Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bangkok

 • Super flodtur i Bangkok med egen guide

  (Bedømt af 4 personer)
  08.03.16: Lisbeth
  Flodtur i Bangkok med firmaet Co Van Kessel kan på det varmeste anbefales.
  Vi havde en fantastisk formiddag med egen guide og longtailbåd i to timer.
  Se hele rejsetippet
 • Kosher food i Bangkok!

  28.11.13: Uffe
  Thailandsk mad er selvfølgelig fantastisk i sig selv, og der vil gå lang tid før du har prøvet alle de fortræffeligheder der serveres.

  Men som langtids backpacker eller udlandsdansker kan man til tider ønske sig noget andet, og det er her mit tip forhåbentligt kommer til gavn.
  Se hele rejsetippet
 • Erawan Museet en fantastisk oplevelse.

  (Bedømt af 4 personer)
  30.10.13: Jesper Møller
  Sidst jeg var i Bangkok kom jeg ved et tilfælde til Erawan Museet i Bangkok.
  Museet er noget anderledes end de sædvanlige templer, da selve Templet er inde i en gigantisk elefant med tre hoveder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Bangkok

Thailand på egen hånd
Rejsetips indsendt af:
Kim
Holbæk
3. okt. 2010

Thailand på egen hånd

Få en oplevelse for livet på egen hånd i Thailand.

Tag til Thailand uden noget planlagt hjemmefra.

Køb en returbillet til Bangkok. Når du så er landet, går du stille og roligt ud og tager en taxa til hovedbanegården "Hua Lam Pong". Her køber du en enkeltbillet til toget til Chiang Mai i Nordthailand. Husk at det skal være med sovekupe. Det er en meget smuk tur, hvor man får set utroligt meget på den 14 timer lange togtur.

Find et billigt guesthouse i Chiang Mai, og tag på 3 dages trekking i bjergene ved Chiang Rai med guide. Man sejler på floder, rider på elefanter og overnatter meget primitivt i små landsbyer, for til sidst at stå ved "Den Gyldne Trekant" og kigge på Burma og Laos på den anden side af floden. Chiang Mai har også et lækkert natmarked, der er et besøg værd.

Hvis man synes man har god tid tager man toget tilbage til Bangkok, ellers kan man flyve. Det er utroligt billigt at flyve indenrigs. Jeg tog selv toget, og fra Bangkok tog jeg så et andet tog sydpå til Surat Thani, også med sovekupe. Det er en lige så lang, og meget smuk tur.

Fra Surat Thani sejler man så over til Koh Samui, hvor man indlogerer sig på Big Buddha Beach, lidt væk fra Chaweng, hvor der er gang i den hele natten. Find en bungalow (ca. 100 kr. i døgnet) og lej en lille scooter motorcykel. (også ca. 100 kr. døgnet) og kør selv på opdagelse på øen.
Man kan også flyve til og fra Koh Samui. (Ca. 300 kr.) Jeg kan også anbefale Phuket, som er meget større end Koh Samui. Det er en fed måde at se Thailand på.

Først nordpå og bruge lidt kræfter og så til sidst sydpå for at slappe af og bade ved de meget smukke strande.

Seværdigheder

Kommentarer til rejsetips om Bangkok

Svar til Sommer

06/01 2012 Kim
Jeg rejste i februar og marts, som er suveræne måneder angående klimaet. I den danske sommer er regntiden derude så småt begyndt, og det betyder lavsæson og generelt er prisniveauet derefter på f.eks logi og ture osv. Eneste minus ved at rejse i sommerferien er at det er højsæson herhjemme, og billetpriserne derfor de højeste på hele året, øv.

thailand

05/01 2012 Sommer
Hejsa. Fin rejseberetning. Hvornår på året rejste du? Vi vil gerne opleve thailand og gerne Chiang Mai, men vi kan kun rejse i sommermånederne - er det et probem?

Hvor lang tid afsted??

07/01 2011 Søren
Lyder spændende og det med at rejse uden noget planlagt er præcis hvad jeg går og overvejer lige nu.

børnetur

15/11 2010 trunte
en dreng på syv kan sagtens deltage i trekking tur i khao lak nationalpark. Vi har haft vores søn på 4 år med, vi overnattede i en en slags store telte. Husk at medbringe myggeforebyggelse og noget lindrende hvis de har bidt :-)

Sv. Børnetur

10/10 2010 Kim
På den tur jeg var på, gik man mange kilometer i bjergene op og ned, og det var ret hårdt, hytterne er lavet af bambus og står på pæle, og er altså meget primitive, man sov på gulvet. Men der findes mange andre udflugter, og mere luksuriøse, man kan tage på.

Man kan også bare nøjes med en dagstur, og sove på sit eget værelse om aftenen. Hvis I gerne vil sydpå og holde badeferie, og I ikke gider overturistede steder, vil jeg ikke anbefale Koh Samui eller Phuket. Så vil jeg hellere besøge Krabi, inde på fastlandet, og opleve den fantastisk smukke natur her. Her er mange, rigtig store vandfald og varme kilder. Strandene er desværre meget stenede, men formationerne ude i bugten er et syn for sig, og tidevandets stigen hen på eftermiddagen er helt vildt at se på.

Hvis I så vil opleve en ø, uden for mange turister, vil jeg anbefale Koh Lanta, hvor der, heldigvis, ikke endnu er bygget alt for meget beton. Hvis I er ligeglade med om det skal være en ø, kan I prøve lidt længere nordpå, i Khao Lak. Dette sted blev totalt ødelagt under Tsunamien, men er efter sigende bygget 100% op igen, og der plejer ikke at være overrendt. Herfra kan man komme til Khao Lak nationalpark, eller sejle ud til Similan øerne, som er det smukkeste jeg nogensinde har set af koralrev og de fineste hvide sandstrande. Det er et godt tidspunkt I har valgt at rejse på, det regner ikke og det er dejligt varmt. God tur ønskes I herfra.

Børnetur

08/10 2010 Birgitte
Hej - lyder skønt.. Den der trekking nordpå - kan en frisk dreng på 7 år deltage i det og hvor primitive er hytterne ? Ok for børn ?? Herligt at læse andres tips, når vi nu skal prøve Thailand for første gang. Vi tager afsted 3 uger i januar/februar og skal ikke på hotel-ferie og vi gider ikke overturistede områder.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bangkok

Hoteller i Bangkok
Rejser til Bangkok
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/sopron-i-ungarn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.