Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Flybilletter til Bangkok

Her kan du bestille din flyrejse til Bangkok i Thailand. Se den store prisoversigt herunder og find de bedste priser i marts, april og maj 2015. Se også flybilletter til andre destinationer.

Værd at vide om flybilletter til Bangkok

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Bangkok i Thailand.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Bangkok tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Bangkok.

Prisen på en flybillet til Bangkok ændrer sig ofte. Hold derfor løbende øje med priserne på flybilletter til Bangkok i Thailand i kombination med fx hotel.

Kontakt os for en flybillet til Bangkok

Kontakt altid os for en helt aktuel pris på en flybillet til Bangkok, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Thailand.

Alle vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Bangkok, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Thailand til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Bangkok med hotel

Når du skal købe en flybillet til Thailand, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på din flybillet til Bangkok er kombineret med hotel, da FDM travel har gode specialpriser på fly-pakker.

Specialpriserne på flybilletter til Thailand i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletterne ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til fx Bangkok.

Book din flybillet til Bangkok online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Thailand i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Bangkok, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse hjem fra en anden lufthavn i Thailand, end den du ankommer til, eller ønsker du at bestille en indenrigsbillet i Thailand, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Guide til lufthavne i Bangkok

Der findes 2 lufthavne i Bangkok – Suvarnabhumi Airport og Don Mueang.

Don Mueang anses for at være en af ​​verdens ældste internationale lufthavne, og Asiens ældste fungerende lufthavn. Don Mueang åbnede officielt som en lufthavn til det thailandske luftvåben i 1914. FDM tilbyder ingen flyvningen hertil, så når du lander med dit fly til Bangkok lander du i Suvarnabhumi.

Suvarnabhumi lufthavn åbnede i 2006, og er i dag den største og nyeste lufthavn i Bangkok. Suvarnabhumi udtales su-wan-na-poom og betyder ”Det Gyldne Land” - dette navn blev givet i gave af den thailandske konge, Bhumibol Adulyadej. Suvarnabhum går også under navnet New Bangkok International Airport og ligger omkring 30 km. øst for det centrale Bangkok og håndterer omkring 50 mio. passagerer om året.
Derudover har Suvarnabhumi verdens højeste fritstående kontroltårn, der måler 132,2 meter, og den 3. største sammenhængende lufthavnsterminal i verden på 563.000 m2.

Suvarnabhumi lufthavn i Bangkok

Klik på oversigtskortet over lufthavnen
Navn: Suvarnabhumi Airport (New Bangkok International Airport)
Adresse: 999 Bang Na-Trat Rd, Rachathewa, Bang Phli District, Samut Prakan 10540, Thailand
Tlf.:  +66 02 132 1888
Website: www.bangkokairportonline.com
IATA kode: BKK
 
Flyvetider til Bangkok:
København - Bangkok (Suvarnabhumi Airport): 10 time og 30 minutter.

Tidszone: CET (UTC+07:00)

Transport til og fra Bangkok lufthavn

Transport til og fra Suvarnabhumi lufthavn
Når du lander med dit fly til Bangkok er der rig mulighed for praktisk og hurtig transport til Bangkok centrum fra Suvarnabhumi lufthavn. Alle transportmidler; taxi, bus, udlejningsbiler og limousiner er samlet i det såkaldte Public Transportation Center. Du kommer hertil med lufthavnens gratis shuttlebusser, der kører mellem lufthavnsterminalen og transportcenteret.

Med bil
Hvis du ønsker at leje en bil, kan du gøre det samtidig med din bestilling af flybilletter til Bangkok.
Læs mere om hvilke biludlejningsfirmaer du kan benytte. Så sikrer vi at din bil står klar, når du lander med fly til Bangkok.

Med taxi
Den nemmeste og mest bekvemme måde at komme rundt i Bangkok er med taxi. Du kan praje en taxi ved den offentlige taxiholdeplads, som du finder på Niveau 1, nær indgang 3, 4, 7 og 8.
Turen med taxi til Bangkok tager omkring 30-40 minutter, og koster omkring 150-200 bath (ca. 36 kr.). Prisen er inkl. et særligt lufthavnsgebyr på 50 bath oveni det sædvanlige startgebyr på 35 bath. Nogle gange kan det være nødvendigt at bede taxachaufføren om at starte taxameteret for at undgå at skulle forhandle pris senere.

Med Limousine
Hvis du ønsker en mere eksklusiv og ekstraordinær oplevelse kan du leje en limousine i lufthavnen. For at gøre dette skal du kontakte Limousine Service, som du finder på 2. etage ved ankomstområdet.

Med bus
Du kan tage en af de mange buslinjer, der kører i pendulfart mellem forskellige dele af Bangkok og lufthavnen. Airport Express tilbyder busforbindelse mellem Suvarnabhumi lufthavn, og adskillige hoteller i Bangkok. Bussen kører hver dag fra 05.00 til midnat. Prisen med Airport Express er ca. 150 bath (ca. 28 kr.).
Se oversigt busstop her.

Derudover findes der 24 timers offentlig busservice, der kører dig, hvor du skal hen for ca. 35 bath (7 kr.)
Du finder mere information om de offentlige busser her

Fordele og ulemper ved Bangkok lufthavn

Fordele: Ny og moderne lufthavn, der kredser om at skabe oplevelser for de rejsende. Interesserer du dig for enten arkitektur eller shopping, er der rig mulighed for underholdning, når du opholder dig i lufthaven. Ønsker du i stedet at bruge tiden på ren afslapning og velvære, har du mulighed for dette i en af lufthavnens mange saloner, hvor du kan opleve en traditionel thailandsk massage, mens du venter på dit fly.

Ulemper: Er det første gang du flyver til eller fra Suvarnabhumi lufthavn kan det være vanskeligt at finde rundt, da lufthavnen er meget stor. Kom derfor i god tid før afrejse, så du ikke risikerer at misse din flyafgang.

Leder du efter mere end billige flybilletter til Bangkok?

Rejser til BangkokBillige rejser til Bangkok i Thailand. Bestil din rejse med hotel og fly til Bangkok i Thailand hos FDM travel i dag.
Hoteller i Bangkok - Hoteller i Bangkok med super central beliggenhed. Hotellerne er udvalgt af vores Thailand-specialister, der selv har besøgt Bangkok og Thailand utallige gange.

Billige flybilletter til andre populære rejsemål

Asien: Dubai, Hong Kong
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-dorada/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.