Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Båden vi sejlede med
Rejsetips indsendt af:
Karin Pihl
Hasle
11. sept. 2008

Siam Cruise fra Bangkok

På anbefaling af rejsebureauet bookede vi Siam Cruise hjemmefra. En fantastisk oplevelse af det rigtige Thailand, som vi sagtens kunne fristes til af gentage.
Besøg på et marked
Besøg på et marked

Sejltur ad floden Chao Praya fra Bangkok og nordpå

Vil du på en meget anderledes tur og få nogle fantastiske oplevelser, så kan jeg på det varmeste anbefale denne tur. Man kan se på menneskene man møder at det bestemt ikke er hver dag de ser turister. Turen er temmelig dyr - vi havde ikke behov for yderligere oplevelsesture i resten af ferien, vi var så mættet af indtryk at det var prisen værd.

Når du bestiller turen, så undersøg lige i forvejen om du har betalt for transporten ned til båden fra hotellet eller selv skal sørge for at komme derned. Vi oplevede en del ventetid, da nogle andre danskere forventede at blive hentet, men det indgik ikke i deres betaling.

Du kan med fordel aftale med hotellet at opbevare den bagage du ikke har brug for på turen - der er ikke så meget plads om bord. Max. 12 turister er der plads til. 4 køjesenge og 4 enkeltsenge et stort soverum. Sover du meget let vil det være en god ide med et par ørepropper, da det jo ikke er alle der kan sove helt lydfrit.

Husk at gardere dig med en myggestift. Af kryb så vi en varan svømme i vandet og ellers kun slangeskind der hængte til tørre på landet.

Der er 2 toiletter og et lille baderum (koldt vand). Hver aften blev der dømt først damebadetur og derefter mændene - det fungerede fint.

Vores guide Willi (kaldenavn) gav os en uforglemmelig tur, besøg på flere markeder, smag af lokale frugter og grøntsager mm.

Udover Willi var der en bådsmand Alex (kaldenavn), skipper, skippers kone og en ung pige. Det var skippers kone og den unge pige der stod for vores måltider, rigtig thaifood. Selvom der står i beskrivelsen at du kan være med til madlavningen, så er de nok helst fri.

Der er cykler med om bord på båden. De blev anvendt til daglige ture ind i landet. Jeg fravalgte cykelturene af hensyn til det øvrige selskab, da min kondition ikke var det bedste på det tidspunkt. Der var en anden dansker der heller ikke ønskede cykelturene, men så gik vi bare en tur i de små byer ved anløbsbroen. På et givet tidspunkt sejlede båden så længere op ad floder for at møde det øvrige selskab der.

Vi var på besøg på en skole, lærerne forsøgte (uden held) at finde et landkort så vi kunne vise hvor vi kom fra.

En hel speciel oplevelse var vores besøg på et børnehjem. Jeg var rørt til tårer, at se 1.200 børn sidde under tag på gulvet i lige rækker og vente på det blev deres tur til at få den ugentlige slikration, som bestod af 3 stk. slik (måske svarende til 3 dkr.)

Det er ikke utænkeligt at vi vil tage på denne tur igen en anden gang når lejlighed byder sig.

Seværdigheder
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.