Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Oplevelser i Thailand med børn
Rejsetips indsendt af:
Lone Groot
Nykøbing M
22. dec. 2010

Oplevelser i Thailand med børn

Vi tog til Thailand i november måned - 2 voksne og 4 børn på 7,11,13 og 14 år. Efter et døgn i Bangkok blev vi hentet på vores hotel og kørt ca. 6 timer nord-vest på hvor vi ankom til vores "hjem" de næste 3 døgn.

Vi tog til Thailand i november måned - 2 voksne og 4 børn på 7,11,13 og 14 år. Efter et døgn i Bangkok blev vi hentet på vores hotel og kørt ca. 6 timer nord-vest på hvor vi ankom til vores "hjem" de næste 3 døgn. Vi skulle bo på en husbåd sammen med 15 andre danskere. Her boet vi på den fineste båd, og fik lækkert thaimad 3 gange dagligt.
Gratis oplevelse i Bangkok

Gratis oplevelse i Bangkok

Var vi ude og se de traditionelle sights, men havde også fået et tip om at tage ud og se noget ægte thailandsk dukketeater. www.klongbangluang.com.

Vi tog en longtail boat fra vores hotel og efter 30 mins sejlads ankom vi til et lille galleri, hvor de også lavet en dukketeater forstilling. 3 personer klædt i sort førte en dukke, det var utrolig flot. Vi fik turens bedste is-te til ingen penge og forstillingen var gratis - super oplevelse for alle aldre!

Vi tog også ud på en lille ø, der er et udflugtsmål for thaierne selv om søndagen. Øen hedder Koh Kret og man kan blive kørt til en lille færge men skal med som tager 2 min. Lille hyggelig ø, hvor vi lejede cykler og kørte rundt, der er ingen biler på denne ø, og det er derfor nemt for alle at kører der.
De har et fantastisk marked om søndagen med alt fra delikatesser til tøj, mange gode sager som man ikke finder andre steder. Der er kun åbnet i weekenden!
sol og strand på Kho Lanta

sol og strand på Kho Lanta

Vi tog sidst på ferien til Kho Lanta, som vi desværre ikke kan anbefale, med mindre men elsker at være sammen med vores svenske broderfolk. Der var ikke andet end svenskere på vores hotel !!

Tag til Kho Tao istedet, lækkert sted!

Men vi havde da nogle gode dage og oplevelser, som snokle tur og at få benene i et bassin med små fisk der spiste dødt hud.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.