok

Man begiver sig afsted i mindre grupper, i min var det lutter hollændere – og én ting er at den thailandske guide ivrigt forklarede mig at man altså cykler meget i Amsterdam, men at mine hollandske rejsefæller også skulle fortælle mig dette, fandt jeg lidt pudsigt og måtte flere gange med et smil på læben sige” okay, men der hvor JEG kommer fra, cykler vi nu altså også en del.”
Fantastisk cykel-tur i Bangkok

Man starter midt i kaoset i Chinatown, og begiver sig så af sted på eventyr og cykler både på de almindelige veje, men færdes primært i små gader, snævre gyder, og er virkelig blandt de lokale i deres verden. Man får et indblik i den travle hverdag, den tilbagelænede tilværelse og den hektiske aktivitet som byens beboere er en del af. Flere steder kan man kigge direkte ind i folks hjem, man kan iagttage de legende børn, og man bliver virkelig bombarderet med indtryk.

Undervejs bliver der gjort stop ved blandt andet et tempel, et meget lokalt marked og den lækre frokost bliver indtaget på en lokal restaurant.
Udover tiden i sadlen, kommer man også ud at sejle på klongerne – bifloderne, der løber igennem byen, og man får set de hyggelige ”forstadsområder” som man ikke lige forestiller sig ligger så tæt på byen…

Det er en rigtig, rigtig god måde at få set meget, og andet af byen end man normalt ville gøre.

Kommentarer til rejsetippet om Bangkok

Hvem udbyder denne tur?

03/11 2013 Anne Stender
Jeg har også været så heldig af at besøge BKK et utal af gange, men har aldrig set byen fra en cykel - og på baggrund af din beretning er jeg tydeligvis gået glip af en masse. Det må jeg snarest lave om på!

Kan du oplyse mig, hvem der udbyder disse cykelture og hvad koster det?

På forhånd mange tak for svaret.

Mange hilsner
Anne

Lej bil i Thailand

08/03 2011 Erik Zastrow
Efter at have rejst en del gange til Thailand, havde jeg lyst til at opleve landet på en anden måde nemlig bag rattet i lejet bil.
Det var dog ikke uden betænkligheder når man har set trafikken i gader og på vejene hvor det til tider ser noget hacederet ud, især med de mange motorcykler.
Samtidig gik overvejelsene også på venstre kørslen da jeg ikke havde prøvet det siden man kørte i venstre side i Sverige.
jeg havde reserveret bilen gennem AVIS og hentede den i lufthavnen da jeg lande med familien i Bangkok.
Den var helt ny og med automat gear som jeg bestemt kan anbefale. Jeg havde forudbestemt at jeg ikke ville køre i Bangkok, men da det heller ikke var destinationen var det ikke et problem. vi skulle derimod lidt mere øst på mod bjergene og senere Jomtien/ Pataya.
Jeg må sige at min oplevelse af thailanderne i trafikken blev gjort noget til skamme. Mere hensynsfulde menesker skal man lede længere efter. Det er ikke således at man bare holder på sin ret men har overskud til at vente og holde tilbage når man skulle ud i et andet spor eller krydse vejen, dette i selv en det travleste hjørne trafikmæssig ved Pataya. Blot skal man være opmærksom på at de ikke selv helt følger reglerne!
Desvære kunne jeg ikke købe kort til min GPS (TomTom), men måtte nøjes med alm. kort.
Eneste advarsel her er, pas på dårlige veje! der kan forekommer overraskende store huller på nogle strækninger.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Tina s profilside

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-paa-egen-haand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.